SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH :)çok korkuyorum
Korkma canım.İnşlh sağlıkla doğar küveze girmez
İnşlh biraz daha bekler stres yaptıkça daha çok sancım oluyor . Benim kalbim çarpmaya başladıSen sıkıntı yapma allahın izniyle bişey olmaz ..
36 haftalık küçük değil canım kilosuda gayet iyi sen moralini yüksek tut
Kiyamam sana sakin ol. 36 hafta cok iyi bi bebek icin. Bizim komsunun 33de dogurmasi gerekiyordu ama o da istemiyor bide onun riskli yani bebek zayifliyor. Smdi 34 oldu hala ayni sorun. Onunda dediği 36haftalik olsa dusunmem ama daha erken.. snnki masallah buyumus sakin strese girme dr iyi demis bak. Allah im hayrlisini versin. Ins kuveze gerek kalmaz ama kalsada uzulme saglikli olsun yeterİnşlh biraz daha bekler stres yaptıkça daha çok sancım oluyor . Benim kalbim çarpmaya başladı
Bebeğim nasılsın yeni gördüm konunu son durum ne?çok korkuyorum
İnşallah dualarım sizinle sağlıkla zamanında gelsin kuzucukKıZlar çok sağolun destekleriniz için beni hastaneye yatırdılar serum yaptılar iki kere sancım durdu şükür biraz daha iyiyim . Bi hafta daha dayanmak umudum dua edin nolur
Benm dr geçen hafta çıkmıştı. Sancıları kesmek için iğne yaptılar. İyi mi kötü mü gerek var mıydı bilmiyorum valla. Yani tecrübesizlkten inş yanlış bişy yapılmamıştırçok korkuyorum
Gerek olmasa yapmazlar ki canım. Ben 35+4 oldupum halde bebeğin küçük içerde durmaya ihtiyacı var dediler uzman Dr. Serum yaptılar sancım geçti şükürBenm dr geçen hafta çıkmıştı. Sancıları kesmek için iğne yaptılar. İyi mi kötü mü gerek var mıydı bilmiyorum valla. Yani tecrübesizlkten inş yanlış bişy yapılmamıştır
Ya işte herşeyi araştıryoruz ya bilemedim. Bilmeden birseye girmek yada yaptirmak korkutuyo. Bazende en guzeli bilmemek diyorum:) bana hic erken gelcek gibi gelmiyor zaten. Hayrli zamanda saglikla gelsinler insaAllah.Gerek olmasa yapmazlar ki canım. Ben 35+4 oldupum halde bebeğin küçük içerde durmaya ihtiyacı var dediler uzman Dr. Serum yaptılar sancım geçti şükür
Saol canım benim Allah razı olsun. Bi hafta daha dayansak yetecek inşlh. Burda bebişleri görünce bende heveslendim baya :))Sancının durduğuna sevindim canım ama aksi durum olsa bile üzülme stres yapma çok yakın arkadasım bebeği 36. haftada 2600 doğdu şimdi 7 aylık ve tam bir tosuncuk gayet sağlıklı :) dualarım seninle sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıklı olsunlar başka hiç bişey önemli değil. Allah biliyor ne zaman geleceğini dünyaya ama bana da erken gelecek gibi gelmiyorYa işte herşeyi araştıryoruz ya bilemedim. Bilmeden birseye girmek yada yaptirmak korkutuyo. Bazende en guzeli bilmemek diyorum:) bana hic erken gelcek gibi gelmiyor zaten. Hayrli zamanda saglikla gelsinler insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?