- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
İİBF okuyorum. Bölümümü tanımamak için belirtmiyorum. Bu sene ilk senem. Büyük hayallerle başladım üniversiteye. İlk dönem baya bi ders çalışıyordum. Yazarak çalışıyordum. Sonra ne yazık ki birkaç dersten düşük not aldım. Arkadaşlarım yazarak ders çalıştığım için yok bizden düşük alırsan seninle dalga geçeriz yok sana aciyorum gibi şeyler söylediler. Saka mi yaptılar bilmiyorum. İki dersten büte kaldım. Bir derste hoca butun sınıfa düşük not vermiş. Ortalamam 2den 1,96'ya düştü. Arkadaşlarım biz olsak hocayı şikayet ederdik sen seneye seçmeli ders de alamayacaksın dediler iyice canım sıkıldı. Geçen gün ders çalışıyordum sen yine mi ders çalışıyorsun dediler. Üç arkadaş bir araya gelince ben resmen yok hükmündeyim 
Baskaları fazla çalışmadığı halde bütün derslerden geçerken ben 2 dersten kaldım. Sanırım yanlış çalıştım. Asıl hedefim işletme okuyup kaymakam olmaktı ama başka bir bölümü yazdım. Annem işletme okumami istemiyor. Yolda karşılaştıkları bi öğretmen işletme okumasin demiş. Halbuki benim yabancı dilim iyi bir sürü hedefim hayalim var.
Sizce ne yapmalıyım? Arkadaş konusunda ben mi takintiliyim bilmiyorum hiç yüzüme gülmüyor kader
Dersleri nasıl çalışmalıyım lütfen tavsiye verin 

Baskaları fazla çalışmadığı halde bütün derslerden geçerken ben 2 dersten kaldım. Sanırım yanlış çalıştım. Asıl hedefim işletme okuyup kaymakam olmaktı ama başka bir bölümü yazdım. Annem işletme okumami istemiyor. Yolda karşılaştıkları bi öğretmen işletme okumasin demiş. Halbuki benim yabancı dilim iyi bir sürü hedefim hayalim var.
Sizce ne yapmalıyım? Arkadaş konusunda ben mi takintiliyim bilmiyorum hiç yüzüme gülmüyor kader