• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Novocrin Extrait Dora Papatya Ekstreli Saç Renk Açıcı Sprey

Canim kisinin sac rengine ve sac teli kalinligina göre degisiyor tabi. Kiminin turuncumsu acarken kiminin küllü tonlarda aciyor. Senin sacinin alt tonu ne? Yani saclarinin yansimasi ne renk? Kizil mi küllü mü? Günesin altinda bak saclarina eger kizil parliyorsa kizildir ve turuncumsu acilir, sari parliyorsa küllüdür küllü tonlarda acilir. Alip sacinin ufak bir kisminda dene diyecegim ama ürünün fiyati alip deneyecek kadar uygun degil. Sonuc hosuna gitmezse paran bosa gider. Istersen dogal yöntemleri dene papatya suyu, ihlamur suyu, limon gibi... Onlar ise yararsa almazsin. Bu arada söylemeden edemiycem avatarina bayildim. :6:

teşekkür ederm :) elizabeth may fotografçı bir bayan güzel fotografları var internetten bulabilirsin .Papatya suyu kullandm daha önce rezil etti saçlarımı rengini soldurdu hatta koyulaştırdı iğrenç bir renk oldu .Lush ın Blonde dye şampuanı var papatyalı saç rengini açan ondan kullanaym dedm ilk yıkamada bıraktm kupkuru yaptı saçlarımı son umudum bu yoksa boyayacağm artk :D

Merhabalar,bu ürünü ilk arkadaşımdan duydum,saçlarının sarısı çok güzeldi ve nerde boyattırdığını sordum,bu ürünü kullandığını ve bikaç ayda bir papatyayı az bi suda kaynatıp saçına sürdüğünü söledi..burdaki yorumları okuyunca da merak ettim ve bugn gidip aldım,kasada sırada bi müşteri daha vardı,görünce söledi o da kullanıyormuş çok memnunmuş..olumlu şeyler duyunca bende uygulayayım bari dedim ama saçım değişik bi renk aldı ne sarı ne turuncu,kardeşime göre saçım turuncu değil sadece kahverengi biraz açıldığı için böle gözüküyor.yinede size sormak istediğim bikaç soru var cevap verebilirseniz çok sevinirim:46:

Saçına sarı rengi verebilen arkadaşlar ne kadar sürede kaç kullanımda bunu yapabildiniz,yoksa ilk kullanımda sarı olma ihtimali var mı,gerçi arkadaşım ve bugün gördüğüm bayan hemen olmaz zaman alır sarı rengi bulması dedi ama içime korku girdi:59:

kızlar ben bu ürünü geçen yaz kullandım hiç memnun kalmadım açıkçası, saçlarım koyu sarıydı turuncuya doğru açtı hala o renkten kurtulmaya çalışıyorum ayrıca baya yıprattı ,oksijenli su gibi. saçları koyu kumral bir arkadaşım bunu kullandı onda çok hoş oldu karamel rengi gibi yaptı.birazda saçın yapısına bağlı en iyisi papatya suyu sanırsam ;):74::71:

Son düzenleme:
İlk kullandığımda üst kısımlarında bir değişme olmadı alt kısımlarım turuncu oldu,bir haftadır kullanıyorum şimdi alt kısımlarım açık karamel oldu üst kısımlarım turuncu...Bir başka forumdan da okudum kimi saçlarda saç yapısına ve rengine göre ilk başlarda turuncu yapabiliyormuş ama kullandıkça rengi sarıya dönüyormuş...' günde bir uyguluyorum zaten 2-3 günde 1 uygulanabilir yazıyor..Fakat bir gerçek var güneş fön makinasından daha etkili...

Ben de saçlarımı geçen hafta turuncu-kızıla boyadım,ama biraz daha açık bi renk istiyodum,acaba denesem rengini açar mı daha da?

benim arkadaşım kullandı saçları kahverengiydi açıkda değil öyle. kız bunu süre süre bildiğiniz sarı yaptı saçlarını. söylemesine göre saçlarını çok çabuk uzatıyomuş.
ben perhidrolle açtım saçlarımı . zaten bunun içindede perhidrol yani hidrojen peroksit var. cart curt amann doğal diyoalr ama fazlada inanmayın derim ben. perhidrol diyince pörtleyen gözler extrait dora diyince yumuşuyo ne iş anlmadım .:51:

Canım perhidrol ne nerden alıyorsun:75: benim saçlarımda açık kumral şu an da doğal bi sarı olsun istiyorum.Turunculuk yapıyor mu bir de?

ah kızlar ben kullandım güzelim saçlarım vardı evet rengi açıldı ama dipleri altın sarısı ile turuncu karışımı gibi parlıyor çingen oldum yani... :14:

Rüyamda bu tip bir acici alip, plajda günesin karsisinda saclarima sürdügümü gördüm. :53: Bu bir isaret mi? :9:
Alip kullansam mi acaba... Bu tip ürünlerin iceriginde hidrojen peroksit oluyor genelde, o da saci oksitleyip pasli bir görüntü veriyor. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi turuncumsu altin sarisi bir renk elde etme ihtimali var. O yüzden cekiniyorum biraz. Hidrojen peroksiti(oksijen suyu) kafama sürecegime saclarimi boyarim daha iyi... :31:

ya kızlar buna 30 lira vereceğinize 75 kuruşa oksidan alıp sürün saçınıza çünkü içeriği aynı sadece papatya mapatya süslemişler
yoksa hidrojen peroksitten başka bir şey değil. Kolestonun oksidanı güzel hem de 75 kuruş falan fiyatı

