• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Novocrin Extrait Dora Papatya Ekstreli Saç Renk Açıcı Sprey

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
281
373
Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey;

Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş EXTRAIT DORA saçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü verir.doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabilir. Boyalı saçlara uygulamayınız.koruyucu içeriği vardır.saçlar yumuşak ve kolay şekil alır hale gelir.KULLANMA TALİMATI:Tercihen yıkanmış ve havluyla kurulanmış saça uygulayın. Tüm saça veya bir tutam saça uygulayın. Saçı, ürünün dağılması için tarayın. Fön ile kurutun veya güneşe çıkın. İstediğiniz renge gelene kadar işlemi tekrarlayın. Her uygulama arası 2-3 gün bekleyin.UYARI: Hidrojen peroksid içerir. Gözlerle temastan kaçının. Göze gelirse bol su ile yıkayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Isı kaynağına doğru püskürtmeyin. Tahriş olmuş saç derisine uygulamayın

Kizlar aranizda bunu kullanan var mi? Fönle de uygulanabiliyormus. Iceriginde hidrojen peroksid var diyor, saclari yipratir mi acaba? :44:

Ee kizlar kullanan yok mu? Papatyadan daha etkilidir heralde. Fönle uygulanabiliyormus. :44:

güzel bi ürüne benziyor.. ama doğal saçlar içinmiş:((

benim kız kardeşim liseye gidiyo saçları kumral ama biraz daha acık ton olsun istiyo bende boyatma ünide boyatırsın diorum.. ıhlamır suyu ve papatya yı duymustum buda güzele benziyo nerde bulabilirim acaba

cnm bilmiyorm ki ben hiç kullanmadm.. büyük kozmetikçilerde olabilir.. yada netten sipariş edeblrsn

benim kız kardeşim liseye gidiyo saçları kumral ama biraz daha acık ton olsun istiyo bende boyatma ünide boyatırsın diorum.. ıhlamır suyu ve papatya yı duymustum buda güzele benziyo nerde bulabilirim acaba

Bence o önce dogal yöntemleri kullansin ise yaramazsa bunu kullansin. Dogal olan her zaman daha iyidir. :8: Internetten satin alabiliyoruz sanirim. Piyasada bulunur mu hic bilmiyorum.

Son düzenleme:
benim arkadaşım kullandı saçları kahverengiydi açıkda değil öyle. kız bunu süre süre bildiğiniz sarı yaptı saçlarını. söylemesine göre saçlarını çok çabuk uzatıyomuş.
ben perhidrolle açtım saçlarımı . zaten bunun içindede perhidrol yani hidrojen peroksit var. cart curt amann doğal diyoalr ama fazlada inanmayın derim ben. perhidrol diyince pörtleyen gözler extrait dora diyince yumuşuyo ne iş anlmadım .:51:

benim arkadaşım kullandı saçları kahverengiydi açıkda değildi öyle koyuydu . kız bunu süre süre bildiğiniz sarı yaptı saçlarını. söylemesine göre saçlarını çok çabuk uzatıyomuş.
ben perhidrolle açtım saçlarımı . zaten bunun içindede perhidrol yani hidrojen peroksit var. cart curt amann doğal diyolar ama fazlada inanmayın derim ben. perhidrol diyince pörtleyen gözler extrait dora diyince yumuşuyo ne iş anlmadım .:51:

benim arkadaşım kullandı saçları kahverengiydi açıkda değildi öyle koyuydu . kız bunu süre süre bildiğiniz sarı yaptı saçlarını. söylemesine göre saçlarını çok çabuk uzatıyomuş.
ben perhidrolle açtım saçlarımı . zaten bunun içindede perhidrol yani hidrojen peroksit var. cart curt amann doğal diyolar ama fazlada inanmayın derim ben. perhidrol diyince pörtleyen gözler extrait dora diyince yumuşuyo ne iş anlmadım .:51:

