Normali bu mu?

Son durum: Bitirdim kızlar, uzun bir mesaj yazıp içimdekileri döktüm. Yazdıkları beni tatmin eder bitmez dedim, gayet sakince açıklama yaptı, tartışmadık ama eski konuları açtı, yani konuyu çarpıttı, heyecansızlığıyla ilgili tek söylediği, istediğim için bu ilişki içindeyim, yazdığı uzun mesajda heyecansızlığıyla ilgili tek söylediği buydu diğerleri hep eski konular. Yazdıkları beni tatmin etsin devam edelim istedim ama maalesef olmadı.aslında normali bu değilmiş siz haklısınız, adam gerçekten heyecansızmış.

Kızlar iyi akşamlar. Direkt konuya giriyorum. Daha önce yüz yüze 2 kez görüştüğüm 2 ay kadar konuştuğum kişiyle yeniden denemeye karar verdik. Öncesinde arkadaştık uzun senelerdir fakat yakın arkadaş değil, arkadaşlık sevgililiğe dnüştü neyse Arada ufak tartışmalarımız oluyor fakat konuşmalarımız aşırı monoton. Gün içerisinde yazıyor yazmıyor değil ama sanki bir görevi yerine getirir gibi yazıyor. En ufak heyecan yok. Konuşmanın sonuna öpücüklü kalpli emoji koyuyor sadece:))))

Sabah ilk o uyandığı için günaydın mesajını sektirmez atar. Ben de karşılığında günaydın canım yazarım. Öğlen yemekte napıyorsun yazar ben de ne yaptığımı yazarım. Ona yorum yapar ya da kolay gelsin der. Mesai bitimine yakın ya da işten çıkınca yazar. Akşam yazar napıyorsun diye ya da ben yazarım arada ufak laf atarım ona karşılık verir ya da ben yorum yaparım ama genel olarak karşılıklı 2 cümle şeklinde gibi. Uyumadan iyi geceler mesajı ve kapanış:)) adam iyi geceler ve günahydın mesajlarını hiç aksatmıyor ama yazdığında heyecan duymuyorum aşırı ruhsuz. Sanki görevmişçesine yazıyor. 40 yıllık emekli çift gibi hissediyorum. Hiçbir heyecan yok. Ha ona göre sevgiliyiz, ilişkimiz var. Bu arada bunları dillendirince de sorunlu insan gibi görünüyorum. Bugün hiç laf atmadım konuşmanın akışını ona bıraktım, yazıştığımız 1 günde toplasanız 6-7 cümle. Günaydın-napıyorsun-kolay gelsin-napıyorsun (akşam üzeri)-iyi geceler :))

Normali bu mu kızlar ben mi acele ediyorum anlamıyorum, bitirmek istemiyorum ama ne bir heyecan duyuyorum ne de keyif alıyorum yazışmalardan.

Dipnot: Arada ben ondan fikir alırım ya da bir şey anlatırım ya da o işle ilgili bşr şey soyler ama çok nadir olur bunlar geneli yukarıda anlattığım gibi.
normali bu olamaz, konuşacak tartışacak bir konunuz olmadan birbirinizle iletişim kurma isteği olmadan bir ilişki nasıl yürür. Yani kocamla mesela gün içinde flörtleşiyomuş gibi yazışıyoruz, 1-2 kere telefonda falan konuşuyoruz. Bir konu olmasına ihtiyaç duymadan sırf geyik muhabbeti için bile. Çünkü ilişkinin temeli iletişim, paylaşım.
Belki beyefendi arkadaşlıktan dönen bu ilişkide ne yapacağını kestiremiyor olabilir, fazla cıvık görünürüm korkusu vardır ama yine de, içinzde bahar çiçekleri açması, kelebekler uçması falan gereken günler bunlar, ağzının kenarına hakim olamadığınız mesajlaşırken yüzünüzdeki o engel olamadığınız gülümsemeden utandığınız günler. Bu heyecan, istek yoksa bu ilişki kolay kolay bir yere gitmez. Ha gider de öyle gül bahçesi olmaz. Mantıklı, sakin, durgun, ciddi bir düzlemde dümdüz gider.

Sözde bu hafta sonu görüşeceğiz ama görüşme isteğim bile yok. Yanımda da böyle olursa gün bana zehir olur. 1 aydır konuşuyoruz (bir kaç aksilik cıktı görüşemedik) 1 ayda ben 3 kez o 2 kez falan aradı. :)) o bile sayılı
evli falan olmasın?

