normalmiyim

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Merhabalar konuya direk giricem arkadaslar.kendimi cok tuhaf hissediyorum be konuda derseniz .ven 19 yasindayim yasitlatima bakiyorum hatta daha kucuklere boyle kafinsi havalar icindeler.ama ben hep cocuk gibi hissediyirum en kucuk cocuguyum evin oyuzdenmi bilmiyorum ama busiralar kendimde sunu farkettim 3 yasindaki cocujlar ne kadar cok soru sorar ya anneme cok soru soruyorum cocuk gibi.kesinlukle kadinsi havaya giremiyorum .hatta bazen canim iyun oynamak bile istiyor ecde annem ve ablam kucuk cocuk gibi sever beni.disardada kucuk kiz cocugu gubi hissediyorum kendimi.sizce normalmiyim

Ne gibi sorular?
Kadınsı hava ne demek?
Kız çocuğu gibi hissetmek ne demek?

Gördünüz gibi soru sormak yaşa bakmıyor, ben normalim. Sizi ne böyle düşündürtüyor ki? Konuyu bu kadar kapalı yazınca doğru düzgün cevap verilemiyor.

22 yaşındayım hala çocuk gibi hissediyorum kendimi.. Boşver hayatını yaşa kendini kadın gibi hissedeceksin de ne olacak bu yaşta? Kimse senden böyle birşey hissetmeni beklemez ki zaten hissetmemen gerekir. 19 yaş demek gezmek eğlenmek hataları yapa yapa öğrenmek demek. Kadınsı havaya girmene daha çok var boşver daha bunun 30lu yaşları var şimdi gençliğini gençliğimizi yaşayalım boşveeer. Zamanı gelince zaten kadın gibi hissedicez aceleye gerek yok

Her insanın içinde bir çocuk var zaten benimde var hala bazen kendi kendime çocukca şarkı söyler oynar eğlenirim :) Bende en küçüğüm küçükler biraz daha fazla şımartılıyor kötü olarak değil tabi

Cevrem benden okadar farkliki bende mi sorun demeden yapamiyorum genc kiz havasi derlerya iste o bende yok

Amannn cocuk kalmak en iyisi valla :)

O kadinsi dedigin havaya girmesende olur , birgun nasil olsa gireeceksin..

Simdi cocuk olmanin tadini cikaecikar:)

Cevrem benden okadar farkliki bende mi sorun demeden yapamiyorum genc kiz havasi derlerya iste o bende yok

Genç kız havasıyla ne kastediyorsunuz ki? Giyim kuşam mı? Konuşulan konular mı? Bir sevgilinizin olmaması mı? Yaşıtlarınız ne yapıyor da sizden daha farklı görüyorsunuz onları?

Ben 19 yaşındayken, tamamen siyah giyiniyordum, arkadaşlarım da benim gibiydi, kitap okuyup eğleniyorduk, genç kız havası gibi bir derdimiz yoktu, genç kızdık zaten. Hala ailenizin sizi çocuk gibi görmeleri mi rahatsız ediyor?

Bence normal olan sensin. Şimdiki genç kızlar haddinden fazla kadınsı. O sosyal paylaşım sitelerinde 13- 14 yaşında şuh, seksi pozlar verenlerde var bir gariplik bence.
Bu arada ben senden neredeyse 10 yaş büyüğüm benim de bazen canım oyun oynamak ister, oynarım da. Çizgi film de izlerim. :) İçimizdeki çocuğu öldürmemek gerek.

İmzamı atıyorum.

Evladım başka derdin mi yok?
Hastalık hastası olmayın daha bu yaştan.
Triplere girmeyin.
Nasıl hissediyorsan öyle davran. Napcan milletin nasıl olduğunu allasen? Sittiret.