Ben aslinda sac rengimi papatyayla acmayi düsünüyorum ama bunu da merak ettim papatya ise yaramazsa kullanirim diye. Zaten hidrojen peroksit icerir diyor. Hidrojen peroksitin miktari da önemli bu koyu sari ve kumral saclari aciyor, koyu renk saci acmadigina göre h. peroksit miktari azdir herhalde. Arkadasinin saclari koyu kahve miydi? Bir de hic zarar görmedi mi saclari kuruluk, kirilma, yanma falan?

gayette her renk saçı açıyo. ama açık kahveyi 3 seferde açarsa koyuyu 6 seferde açıyo. saçları kurutuyo biraz bakımını iyi yapmak gerek

bende bugün aldm bu ürünü watsonsdan 30 mılyona. benim sormak istediğim bu ürünü direk saca mı sıkıcaz bn daha önce avonun buna benzer krem bir ürünü vardı onu kullanmıstm onun özel tarağı vardı onla uyguluyordum. bunu drek saça sıkarsam renk farklılığı olmaz mı spreyın gelmediği yerlerde :26: kullanan varsa nasıl uyguladığını yazarsa çok sevinirim

Son düzenleme:
kızlar saçlarım cok acık kumral hatta sarıya dönük ve boya yoktu 2. kere kullandım extrait dorayı ve fön makinasıyla kuruttum ama işe yaramdı bnde. kulanmaya devam edicem ama hayal kırıklığı yaşadım doğrusu :/

kızlar saçlarım cok acık kumral hatta sarıya dönük ve boya yoktu 2. kere kullandım extrait dorayı ve fön makinasıyla kuruttum ama işe yaramdı bnde. kulanmaya devam edicem ama hayal kırıklığı yaşadım doğrusu :/

Canim bir kac kez daha dene istersen. Hem havalar da güzellesti, iyice isininca güneste denersin belki daha iyi acilir saclarin.

Kullananlar yorum yazabilir mi acaba?
Siyah boyali saclarin rengini az da olsa kirar mi bu ürün?

Boyada kesinlikle etki etmiyor diye duymuştum ben .Watsonslarda satılıyr ama benim merk ettiğim birşey var kullananların yorumlarını okudum ben her yerden kimisi saçım koyu kahveydi çok güzel açtı kumral oldu uzun süre kullandm sarı oldu diyr .kimisi saçlarım açık kahveydi önce turuncu yaptı sonra sarardı güneşten diyr kullanmaya korkuyorum bu yüzden saçlarımn dipleri koyu uçları diplerine göre 3 4 ton açık kahverengi tamamen doğal ama turuncumsu olursa diye korkuyorm saç rengi benim gibi olup kullanan var mı ?

Boyada kesinlikle etki etmiyor diye duymuştum ben .Watsonslarda satılıyr ama benim merk ettiğim birşey var kullananların yorumlarını okudum ben her yerden kimisi saçım koyu kahveydi çok güzel açtı kumral oldu uzun süre kullandm sarı oldu diyr .kimisi saçlarım açık kahveydi önce turuncu yaptı sonra sarardı güneşten diyr kullanmaya korkuyorum bu yüzden saçlarımn dipleri koyu uçları diplerine göre 3 4 ton açık kahverengi tamamen doğal ama turuncumsu olursa diye korkuyorm saç rengi benim gibi olup kullanan var mı ?

Canim kisinin sac rengine ve sac teli kalinligina göre degisiyor tabi. Kiminin turuncumsu acarken kiminin küllü tonlarda aciyor. Senin sacinin alt tonu ne? Yani saclarinin yansimasi ne renk? Kizil mi küllü mü? Günesin altinda bak saclarina eger kizil parliyorsa kizildir ve turuncumsu acilir, sari parliyorsa küllüdür küllü tonlarda acilir. Alip sacinin ufak bir kisminda dene diyecegim ama ürünün fiyati alip deneyecek kadar uygun degil. Sonuc hosuna gitmezse paran bosa gider. Istersen dogal yöntemleri dene papatya suyu, ihlamur suyu, limon gibi... Onlar ise yararsa almazsin. Bu arada söylemeden edemiycem avatarina bayildim. :6:

Back
X