Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba;
Kolay gelsin diyorummmmm, istediğin kiloya en güzel şekilde inebilmen dileğiyle![]()
merhaba cnm ,kolay gelsin, başarabilirsin buna inan ,benim tavsiyelerim:
bi arkadaş kafanı başka şeylerle meşkul et demiş,ben de kesinlikle katılıyorum,başka şeyler düşün ki yemek aklına gelmesin,kesinlikle canın bişeyi çok isterse bi çatalcık olsun ye,yoksa uzun süre diete dayanamıyor insan,ama sadece nefsini körelticek kadar,bitki çaylarını bol iç özellikle yeşil çay mutlaka günde 2 fincan iç,kesinlikle zayıflamaya yardımcı bence,bunun yanında kesinlikle spor yapmalısın kesinlikle dietle vereceğin kiloyu iki ye katlıyor,ayrıca sağlıklı kilo verebilmek için de çok önemli,imkanın varsa eve koşu bandı al süper oluyo,ben doumdan sonra 17 kilo verdim ve koşu bandı süper işe yarıyor(doumdan sonra dediysem aklında doum kiloları gitti diye gelmesin kızım 2 yaşındaydı ) ,kısa hedefler koy başardığında küçük ödüller koy kendine.. şimdilik aklıma gelenler bunlar,hepimize kolay gelsin cnm ..![]()