Normal yolla cocugu olup ikinci olmayanlar toplanalimmi çok yalnizim :(

Bir derdim var a yazdım az önce. Biz de Cübbe giyilmeyecek kep atılmayacak. İlk kez bu yıl. Sebep de sunulmadı mantıklı. Lise de bu okula devam etme motivasyonunu biz de bitirdi bu durum. Bir çocuğun en özel günü. 4 yıldır o cübbeyi bekliyordu.
Neden bu yil ya cok sacmaymis. Biz de giyecekler.
Haftaya sali mezhniyet balomuz. Gun boyu hazirlanip yorulacaklar. Heyecanli guzel ama zamansiz . Yahu sinavin ertesi yap, cocuklar rahat olsunar😊 resmen o hafta okul var ama ders yok zaten.

Benim oğlum 2016 yılında doğal yolla oldu
8,5 sene hiç hamile kalmadım. Doktorlar çok mümkün değil dedi eşimin değerlerinden dolayı ve ikinci tüp bebek denemesi neticesinde 2024 mayısta kızımı kucağıma aldım
Ve dün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım
Bugün de gidip bebeği gördük gerçekten inanılır gibi değil 8,5 sene gebe kalmadım oğlumdan sonra. Oğlum 9,5 yaşında şu an
Bende de durum benzer kızım tüp bebek amh değerim çok düşüktü doğumdan sonra tüp bebek doktorum hemen ikinci tüp bebeği yapalım yoksa menopoz çok yakın dedi, kızım 6 aylıkken hamile kaldım şimdi 5 aylık hamileyim ☺

Bende de durum benzer kızım tüp bebek amh değerim çok düşüktü doğumdan sonra tüp bebek doktorum hemen ikinci tüp bebeği yapalım yoksa menopoz çok yakın dedi, kızım 6 aylıkken hamile kaldım şimdi 5 aylık hamileyim ☺
Umut oluyor bizede insallah bizde birgun buraya yazarız dün o kadar çok ağladım ki😭

Hiç üzülmeyin bir evladınız var çok şükür, bilerek isteyerek ikinci çocuğu yapmayan çok kişi var. İnşallah en yakın zamanda kavuşursunuz ikinci bebeğinize
Aminn o kadar çok istiyorumki Rabbım duada ısrarcı olanı geri cevirmezmis insallah nasip olur teşekkür ederim🤲

İlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
Benimde 5yasinda oğlum var hemen olmuştu. Şimdi fsh 24 , amh0.04cikti. Çocuk düşünmüyorduk aslında. Doktorum degerlerin yaşına göre iyi değil dedi. 32yasindayim. Hala adet görüyorken tüp bebek polikiligine git görüş dedi. Acaba doğumdan sonra hormonlarım da duzelir mi. Öyleyse çocuk istiyoruz. Aslında ben hep istiyordum esim kararsızdı. Böyle durum varsa o da istiyor😅 işin garibi Kasım ayında ayni durum yaşandı, doktora gitmeden hamile kaldim doğal yolla, kalbi durduğu icin iki aylikken alındı. Doktor mucize olmuş dedi.
Tüp bebek devlette ucretli mi, nasıl ilerleniyor acaba. Adetin üçüncü günü git tekrar baksinlar dedi doktorum.

Benimde 5yasinda oğlum var hemen olmuştu. Şimdi fsh 24 , amh0.04cikti. Çocuk düşünmüyorduk aslında. Doktorum degerlerin yaşına göre iyi değil dedi. 32yasindayim. Hala adet görüyorken tüp bebek polikiligine git görüş dedi. Acaba doğumdan sonra hormonlarım da duzelir mi. Öyleyse çocuk istiyoruz. Aslında ben hep istiyordum esim kararsızdı. Böyle durum varsa o da istiyor😅 işin garibi Kasım ayında ayni durum yaşandı, doktora gitmeden hamile kaldim doğal yolla, kalbi durduğu icin iki aylikken alındı. Doktor mucize olmuş dedi.
Tüp bebek devlette ucretli mi, nasıl ilerleniyor acaba. Adetin üçüncü günü git tekrar baksinlar dedi doktorum.
Bir çocuğu olana ucretli evet ama özele göre daha makul rakamlar birde direk tup bebrk yapmıyorlar 2 kez aşılama sonra tup bebek olarak ilerliyor

Back
X