NOVAART mı BAŞKENT mi

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
Araştırmalarım sonucu ikisi arasında kararsızkaldım.
Sebepsiz infertilite nedeniyle 4 aşılama 1 negatif tüp bebek sonrası bu yaz yeniden denemeyi düşünüyorum.
Bu merkezlerde tedavi görüp avantaj dezavantajlarıyla kıyaslama yapacak olan var mı? Hangisini onerirsiniz?

dilerim hakkinda hayirlisi olur. baskenti bilmiyorum. ben novaartta iki tedavi okdum ilkinde bos gebelik oldu ikincisi sukrilsun tuttu hatta gebelik takibimi mehmet hoca yapti.
nova arti tavsiye ederim labaratuari falan cok iyi. hocalar zaten tartisilmaz. ama kismetin merede bilemiycem tabi. Rabbim dogru karar aldirsin...

Aminnn Allah razı olsun.mübarek günlerde dilerim Rabbim kimseyi boş cevirmez.. peki novaartta süreç nasıl yani uzun uzun testler tahliller yapıyorlar mi yoksa direkt tüp mu yapıyorlar ve 2 3 embriyo koyuyorlar mi?

Aminnn Allah razı olsun.mübarek günlerde dilerim Rabbim kimseyi boş cevirmez.. peki novaartta süreç nasıl yani uzun uzun testler tahliller yapıyorlar mi yoksa direkt tüp mu yapıyorlar ve 2 3 embriyo koyuyorlar mi?
once bir kontrolunu yaparlar. senin tup bebege ihtiyacin yok diyip de hakketen tup bebeksiz hamile kllanlari gordum orada ben. para duskunu degiller yani geri de yollayabiliyorlar. baska drlarin olmaz dediklerini ben gibi kabul ediyorlar. bana 7 8 dur diyinceye kadar deneriz demisti sagolsun. 2 de nasip etti. her kontrolunde kan verirsin ilaclarin ona gore ayarlanir. cikan embriyoya gore ve senin hormon dengene gore transfer gunu belli olur. genelde 2 koyuyorlar.
ben Mehmet hocami cok seviyorum. sert mizaclidir ama dunya iyisi bir hocadir. cok konusmaz bilmen gerektigi kadarini soyler. cok merakliysan memnun kalmazsin. cok kaabalik. sana tavsiyem sabah saatlerinde gitmen hatta mumkunse daa acilmadan kapida bekle ben oyle yapardim :)

Anladım çok teşekkür ederim. Ilk olarak novaartla görüşüp daha sonra baskentle goruseyim sanırım novaart içime sinecek orası olacak gibi geliyor

Bu ikinci tüp bebek denememiz yurt disinda gordugumuz tedavi nedeniyle tup bebek ile ilgili detayli bilgiye ve deneyime sahibiz.Bu merkeze arkadasimizin onerisi nedeniyle geldik geldigimiz andan bu yana amatör davranislari ve hicbir konuda bilgi vermemeleri bizi sasirtti.Her ne zaman soru sorsak gerekli bilgiye sahip degillerdi.Embryolarimiz ile ilgili detayli bilgi istedik derecelendirme istedik cevap iyi kalite denildi.Tamamen ticari gudulerle acilmis olan bu tup bebek merkezini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Lutfen bu onerimi dikkate alin ve iyi bir embryolog olan merkezi secin.Yurt disinda yaptigimiz 3 denememizin 3 u de basarili oldu burada 1 tek ve 2 embryo transferimiz sonucu basarisiz.Nedeni ile ilgili bilgi alamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…