Ufak ufak çıkıyor canim yüksek değil çok şükür gerçekten içimi rahatlattınız cok teşekkür ederimHer sancı gözüküyor tabi düşük şiddette ise yalancı sancıdır ilk gebelikse hemen ilk sancıda Doğum olmaz Korkma açılma da Yok diyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufak ufak çıkıyor canim yüksek değil çok şükür gerçekten içimi rahatlattınız cok teşekkür ederimHer sancı gözüküyor tabi düşük şiddette ise yalancı sancıdır ilk gebelikse hemen ilk sancıda Doğum olmaz Korkma açılma da Yok diyorsun
Ah csnım insallah öyledir İnan 3 gündür iki hastane arasında Mekik dokuyoruzBu yaşadığınızın adı kasılma sancı değil. Sancı kasiktan gelmez. Belden yayilir
Annesi yer onu beni çok korkuttu ama ufaklıkO yüzden için rahat olsun bebişin alıştırma yapıyor sadece annesi :)
Valla 11 aylik bi bebegim var ama hic nstye girmedim,cunku.doktorum sancim.kasilmam var dedigmde bebege bakti.ultrasondan.. nst ye gerek.gormedi. Elbette baska yere gitsem.girerdm heralde. Ozellikle.devlette direkt baglarlardi galiba ama.. doktorm.hep.rahatlatici konustu..ben de diretmedim..Can'ım o yalancı kasılmalar nst de gözükür mü ki bugün sanki daha iyiyim Herkez diyor ki Doğum sancısı olsa artarak devam eder hergün bakalım yaşayıp görücez canim hayırlısını versin Rabbim hakkımızda İnan bana stresten 2 gündür Bebek pynamıyoedu bile
Aaa oyle miymis konu sahibinin yasadigi.. belki de bebegin agirligi yoruyordur,kasiklar o yuzden sanciyordur bu da olabilir..Bu yaşadığınızın adı kasılma sancı değil. Sancı kasiktan gelmez. Belden yayilir
HAklısınız galiba ben biraz da pimpirigim ondan da böyle olabilir diye düşünüyoeumValla 11 aylik bi bebegim var ama hic nstye girmedim,cunku.doktorum sancim.kasilmam var dedigmde bebege bakti.ultrasondan.. nst ye gerek.gormedi. Elbette baska yere gitsem.girerdm heralde. Ozellikle.devlette direkt baglarlardi galiba ama.. doktorm.hep.rahatlatici konustu..ben de diretmedim..
Ama arkadaslardan.bildigim kadariyla,evet nst de o.yalanci.kasilmalar da.cikiyomus.. siddetine bagli. Ama artarak devam ediyosa,dinlenmeyle.gecmiyosa sana ilac vermeleri gerekir bence.. erken dogum riskine karsi.
Yine de korkma. Biliyorum,erken dogumdan korkuyosun ben 37.haftada bile ah.biraz daha beklese,zamaninda dogsa diyordum erken geliyordu.. ama 30.haftadan sonra bebegin sagliklica dogar dogarsa bile.. korkma ve stres.yapma.
Bugunler gelip gecicek. Eski.konularima bak.ben de hamilelikte cook seyi taktm kafama :)
Camım benim de idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden dün antibiyotik de başladılar senin de o sancılar nst de çıkıyor muydu cok snlsmsm ams sanıeım 20-30 arası kağıttan baktım simdiBnde yasadm sancılar 30.haftadan sonra ama bnm ki idrar yolu enfeksiyonundan kaynakliydi 35.haftaya girdgim andan itibaren daha şiddetli olmaya başladı her gece olurdu 39+1 de doğum yaptm ama . Sancı kaclarda cikiyo sende
Çok geçmiş olsun csnım Bebek nasıl suan durumu falan iyi miBenim sancım çıktı. Doktor bişey yapmadı. 3 Gün sonra açılmam falan yokken suyum geldi. 33 Haftalık doğum yaptım.
Aynen 40 30 o civarda çıkıyordu . Bn ilk gittiğimde düzenli kasilmayla gittim tek kullanımlık şase verdi bi iş görmedi gene oldu sancm bu kez aradm gene aynı tozdan verdi ama gene değişen bisi yoktu kasilmalarin şiddeti gün geçtikçe artıyor du devlete gittim antibiyotik verdi 35.haftada ve o gittiğimde artk kasılmalari kasiktaki agriyi gectm belden bildiğin sancı geliyordu antibiyotik kullandm 3 4 gün anca kullanabiledm mantar yaptı aşırı kaşıntı vardı biraktm . Genede ise yaramış olacak ki doğum olmadı. 38. Haftaya girdiğimde düzenli sancim vardı doktor 1 saat sonra bile sancin siddetlnip doğum başlayabilir çok düzenli sancin var dedi onu dedikten sonra bile 1 hafta geçti. Baya uzunca yazdım :) demem o ki korkma ilaçlarını kullan sadece bekler zamanını bnce .Camım benim de idrar yolu enfeksiyonum var o yüzden dün antibiyotik de başladılar senin de o sancılar nst de çıkıyor muydu cok snlsmsm ams sanıeım 20-30 arası kağıttan baktım simdi
Ama enfeksiyonu onemse bnce idrar yolu enfeksiyonundan erken doğum yapan çok kişi var . Bol bol su içmeye calis umarm azalır . Gecmiyo zaten doğuma kadr malesf sadece hafifliyo.Ohhh çok teşekkür ederim csnım içimi rahatlattın indallah benim de idrar yolu enfeksiyonun dan oluyordur böyle
Bİliyorm doktorum Da öyle demişti ve ben sürekli enfeksiyon geciyorumAma enfeksiyonu onemse bnce idrar yolu enfeksiyonundan erken doğum yapan çok kişi var . Bol bol su içmeye calis umarm azalır . Gecmiyo zaten doğuma kadr malesf sadece hafifliyo.