Saol canım Allah razı olsun inşlh dediğin gibi bekler biraz meleğim :)Hiç korkma canım.Zaten 36 haftalık olmuşsun.1 hafta 10 gün daha durur.3 kiloyu bulur.Allah yardımcın olsun.Hayırlısıyla kavuşursun evladına inşallah.
Hastanedeyim hala malesefCanım çok geçmiş olsun. Şimdi hastanede misin? Inşallah bebeğin 1 haftadan da fazla dayanır. Sana bakınca kendimi görüyorum. Bende aynı durumdayım. Rabbim yardımcınız olsun bebişin korusun size bağışlasin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim alırsın kucağına dayanır tosuncugun 10 gün daha geçmiş olsun
Saolun kızlar Allah razı olsun bugün çok şükür sancım çıkmıyor eve gönderecekler galibaRizeli-53 geçmiş olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Canim benim Rabbim yardımcın olsun insallah. Bende şimdi hastanedeyim rahim agzimda ki kısalık 16 mm ye inmiş hunilesme olmuş dedi doktor. Bide bebegimin bobreginde ki büyüme 8.6 mm ye ulasmis iki bobregi de. Bakalım ne olacakHastanedeyim hala malesef( dua ediyorum elimden bi o geliyor. İnilh Şen'de bebeğinde dayanırsınız sağlıkla kucağımıza alırız
Rabbim yardımcın oldun inşlh sağlıklıca kucağına alırsın. Büyümeyi dert etme 10 mm geçerse riske girermiş üzülme bebeğin rahat olsun. Anne karnındaki şeyler düzeliyor zaten ben kalbi için kaç defa eko çektirdim boş dua et. Rahim kısalması için bişey demiyorlar mı? O nasıl bişey hiç bilmiyorumCanim benim Rabbim yardımcın olsun insallah. Bende şimdi hastanedeyim rahim agzimda ki kısalık 16 mm ye inmiş hunilesme olmuş dedi doktor. Bide bebegimin bobreginde ki büyüme 8.6 mm ye ulasmis iki bobregi de. Bakalım ne olacak
Aminn inşallah cnm geçer böbrek büyümesi. Rahim kisalma si için bişey demedi şimdilik şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar çıksın konuşacaz dedi doktor. Ama erken doğum olabilir dedi.Rabbim yardımcın oldun inşlh sağlıklıca kucağına alırsın. Büyümeyi dert etme 10 mm geçerse riske girermiş üzülme bebeğin rahat olsun. Anne karnındaki şeyler düzeliyor zaten ben kalbi için kaç defa eko çektirdim boş dua et. Rahim kısalması için bişey demiyorlar mı? O nasıl bişey hiç bilmiyorum
Ay inşlh zamanında doğar bebeğin büyüsün sağ sağlim doğsunAminn inşallah cnm geçer böbrek büyümesi. Rahim kisalma si için bişey demedi şimdilik şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar çıksın konuşacaz dedi doktor. Ama erken doğum olabilir dedi.
çok sevindim canım aman iyi ol bebiş de zamanın da gelsin inşallah Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bütün hamişlere bekleyenlere inşallahSaolun kızlar Allah razı olsun bugün çok şükür sancım çıkmıyor eve gönderecekler galiba
Çıktım çok şükür hastaneden canım evde dinleniyorum Allah razı olsun sağlıkla kavuş yavrunaAyyyy cok merak ettim nasılsın?
Dua ediyorum sana
Valla bende bu günden itibaren uyumaya başlıyorum hastanede bebekli kadınları görünce pakolojim bozuldu yaKızlar hamiş Anneler 38 günlük dünyalar güzeli bir oğlum ve size şiddetli tavsiyelerim var uyuyun anacım yok ağrım var yok heyecanlıyım demeyin uyuyun*38 gündür uyuyamıyorum
Ben Dr a ben evime gitsem uyusam evimi temizlesem öyle gelsem dedim illa bugün doğurcan dediler o gün bugündür uyuyamıyorum uyu bitanem uyu hatta yemek tuvalet hariç uyanma stokla uykuyuValla bende bu günden itibaren uyumaya başlıyorum hastanede bebekli kadınları görünce pakolojim bozuldu ya
Benim kizimdada çıktı bobrek genislemesi tam senin haftalarinda ama suan gecti cok sukur hic kafana takma ben cok agladim uzuldum ama gecici inan doguma kadar geçiyor sadece takibini yap doktora her gitmene sor ne durumda diyeAminn inşallah cnm geçer böbrek büyümesi. Rahim kisalma si için bişey demedi şimdilik şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar çıksın konuşacaz dedi doktor. Ama erken doğum olabilir dedi.
Sancin kac cikiyor ki yatis yaptı direk ?? Benim arkadasimda 2700 dogum yapti bebisi gayet saglikli canim sikma canini sancinin hic gelmemesi daha zor sanki kendini boyle teselli et dogumunda kolay olur ins bebisini alirsin kucaginaRabbim yardımcın oldun inşlh sağlıklıca kucağına alırsın. Büyümeyi dert etme 10 mm geçerse riske girermiş üzülme bebeğin rahat olsun. Anne karnındaki şeyler düzeliyor zaten ben kalbi için kaç defa eko çektirdim boş dua et. Rahim kısalması için bişey demiyorlar mı? O nasıl bişey hiç bilmiyorum
Ay o deli gaz günleri Aklıma geldi ya. Sağlıkla gelsin sıpamBen Dr a ben evime gitsem uyusam evimi temizlesem öyle gelsem dedim illa bugün doğurcan dediler o gün bugündür uyuyamıyorum uyu bitanem uyu hatta yemek tuvalet hariç uyanma stokla uykuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?