nst de bebeginizin kalp atışı kaç annelerr

esaydu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
168
1
26
39
İstanbul
slm kızlar 36 haftalık hamışım nst gırdık uyuyodu kızım 140 ta kalp atışı bundan 10 gün öncede gırmıştık yıne uyuyodu normalde cok hareketlıdır ama nedense nst hareket etmıyoo dr da hastamı acaba dedi neyse sonra tekrar gırdık nst ye tatlı bıseyler yedım ve ıkı defa yukseldı kalp atışı 160 buldu dr gösterdım sonucu ıyı dedı sonuc sizinkıler nasıl acabaa paylaşırmısınızz

en son bu pazartesi gittik canım bizimki de 140_160 arası değişmiş. doktor bana sıkıntı yok demişti

NST ye ben hiç girmedim özel bi sebebi varmı onun yoksa belli bi haftadan sonra mı doktor istiyor benim bu hafta kontrolum var bakalım bendende isteyecek mi

NST ye ben hiç girmedim özel bi sebebi varmı onun yoksa belli bi haftadan sonra mı doktor istiyor benim bu hafta kontrolum var bakalım bendende isteyecek mi

nst bebegın kalp atışının düzenıne ve rahım kasılmalarına ve bebek haraketıne bakılıyo ben 35 haftada dr ıstedı her gıdışımdede ıstıo sendende ısteyebılırr

ben 2. kez girdim ikisi de aynı çıktı bi sıkıntı olsa söylerdi canım ya benimki de

Ben ilk defa nst ye cuma gireceğim
Sıkıntın yoksa hamileliğinde senden de 36 dan sonra isteyebilir

bugün gittim dr a benim doktorum bi sıkıntı yoksa 37 haftadan sonra nst istiyormuş bakalım bugünde bakılmadı yan, :)

Biz girdik bugün nst ye komik oldu bizimki biraz hemşire zor sabitledi probu kalp atışını zor yakaladı:) gitmeden tatlı yiyin diye okumuştum
E yedik gittik oğlum kaçtı durdu
Hareketinden zor yakaladı hemşire bizi :) ne yedin diye sordu artık :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…