İnşallah sizde mi hiç hissetmediniz gerçektenBenimde böyle olmuştuinsanın içine düşüyor bence inşallah hamilesinizdir
Bende demir ilacı kullanıyorum aynısını içinde folik asitte mi var?Gyno ferro senol aslında demir b12 folik asit takviyesi kullanmama rağmen bi kaç gündür 11 gibi uyku bastırıyor. Regl ime 7 gün var. Geceleri ağzım kurumuş bi şekilde uyanıyorum. Kasık ağrısı yada göğüslerimde sertlik yok. 1 aydır magnezyum da kullanıyorum dr verdi. Vitamin takviyesi kullanmama rağmen neden böyle yorgun ve uykuluyum?
İnşallahBenimde böyle olmuştuinsanın içine düşüyor bence inşallah hamilesinizdir
Hayır ben çok farkındaydımİnşallah sizde mi hiç hissetmediniz gerçekten
Merhaba,aslında adetten bir hafta önce hissetmeye başladığınız belirtiler adet belirtileri ile bireber aynı ama biz gebelik olarak yorumluyorum. Asıl gebelik belirtileri 5.-6. haftadan itibaren başlıyor. En azından adet gününüzün gelmesi bekleyin belirtiler içinErken başlardı iki defa kimyasal gebelik geçirdim ikisini de adet gecikmemden bir hafta önce başlardı belirtileri normal mi bu şimdi yine adetime bir hafta var yaklaşık hiç bir belirti hissetmiyorum birde bugün ikindi vaktinde sol taraf kasık bölgede sızlama hissediyorum gidip gidip geliyor
Adetim bittikten sonra günleri değerlendik
İnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik vardırE hamile değilsindir? Hem olsan da illa belirti olacak degil ki...
Canım senın durumlar nasıl oldu hamılemısın benımde aynı belırtı yok bat 6gun kaldıİnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik vardır
gebelik yok adet söktürücü içiyorum şu anCanım senın durumlar nasıl oldu hamılemısın benımde aynı belırtı yok bat 6gun kaldı
Hayırlısı canım o belırsızlıkten kurtulmussun en azından bende bı adet olursam stresım bıter olucaga çare yokgebelik yok adet söktürücü içiyorum şu an
İnşallah hayırlısıHayırlısı canım o belırsızlıkten kurtulmussun en azından bende bı adet olursam stresım bıter olucaga çare yoker geç sevınıcez Allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?