22 yaşındayım hala çocuk gibi hissediyorum kendimi.. Boşver hayatını yaşa kendini kadın gibi hissedeceksin de ne olacak bu yaşta? Kimse senden böyle birşey hissetmeni beklemez ki zaten hissetmemen gerekir. 19 yaş demek gezmek eğlenmek hataları yapa yapa öğrenmek demek. Kadınsı havaya girmene daha çok var boşver daha bunun 30lu yaşları var şimdi gençliğini gençliğimizi yaşayalım boşveeer. Zamanı gelince zaten kadın gibi hissedicez aceleye gerek yokMerhabalar konuya direk giricem arkadaslar.kendimi cok tuhaf hissediyorum be konuda derseniz .ven 19 yasindayim yasitlatima bakiyorum hatta daha kucuklere boyle kafinsi havalar icindeler.ama ben hep cocuk gibi hissediyirum en kucuk cocuguyum evin oyuzdenmi bilmiyorum ama busiralar kendimde sunu farkettim 3 yasindaki cocujlar ne kadar cok soru sorar ya anneme cok soru soruyorum cocuk gibi.kesinlukle kadinsi havaya giremiyorum .hatta bazen canim iyun oynamak bile istiyor ecde annem ve ablam kucuk cocuk gibi sever beni.disardada kucuk kiz cocugu gubi hissediyorum kendimi.sizce normalmiyim
Her insanın içinde bir çocuk var zaten benimde var hala bazen kendi kendime çocukca şarkı söyler oynar eğlenirim :) Bende en küçüğüm küçükler biraz daha fazla şımartılıyor kötü olarak değil tabiMerhabalar konuya direk giricem arkadaslar.kendimi cok tuhaf hissediyorum be konuda derseniz .ven 19 yasindayim yasitlatima bakiyorum hatta daha kucuklere boyle kafinsi havalar icindeler.ama ben hep cocuk gibi hissediyirum en kucuk cocuguyum evin oyuzdenmi bilmiyorum ama busiralar kendimde sunu farkettim 3 yasindaki cocujlar ne kadar cok soru sorar ya anneme cok soru soruyorum cocuk gibi.kesinlukle kadinsi havaya giremiyorum .hatta bazen canim iyun oynamak bile istiyor ecde annem ve ablam kucuk cocuk gibi sever beni.disardada kucuk kiz cocugu gubi hissediyorum kendimi.sizce normalmiyim
Cevrem benden okadar farkliki bende mi sorun demeden yapamiyorum genc kiz havasi derlerya iste o bende yok
Bence normal olan sensin. Şimdiki genç kızlar haddinden fazla kadınsı. O sosyal paylaşım sitelerinde 13- 14 yaşında şuh, seksi pozlar verenlerde var bir gariplik bence.Merhabalar konuya direk giricem arkadaslar.kendimi cok tuhaf hissediyorum be konuda derseniz .ven 19 yasindayim yasitlatima bakiyorum hatta daha kucuklere boyle kafinsi havalar icindeler.ama ben hep cocuk gibi hissediyirum en kucuk cocuguyum evin oyuzdenmi bilmiyorum ama busiralar kendimde sunu farkettim 3 yasindaki cocujlar ne kadar cok soru sorar ya anneme cok soru soruyorum cocuk gibi.kesinlukle kadinsi havaya giremiyorum .hatta bazen canim iyun oynamak bile istiyor ecde annem ve ablam kucuk cocuk gibi sever beni.disardada kucuk kiz cocugu gubi hissediyorum kendimi.sizce normalmiyim
İmzamı atıyorum.Bence normal olan sensin. Şimdiki genç kızlar haddinden fazla kadınsı. O sosyal paylaşım sitelerinde 13- 14 yaşında şuh, seksi pozlar verenlerde var bir gariplik bence.
Bu arada ben senden neredeyse 10 yaş büyüğüm benim de bazen canım oyun oynamak ister, oynarım da. Çizgi film de izlerim. :) İçimizdeki çocuğu öldürmemek gerek.
Merhabalar konuya direk giricem arkadaslar.kendimi cok tuhaf hissediyorum be konuda derseniz .ven 19 yasindayim yasitlatima bakiyorum hatta daha kucuklere boyle kafinsi havalar icindeler.ama ben hep cocuk gibi hissediyirum en kucuk cocuguyum evin oyuzdenmi bilmiyorum ama busiralar kendimde sunu farkettim 3 yasindaki cocujlar ne kadar cok soru sorar ya anneme cok soru soruyorum cocuk gibi.kesinlukle kadinsi havaya giremiyorum .hatta bazen canim iyun oynamak bile istiyor ecde annem ve ablam kucuk cocuk gibi sever beni.disardada kucuk kiz cocugu gubi hissediyorum kendimi.sizce normalmiyim
kime göre normal neye göre normal. Birde zaten çocuksunki daha tabiki öyle hissetcwksin. Genç hissetmenin neresi kötü. Boşver sen o kadıncıkları hepsi özentidwn başka bişey değil. Hissettiğşn gibi yaşa. Bende 27 oldum evlendim ama hala pamukşekere bayılır, oyuncakları sever, arada parkta sallanırım:-DMerhabalar konuya direk giricem arkadaslar.kendimi cok tuhaf hissediyorum be konuda derseniz .ven 19 yasindayim yasitlatima bakiyorum hatta daha kucuklere boyle kafinsi havalar icindeler.ama ben hep cocuk gibi hissediyirum en kucuk cocuguyum evin oyuzdenmi bilmiyorum ama busiralar kendimde sunu farkettim 3 yasindaki cocujlar ne kadar cok soru sorar ya anneme cok soru soruyorum cocuk gibi.kesinlukle kadinsi havaya giremiyorum .hatta bazen canim iyun oynamak bile istiyor ecde annem ve ablam kucuk cocuk gibi sever beni.disardada kucuk kiz cocugu gubi hissediyorum kendimi.sizce normalmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?