• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Novocrin Extrait Dora Papatya Ekstreli Saç Renk Açıcı Sprey

arkadaşlar saçım açık bu yüzden spey deniyeceğim peki sizce extrait dora mı extrait blond mu?Hangisi daha iyi ve nerede satılıır?

arkadasımla beraber almıstık.benım sacım düz ve kestane rengı.onunkısı de kıvırcık koyu kestane rengi.pahalı oldugu ıcın yarı yarıya odedık fıyatını.once o kullandı.saçları 2 gunde bır 5-6 defa kullanmayla o kadar çok açıldı kı..koyu kestaneden sogan kabuguna yakın bır renge döndü.çok aşırı dogal duruyor asla kımse boya dıye dusunmez.saçlarının aralarına röfle gibi yapan bir arkadasım vardı.onunkıde gayet dogal duruyordu. yakınlarda da ben deneyecegım.ama sacınızda hıcbır ıslem olmaması gerekıyormus.yani boya veya perma gibi fln. bazı arkadasların sacını turuncu yapmıs ama umarm bende de oyle olmaz.tavsıye ederım.. ama oyle dogal fln bır urun oldugunu dusunmuyorum.sadece boyaya nazaran daha az ya da hafif kımyasallar vardır bence..:34:

novocrin i watsonsda gormustum.bız oyle normal bır kozmetıkcıden almıstık.pauline extrablondu da 2 gun once gratıste gordum :) ıkısının de arasında fazla bır fark oldugunu dusunmuyorum..denk gelen herhangı bırısını alabılırsın bence..

Saçlarımı geçen yaz bu ürünle açtım ilk açtığımda rengi çok güzeldi ama sonradan o kadar kötü bir renge dönüştü ki, doğal duruyordu önceden artık 40 metre öteden doğal olmadığı belli oluyor ama benim saçlarım koyu kahveydi belki o yüzden olmuştur kızlar. Saç renginiz koyu değilse benimki gibi olmaz bence. :1:

arkadaşlar saçım açık bu yüzden spey deniyeceğim peki sizce extrait dora mı extrait blond mu?Hangisi daha iyi ve nerede satılıır?

Canım ikiside aynı aslında ben extrait dora kullandım gayet memnun kaldım.Bence extrait dora alabilirsin.Extra blond 13 tl extrait dora 23 tlydi cosmo home da ..

ben extra dora almıştım kardeşim kullandı saçları koyuydu muhteşem bir renk oldu bal köpüğü gibi çok doğal durdu.6-7 kullanımda oldu.aslında saçlarının uçlarını açmak istedi ama kullanırken saçını taradığı için koyu kısımla açık kısımın renk geçişi çok hoş durdu.

Ben kullanıyorum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorummm! Ama ancak boyasız saçlarda işe yarıyor. Duştan sonra saçlarıma ıslakken sıkıp tarıyorum bu şekilde eşit bir şekilde her yere dağılıyor. Sonra da çok az bekletip kurutma makinesiyle kurutuyorum. 2 günde bir uyguluyorum ben. 5-6 uygulama sonrası saçlarınızdaki ton farkını farkediyorsunuz. Benim saçlar koyu kumral normalde, bunu kullandıktan sonra böyle küllü kumral gibi bir renk aldılar. Herkes soruyor saçların ne güzel, doğal mı rengi, boya var mı, nasıl yaptın vs. diye :16::16:

Ben kullanıyorum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorummm! Ama ancak boyasız saçlarda işe yarıyor. Duştan sonra saçlarıma ıslakken sıkıp tarıyorum bu şekilde eşit bir şekilde her yere dağılıyor. Sonra da çok az bekletip kurutma makinesiyle kurutuyorum. 2 günde bir uyguluyorum ben. 5-6 uygulama sonrası saçlarınızdaki ton farkını farkediyorsunuz. Benim saçlar koyu kumral normalde, bunu kullandıktan sonra böyle küllü kumral gibi bir renk aldılar. Herkes soruyor saçların ne güzel, doğal mı rengi, boya var mı, nasıl yaptın vs. diye :16::16:

Ne güzel :) Ben de almayı düşünüyorum. Bloglarda da çok övmüşler. Peki şimdi kullanmam mı yazın kullanmam mı daha iyi? Güneşe çıkmadan ne kadar etkili? Ben de açık kumralım.

mrb john friedanın buna benzer bir ürünü var aranızda onu kullanan varmı benim saçlarım normalde siyah ama şuan röfleli ben röfle rengimi platin gibi açmak istiyorum koyu geliyor çünkü bu spreyler işe yaramı acaba bilgisi olan varsa yorum bekliyorum kızlar

arkadaşım kullandı işe yaradı ama içinde kimyasal var sonuçta kaliteli bir kuaför boyasıyla boyamanız daha iyi. boşuna aylarca beklememiş olursunuz hem de eşit derecede yıpranır saçınız

Ne güzel :) Ben de almayı düşünüyorum. Bloglarda da çok övmüşler. Peki şimdi kullanmam mı yazın kullanmam mı daha iyi? Güneşe çıkmadan ne kadar etkili? Ben de açık kumralım.

Bence kışın kullanmak daha iyi çünkü saçlarım bu tarz bi ürünün etkisindeyken güneşin nasıl etkileyeceği belli olmaz. Bunu saçına uygulayıp güneşe çıkıp da saçları rezil olan insanlar duydum. Kontrol edemiyorsun açıldıkça açılıyor rengi. Benim yöntemimle yavaş yavaş açılıyor böylece de istediğin tonda durabiliyorsun :)

peki çok yıprattımı benim saçım çok dayanıksız hemen yanıyo incetelli bu ürün hakkında biraz bilgi verirmisin ben hiç duymamıştım bunu

Ben ürünü kullandım ve beklediğimden çok daha kısa sürede sonuç aldım tavsiye ettiğim güzel bi ürün ama kullanımda aşırıya kaçılmamalı bence çünkü saç uzayınca dip boya gibi bi görüntü ortaya çıkarabiliyor :)

Back
X