Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canmİstanbulda umut tüp bebek
Hayırlı olsun darısı başıma inşallah umutta mi tedavi gördünüzBende ikisi arasında kalıp Bahçeci'yi seçmiştim ama maalesef umduğumu bulamadım zaman kaybettim. O zaman keşke Novaart'ı seçseydim dedim. Ama ben Eskişehir Osmangazi üniversitesi'nde ilk denemede hamile kaldım.
Hayır Ankara'daHayırlı olsun darısı başıma inşallah umutta mi tedavi gördünüz
Hayırlısı olsun . Ama çok kararsızım ya ben Rabbim isteyen herkese nasip etsin banadaBende ikisi arasında kalıp Bahçeci'yi seçmiştim ama maalesef umduğumu bulamadım zaman kaybettim. O zaman keşke Novaart'ı seçseydim dedim. Ama ben Eskişehir Osmangazi üniversitesi'nde ilk denemede hamile kaldım.
Ben Novaart'a gidiyorum.hayırlı günleriniz olsun kızlar...❤
Ankara'daki novaArt tüp Bebek merkezi veya Bahçeci tüp Bebek merkezine giden oldu mu deneyimleriniz nelerdir..?
Bende iki hastaneden birine gitmek istiyorum ama kafam karışık.
Nasl memnunmusunzBen Novaart'a gidiyorum.
Ben aldığım hizmetten memnunum. Henüz olumlu sonuç alamadık ama gerek hekim gerek embriyolog olarak yaklaşımları kafamda soru işareti bırakmadı. Gidip bir görüşebilirsiniz. Muayene ücretsiz. İşlem yapılınca ödüyorsunuz. Görüş alabilirsiniz hem tanışmış olursunuz.Nasl memnunmusunz
TeşekkürlerBen aldığım hizmetten memnunum. Henüz olumlu sonuç alamadık ama gerek hekim gerek embriyolog olarak yaklaşımları kafamda soru işareti bırakmadı. Gidip bir görüşebilirsiniz. Muayene ücretsiz. İşlem yapılınca ödüyorsunuz. Görüş alabilirsiniz hem tanışmış olursunuz.
Evet bencedearkadasim nova art a gitti.gider gitmez rezervin dusuk diye hemen basladilar ne kan ne histeroskopi.sonra tutmadi ve daha sonra rahimde kucuk de olsa perde oldugu ortaya cikti.nasil bakmadan isleme baslanir bilmiyorum.o merkezden memnun olan da vardir illaki zaten olumlu sonuc alan memnunum diyor ama biraz daha genis bakmak lazim olaya.
Aynen katılıyorum. Ben hocalara cok güveniyorum fakat araştıtılmıyor maalesef.arkadasim nova art a gitti.gider gitmez rezervin dusuk diye hemen basladilar ne kan ne histeroskopi.sonra tutmadi ve daha sonra rahimde kucuk de olsa perde oldugu ortaya cikti.nasil bakmadan isleme baslanir bilmiyorum.o merkezden memnun olan da vardir illaki zaten olumlu sonuc alan memnunum diyor ama biraz daha genis bakmak lazim olaya.
Prof.Mehmet Erdem ve Ahmet Erdem Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi kadın doğum doktorlarıdır, Gazi Tıp’ın tüp bebek merkezi kurucuları, yıllardır bu işin içindeler. Merkeze gittiğinizde birebir kendileri ilgileniyo ve ayrıntılı muayene ediliyo, bu kadar profesyonel insanların hiç tetkik etmeden tedaviye başladıkları mantığa sığar mı. Ben amh düşüklüğü nedeniyle gittim ayrıntılı muayene edildim, doktor bey biraz kendimizin denemesini söyledi, başkası olsa belki hemen tüp bebek yapalım derdi, daha sonra kistim çıktı iki üç ay hiç para almadan tedavi oldum, asla para ve reklam peşinde değiller, arkadaşınızın durumunda farklı birşey olabilir. Lütfen bu kadar değerli insanları karalayıp gitmek isteyenlerde olumsuz düşünceler bırakmayın. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edin, bu kadar tecrübeli doktorlardan bire bir tedavi almak o kadar değerli ki..Ben Ankarada olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorumarkadasim nova art a gitti.gider gitmez rezervin dusuk diye hemen basladilar ne kan ne histeroskopi.sonra tutmadi ve daha sonra rahimde kucuk de olsa perde oldugu ortaya cikti.nasil bakmadan isleme baslanir bilmiyorum.o merkezden memnun olan da vardir illaki zaten olumlu sonuc alan memnunum diyor ama biraz daha genis bakmak lazim olaya.
kimseyi karaladigimiz yok tum doktorlar hakkinda insanlar baslarina gelen olaylari yaziyor bu cok normal.Ayrica arkadasimin durumunda da farkli bir sey yoktu bakilmadi cok iyi biliyorum daha sonra devlete gitti orda histeroskopi yapildi ve perde alindi.Nova da sadece amh degeri ve ultsaon muaynesiyle hemen tedaviye baslandi.Prof.Mehmet Erdem ve Ahmet Erdem Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi kadın doğum doktorlarıdır, Gazi Tıp’ın tüp bebek merkezi kurucuları, yıllardır bu işin içindeler. Merkeze gittiğinizde birebir kendileri ilgileniyo ve ayrıntılı muayene ediliyo, bu kadar profesyonel insanların hiç tetkik etmeden tedaviye başladıkları mantığa sığar mı. Ben amh düşüklüğü nedeniyle gittim ayrıntılı muayene edildim, doktor bey biraz kendimizin denemesini söyledi, başkası olsa belki hemen tüp bebek yapalım derdi, daha sonra kistim çıktı iki üç ay hiç para almadan tedavi oldum, asla para ve reklam peşinde değiller, arkadaşınızın durumunda farklı birşey olabilir. Lütfen bu kadar değerli insanları karalayıp gitmek isteyenlerde olumsuz düşünceler bırakmayın. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edin, bu kadar tecrübeli doktorlardan bire bir tedavi almak o kadar değerli ki..Ben Ankarada olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Siz rezerv düşüklüğü ile ilgili arkadaşınızın size anlattığını yazıyorsunuz, ben de rezerv düşüklüğü ile bire bir söz konusu merkezde aldığım tedaviyi yazıyorum, ikinci ağızdan duyulup buraya yazılan olumsuzluklar karalamadır tabi, arkadaşınızın tıbbi bilgilerine ve dosyasına ne kadar vakıfsınız, başınıza gelenleri yazsanız amenna, burayı birçok kişi okuyo ve yorumlar insanları etkiliyo, bu nedenle dikkatli olmak gerekiyo diye düşünüyorumkimseyi karaladigimiz yok tum doktorlar hakkinda insanlar baslarina gelen olaylari yaziyor bu cok normal.Ayrica arkadasimin durumunda da farkli bir sey yoktu bakilmadi cok iyi biliyorum daha sonra devlete gitti orda histeroskopi yapildi ve perde alindi.Nova da sadece amh degeri ve ultsaon muaynesiyle hemen tedaviye baslandi.