Yani bilemedim ki.. her ilişkinin dinamiği farklı. Kimi gün içinde defalarca telefonla konusur, kimi hiç konuşmaz mesaj atar, kimi önemli bişey olmadıkça mesaj atmaz vs vs. Önemli olan karşı tarafın samimiyeti. Yani günde 2 kere iki cümle yazar ama siz bilirsiniz ki gerçekten ilgili. Ben nicelik değil niteliğe önem veriyorum.

Eşimle sevgiliyken ilk günaydın mesajını ben yazardım. Sonra işyerinden mutlaka bir resmimi atardım ki her gün gül cemalimi görsün🤣🤣 sonra o da bir iki tatlı söz ederdi ya da etmezdi🤣 bazen akşama kadar hiç yazismazdik. İş çıkışı ya ben ya o mutlaka bir arardik 5 dk da olsa. Gece de iyi geceler mesajıyla gün sonu yapardık😀

Aranızda çekim yok, duygu aşk yok bence😐
Arkadaşken haydi sevgili olalım demiş adam ama sevgililik yok arkadaş olarak devam ediyorsunuz sankim🙄 bence arkadaşlığınızı bozmayıp sevgililik işini geçin

Günaydın ile günaaaaayyyyyyyddddddııııııııınnn arasında zibilyon tane fark var.
4.yıla girdim evliyim eşim hala benden önce kalkıp mesaj yazıyorsa bana şiir yazar, iltifat eder, aynaya not koyar bırakır gider.
Yani bunun yaşla da, yılla da ilgisi yok.
İnsan yeter ki istesin.
Ben daha dün adama aşkımsu dedim :D

Şimdiden böyleyse zamanla söner o alev :/

Günaydın ile günaaaaayyyyyyyddddddııııııııınnn arasında zibilyon tane fark var.
4.yıla girdim evliyim eşim hala benden önce kalkıp mesaj yazıyorsa bana şiir yazar, iltifat eder, aynaya not koyar bırakır gider.
Yani bunun yaşla da, yılla da ilgisi yok.
İnsan yeter ki istesin.
Ben daha dün adama aşkımsu dedim :KK70:

Şimdiden böyleyse zamanla söner o alev :/
Al benden de bi beybisu :KK70: :KK70:

Konu sahibi normali bu değil demeye gelmiştim zaten bitirmişsiniz.

Her şeyden önce bu heyecansızlığı sadece bi taraf hissediyorsa uyumlu değilsiniz demektir.

Karşısına sizin gibi birisi çıkması dileğimle.

Yani bilemedim ki.. her ilişkinin dinamiği farklı. Kimi gün içinde defalarca telefonla konusur, kimi hiç konuşmaz mesaj atar, kimi önemli bişey olmadıkça mesaj atmaz vs vs. Önemli olan karşı tarafın samimiyeti. Yani günde 2 kere iki cümle yazar ama siz bilirsiniz ki gerçekten ilgili. Ben nicelik değil niteliğe önem veriyorum.

Eşimle sevgiliyken ilk günaydın mesajını ben yazardım. Sonra işyerinden mutlaka bir resmimi atardım ki her gün gül cemalimi görsün🤣🤣 sonra o da bir iki tatlı söz ederdi ya da etmezdi🤣 bazen akşama kadar hiç yazismazdik. İş çıkışı ya ben ya o mutlaka bir arardik 5 dk da olsa. Gece de iyi geceler mesajıyla gün sonu yapardık😀
Ben de durmadan mesajlaşalım demiyorum zaten -ki böylesini de yaşadım gece 2-3 lere kadar mesajlaştığım biri de oldu, heyecandan yemek yiyemediğim de oldu, görüşme gününü iple çektiğim de oldu ama burda durum farklı gün içerisinde 2-3 kez konuşuruz ama hissederim ilgisini, heyecanını o 2-3 cümlelik mesajlaşma bile beni mutlu eder. Napıyorsun çalışıyorum sen napıyorsun şeklindeki konuşma keyif vermiyor artık mesajları ben de görevmişçesine cevap vermiş olmak için yazmaya başladım. :işsiz::işsiz::işsiz:

Ben de durmadan mesajlaşalım demiyorum zaten -ki böylesini de yaşadım gece 2-3 lere kadar mesajlaştığım biri de oldu, heyecandan yemek yiyemediğim de oldu, görüşme gününü iple çektiğim de oldu ama burda durum farklı gün içerisinde 2-3 kez konuşuruz ama hissederim ilgisini, heyecanını o 2-3 cümlelik mesajlaşma bile beni mutlu eder. Napıyorsun çalışıyorum sen napıyorsun şeklindeki konuşma keyif vermiyor artık mesajları ben de görevmişçesine cevap vermiş olmak için yazmaya başladım. :işsiz::işsiz::işsiz:
O zaman sizin ilişkinizde heyecan yok. Karşı tarafta da yok ki iş monotonluga bağlanmış. Yani bir süre sonra zaten rutine biniyor ama sizde daha başından böyleyse böyle gider. Bilemedim:kahve:

