Nst de sancım çıkıyor 35+4 :((

Sancin kac cikiyor ki yatis yaptı direk ?? Benim arkadasimda 2700 dogum yapti bebisi gayet saglikli canim sikma canini sancinin hic gelmemesi daha zor sanki kendini boyle teselli et dogumunda kolay olur ins bebisini alirsin kucagina
Benim bebeğime 2800 2900 civarı dedi ama ne biliyim küçük daha zamanı gelmedi diye üzülüyorum. Benim yek tesellim o sancım var en azından

Bellı olmaz benımde 31 de 60 sancım vardı ,
37+4 dogurdum

Benim kizimdada çıktı bobrek genislemesi tam senin haftalarinda ama suan gecti cok sukur hic kafana takma ben cok agladim uzuldum ama gecici inan doguma kadar geçiyor sadece takibini yap doktora her gitmene sor ne durumda diye
Canim işte bendeki büyüme devam ediyor. Beni araştırma hastanesine gönderdiler yarın gidecez bakalım ne olacak

Canim işte bendeki büyüme devam ediyor. Beni araştırma hastanesine gönderdiler yarın gidecez bakalım ne olacak
Takip edilecek şimdi. İnilh sorun olmaz o ben çok kadınla görüştüm doğunca düzelen olmuş doğmadan düzelen olmuş ama sıkıntı yaşayan olmamış hiç korkma inş

Benim sancım 100 ve üzeri canım malesef.
Eve çıktın herhalde canım inşallah 1-2 hafta daha hastane yolu görünmez sana. Sancım 100 ve üzeri demişsin ben önce doğum yapmadım hiç bilmiyorum sadece arkadasım 40 ken ölecekmiş gibi oldum demişti onun için merak ettim nasıl bir his

Canım eve geldim şükür cuma günü yine çağırdı nst için, bebeğimin gelişimi iyi olduğundan çok bunaltmadılar beni. İşte benim sorunum tam bu noktada. Sancım 100 üstü ama ben hafif bir bel ağrısı hafif kasılma hissediyorum. İlk gebeliğimde de hissetmediğim için az kalsın evde doğuracaktım 6 cm açılma olmuştu ruhum duymadan Dr o nedenle hastanede tutuyor hissetmediğim için risk altındayım

Aslında bi yandan çok iyi bişey bu Allah'ın izniyle çok rahat doğum yaparsın inşallah bende böyle az sancı çok açılma yasarım

Aslında bi yandan çok iyi bişey bu Allah'ın izniyle çok rahat doğum yaparsın inşallah bende böyle az sancı çok açılma yasarım

Ahh cnm inşallah benim bebeğimde düzelir dua etmekten başka elimizde ise gelmiyor işte.

Düzelir Allah'ın izniyle en kötü bi sünnette bakar. İnş öteki mevzu düzelir inşlh zamanını bekler bebeğin
Inşallah cnm ya inşallah zamanında gelir bebeğim. Doktor rahim ağzına dikiş atılması gerekliydi dedi ama geç kalınmış dedi.

Inşallah cnm ya inşallah zamanında gelir bebeğim. Doktor rahim ağzına dikiş atılması gerekliydi dedi ama geç kalınmış dedi.
Daha önce bu sorunu bilmiyor muydun peki? Hakkaten serklaj yapılıyor erken haftalarda. Seni o kadar iyi anlıyorum ki erken Doğum korkusuyla geçti iki gebeliğimde rabbim yüzüne baksın evladını korusun

Daha önce bu sorunu bilmiyor muydun peki? Hakkaten serklaj yapılıyor erken haftalarda. Seni o kadar iyi anlıyorum ki erken Doğum korkusuyla geçti iki gebeliğimde rabbim yüzüne baksın evladını korusun
Biliyordum aslında hep dotoruma da soyluyordum. Doktor her olctu günde ya 28 ya da 30 mm çıkıyordu çok kötü degil diyordu. Iste bugün ölcunce 16 ya indiğini görünce doktor da bayaa tedirgin oldu.

Biliyordum aslında hep dotoruma da soyluyordum. Doktor her olctu günde ya 28 ya da 30 mm çıkıyordu çok kötü degil diyordu. Iste bugün ölcunce 16 ya indiğini görünce doktor da bayaa tedirgin oldu.
Önlem almalıydı Dr çünkü bu bir rahatsızlık ve tek değilsin emin ol bir çok kadın bunu yaşıyor . Şimdi bundan sonrasını düşüneceksin 10 hafta dayan canım benim yat yataktan kalkma gerekirse ne gibi tedbir alınabilirmiş Dr ne önerdi şunu yap bunu yap gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…