Canım 19 yasındasın.. Kadınsı ne demek yahu.. Allahsn ergenliğin genclıgın lüksünü yaşa iste.. 24 yasındayım .. İkinci cocugu pırtlatcam babamın hala küccük kızıyım... Anamın gözünün bebegiyim.. Kocamın cîmcimesiyim..
Kızımın arkadasıyım ohhh sefam olsun...
Normalsin canım bnm... Bi gün zaten istesende istemesende kadınsı degil kadın olacaksın.. Bu zamnlar geri gelmez..
19 yasındaki halimi düşündümde söleswm şimdi dersin ben iyiymişim yine ya diye;D

Kadınsılıktan kastın ne ... Bi kılo makyaj agız burın kıra kıra konusmak usturupsuz kıyafet.. Sevgili hankısı????
Ben şayet oturaklı olana kadar böle cocuk olmayı tercih ederim..
Kız gece gece desıkodu yaptırcan bana .. Bnden iki yas küçük kardeşim var bişanlı.. Bnden daha oturaklı.. Daha 22 yasında anam bacım babannem ondan iyi
Üst bas alır renk yok.. Bi konusur snarsın bu kız 80 günde devri alem yapmıs her haltı biliyo .. Misafirlige falan gideriz hanım hatın.. Evde öle degül amma.. Bi kadınsı yani.. ;D
Bn öle defilim.. Ben öle yapamam.. Neysem oyum.. Kenarda oturup di kıvıramam.. Yapandan hanımcılık oynayamam. İyikide yapamam canım ...
Sende içinden masıl gelirse öle ol.. Zorla kadınsı olma..

26 yasimdayim. Hatta 27. :))) Herkes 20 gosterdigimi soyluyor. Is yernde evli olduguma inanmiyolar. Mudurler kucuk kiz cocugu muamelesi yapiyo. Herkesten sefkat goruyorum resmen :) az makyaj yaparim ve tavirlarim cocuksu giyimim daha rahat. bunlara bagliyorum ben genelde :) artik bende sikir sikir kadin gibi gorunmek istiyorum ama olmuyo. Esimin bana aldigi evlenme teklifi yuzugu bile cicek seklinde. Niye tektas degil. Sana gitmez cok kadinsi diyo :)

Ben 30 yaşındayım. Mesleğim gereği benden en fazla 10 yaş küçük öğrencilerim var, gerek giyimim gerekte tavırlarım nedeniyle sanırım birazda genetik 25 gösterdiğimi söylüyorlar, 30 yasındayım dedîklerim inanmıyor. Ama benden 3 4 yaş küçük asistan arkadaşlar var kıyafetten dolayı benden büyük gösteriyorlar, hiçte onların giyimine özenmiyorum... Birde tarz meselesi bence neyde rahatsan öyle giyin, nasıl davranmak istiyorsan öyle davran.
Halen öğretim üyesi girişinden geçerken tanımayan güvenlikçi arkadaş olursa öğrenci girişi yan tarafta diyırlar bana:)) sonra söyleyince özürler diliyorlar:) kesinlikle böylesi daha iyi inan bana
Son olarak telefonumda devamlı oynadığım 2 3 oyunum var:)

kime göre normal neye göre normal. Birde zaten çocuksunki daha tabiki öyle hissetcwksin. Genç hissetmenin neresi kötü. Boşver sen o kadıncıkları hepsi özentidwn başka bişey değil. Hissettiğşn gibi yaşa. Bende 27 oldum evlendim ama hala pamukşekere bayılır, oyuncakları sever, arada parkta sallanırım:-D

Kendini bir kalıba sokmaya çalışmana gerek yok. Her kadın aynı olacak diye bir kural da yok. Diğerlerinden farklı özelliklerin olması sorun değil, aksine güzeldir. Bırak, sen de çocuk kal. Dünyanın çocuk ruhlu insanlara ihtiyacı var. :)

Hala bayilirim o minik zenci et bebeklere sigsam salincaga binerim bu yasta buyuyupte ne olacak lisedeyken kizlar mini etekli susluydu ben sacimi toplar giderdim bosver icinden geldigi gibi davran

arkadaşlara katılıyorum.

bende 30 yaşımdayım. tipim küçük gösteriyor, ayrıca bende çok kadınsı olamıyorum. miniciğim ne kadınsılığı... bu sayede eşimle her tatile gittiğimizde balayı çifti sanıyorlar. bir keresinde de abimle tatile geldim sanmışlardı.

oyun oynamaksa bende alası var. arada çizgi karakterler çizerim. heykelcik yapmayı seviyorum. kil bulamadığımda oyun hamuru almışlığım var. ayıcık aldığımda oluyor. dışarıya çok göstermiyorum tabi. evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…