Kızlar ben bugün aldm eczaneden 28 liraya ama saçlarıma onceden aralarına çok az boya sürmüştüm hafif gölge yapıcak sekilde kullansam çok mü kötü olur sizce rengi?

kızlar bugun kullandm ılk kez gelişmeleri yazıcam yalnız sacı kurutuo ,dusta sacınıza nemlendırıcı krem surup oyle uygulayın

ya kızlar buna 30 lira vereceğinize 75 kuruşa oksidan alıp sürün saçınıza çünkü içeriği aynı sadece papatya mapatya süslemişler
yoksa hidrojen peroksitten başka bir şey değil. Kolestonun oksidanı güzel hem de 75 kuruş falan fiyatı

Evet haklısın o bakımdan farksız ama oksidanı direk uygulamak saça kötü bir pas rengi veriyor ve saçı yıpratıyor. Bu ürüne oksidan(hidrojen peroksit) belli miktarda katılıp, papatya suyuyla ve diğer nemlendiricilerle seyreltiliyor. İçinde oksidan olan evde yapabileceğimiz saç açıcı tarifler var, sabit başlıklardaki konumda paylaştım. Bu ürünün de o tariflerden farklı olduğunu düşünmüyorum. 30 lira vermektense kendi hazırladığımız doğal ve ekonomik tarifleri uygulamak daha mantıklı.

Kızlar ben bugün aldm eczaneden 28 liraya ama saçlarıma onceden aralarına çok az boya sürmüştüm hafif gölge yapıcak sekilde kullansam çok mü kötü olur sizce rengi?

kızlar bugun kullandm ılk kez gelişmeleri yazıcam yalnız sacı kurutuo ,dusta sacınıza nemlendırıcı krem surup oyle uygulayın

Sanırım saçların boyalı olduğu ve üründe hidrojen peroksit bulunduğu için bir miktar kurumuş saçların. Sonucu merakla bekliyoruz. :71:

Son düzenleme:
evet kızlar extrait dorayı 2 gunde bir olmak uzere uyguluyorum sanırım suana kadar 4 veya 3 kez kullandm,koyu kestane saclarımın 3 ton kadar acıldıgını hıssedıyorum ve guzel oldu,saclarıma zarar vermedı yanlız saca dustan snra uygulandıgı ıcın dusta saclarma durulanan kremlerden surmeyı ıhmal etmedm vede her uygulamadan bı gun once yatmadan badem yagını suyla karıstıp ellermle saclarıma yedirdim.. birde sızlere sormam gereken bi konu kaslarım koyu renk boyamak dısında yapılabilicek bisey varmı extraıt doreyımı sursem dıyorum?

ben salı günü denizden çıktıktan sonra tüm saçıma uyguladım bolca saçlarım en azından 3 ton açıldı salı günü izin günüm yine uygulayacagım sarıya kadar açana kadar:40:

Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey;

Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş EXTRAIT DORA saçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü verir.doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabilir. Boyalı saçlara uygulamayınız.koruyucu içeriği vardır.saçlar yumuşak ve kolay şekil alır hale gelir.KULLANMA TALİMATI:Tercihen yıkanmış ve havluyla kurulanmış saça uygulayın. Tüm saça veya bir tutam saça uygulayın. Saçı, ürünün dağılması için tarayın. Fön ile kurutun veya güneşe çıkın. İstediğiniz renge gelene kadar işlemi tekrarlayın. Her uygulama arası 2-3 gün bekleyin.UYARI: Hidrojen peroksid içerir. Gözlerle temastan kaçının. Göze gelirse bol su ile yıkayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Isı kaynağına doğru püskürtmeyin. Tahriş olmuş saç derisine uygulamayın

Kizlar aranizda bunu kullanan var mi? Fönle de uygulanabiliyormus. Iceriginde hidrojen peroksid var diyor, saclari yipratir mi acaba? :44:

Ben geçen yaz kullanmıştım. Güneşe çıktığımda acayip işe yaradı ve saçımın rengini açtı. Ancak ben güneş olayını biraz abarttığım için ve rastgele saçıma sürdüğüm için pek istediğim gibi olmadı. Saçının bir kısmına daha bol bir kısmına daha az sürersen orantısız açabilir. Ama onun dışında ürün gerçekten iyi :46: :)

kızlar benım sac rengım gercekten cok koyuydu suan sarıya donuk karemel hatta bazı yerler bal rengı,tavsıye ederm rengıde cok hos oluyor

kızlar benım sac rengım gercekten cok koyuydu suan sarıya donuk karemel hatta bazı yerler bal rengı,tavsıye ederm rengıde cok hos oluyor
Ben extra blond kullanmıştım 2 ay önce ama bitti, şimdi extrait dora aldım da nasıl uyguladığını falan anlatır mısın zahmet olmazsa :) Ve saçının fotoğrafını çekip koyarsan çok güzel olur aslında:107:

Back
X