Normali kesinlikle bu değil, üstelik çok çok kısa bir zamanda böylesine. Benim de bir ilişkimde başımdan geçmişti. Bizde mesajlaşırken müthiş keyifli fakat yüz yüze adamda tık yoktu. Ayrılmaya en son yaptığımız kahvaltıda karar verdim. Baktım tek başıma masadaki peynirlerden, peynirin oluşumu, peyniri iyi olan ülkeler vs saydırıyorum adam tek kelimeyle yorum yapıyor. Ömür mü geçer sohbet muhabbet olmadan. Sevgi saygı hoşgörü güven bunlar zaten esas temel ama muhabbeti sarmayan iki çift laf edemediğim adam çok güvenilir diye de ilişki yürümez. Yürümüyor da.

Eşimle ilk sevgili olduğumuz dönemler mesajlarıma şu yorumu yapmıştı: sanki yabancı bı filmden altyazı okuyor gibi hissediyorum :))) ben hemen sevgili moduna girememiştim alışmam gerekiyordu canım cicim veya daha samimi konuşmak icin. Belki sizin de bir alışma süreciniz olabilir.

Kızlar iyi akşamlar. Direkt konuya giriyorum. Daha önce yüz yüze 2 kez görüştüğüm 2 ay kadar konuştuğum kişiyle yeniden denemeye karar verdik. Öncesinde arkadaştık uzun senelerdir fakat yakın arkadaş değil, arkadaşlık sevgililiğe dnüştü neyse Arada ufak tartışmalarımız oluyor fakat konuşmalarımız aşırı monoton. Gün içerisinde yazıyor yazmıyor değil ama sanki bir görevi yerine getirir gibi yazıyor. En ufak heyecan yok. Konuşmanın sonuna öpücüklü kalpli emoji koyuyor sadece:))))

Sabah ilk o uyandığı için günaydın mesajını sektirmez atar. Ben de karşılığında günaydın canım yazarım. Öğlen yemekte napıyorsun yazar ben de ne yaptığımı yazarım. Ona yorum yapar ya da kolay gelsin der. Mesai bitimine yakın ya da işten çıkınca yazar. Akşam yazar napıyorsun diye ya da ben yazarım arada ufak laf atarım ona karşılık verir ya da ben yorum yaparım ama genel olarak karşılıklı 2 cümle şeklinde gibi. Uyumadan iyi geceler mesajı ve kapanış:)) adam iyi geceler ve günahydın mesajlarını hiç aksatmıyor ama yazdığında heyecan duymuyorum aşırı ruhsuz. Sanki görevmişçesine yazıyor. 40 yıllık emekli çift gibi hissediyorum. Hiçbir heyecan yok. Ha ona göre sevgiliyiz, ilişkimiz var. Bu arada bunları dillendirince de sorunlu insan gibi görünüyorum. Bugün hiç laf atmadım konuşmanın akışını ona bıraktım, yazıştığımız 1 günde toplasanız 6-7 cümle. Günaydın-napıyorsun-kolay gelsin-napıyorsun (akşam üzeri)-iyi geceler :))

Normali bu mu kızlar ben mi acele ediyorum anlamıyorum, bitirmek istemiyorum ama ne bir heyecan duyuyorum ne de keyif alıyorum yazışmalardan.

Dipnot: Arada ben ondan fikir alırım ya da bir şey anlatırım ya da o işle ilgili bşr şey soyler ama çok nadir olur bunlar geneli yukarıda anlattığım gibi.
Tabiki normali bu değil :işsiz:

Moralini bozmak gibi olmasın ama 17 yıllık evliyiz biz bile bu kadar az konuşmuyoruz gün içinde bazı günler hiç konusmadigimiz oluyor ama nadiren adam soğuk yaaa bence hicmi değişik cümle kurmaz ne biliyim şarkı göndermez dinle bak güzel der iki çift iltifat eder siz buluşunca ne konuşuyorsunuz

Yani belkı adam monotondur .Çok zor ay .Ben mesela çok heycanlı bırıyım

Konuda konuşma yok ki.
Bir de zorunlu musunuz birlikte olmaya ? Siz de normal değilsiniz :D

Back
X