- Konu Sahibi Kelebek3344
-
GÜle güle oturun. Rabbim yuvanıza huzur versin. Evinize bakınca 90'ların başındaki salonumuz aklıma geldi. Sizin de istediğiniz bu havayı yaratmaktı zaten diye düşünüyorum. Bu konuda başarılısınız.
Yalnız birkaç eleştirim olacak kusura bakmayın. Eşyalar tek tek çok özel fakat bir uyum sağlanamamış. Renkler ve mobilyaların tarzları birbiriyle alakasız. Bunlara dikkat edebilirsiniz... Evinizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim
teşekkür ederim, yatak odasında counrty tarzı da seviyorum aslında, english bedroom denilen tarzda mobilya almayı düşündüm hatta ama bulamadım. her yerde avantgarde var... sonra bunları görünce yatakbaşı ve makyaj masasındaki meleklere bayılıp aldımben salonu çok beğendim. ama yatak odasını biraz daha modernleştirebilirdiniz. allah huzurlu günler versin. ama mutfağın banyon meraktayım yani
teşekkür ederim, zaten zevklerimiz benziyor :) önceden salonu daha ağır, daha klasik renklerde düşünüyordum ama bu yeşil berjerleri çok sevdim. salona ilk aldığım parça o oldu zaten. tepede bu berjerler lila rengi kadife bir kanepeyle kombinlenmişti, o yüzden bu eve taşınınca ben de o tonda 2 kanepe ekledim salon eşyama... duvarları berjerlere uysun diye marshall dan nil kıyısı yaptık, duvar kağıdına hastayım zaten, ama 4 duvar çok kalabalık olacaktı. tek duvarı mykağıtcım diye bir siteden getirttiğimiz duvar kağıdıyla kaplattık. hatta o kağıdın aynısını bu hafta öyle bir geçer zaman ki de kemalle neriman ın emlakçısında gördüm :) duvarkağıdı alacaklara tavsiyem ya internetten alın ya da koçtaş tekzen praktiker tarzı büyük yerlerden. biz küçük bir şehirdeyiz 3 katı fiyat söylüyorlar.salona ba-yıl-dım! zamansız şahane bir oda olmuş :))) renk uyumu mobilyalar koltuklar perdeler hatta o tarzı sevmesem bile halı müthiş görünüyor.
yatak odası pek benim tarzım değil altın rengi çok kullanılmış o yüzden ısınamadım ama onlar da müthiş parçalar belli. salon fotoğraflarını kaydediyorum ilersi için lazım olur belki :)))
ha bu arada duvar kağıtlarını da çok beğendim nedir markası biliyor musun?
teşekkür ederim, yatak odasında counrty tarzı da seviyorum aslında, english bedroom denilen tarzda mobilya almayı düşündüm hatta ama bulamadım. her yerde avantgarde var... sonra bunları görünce yatakbaşı ve makyaj masasındaki meleklere bayılıp aldım
mutfak banyo pek özellikli değil, mutfağı yine eski tarz döşemeye çalıştım ama banyo normal bir banyo :) en yakın zamanda yüklemeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?