Benim bebeğime 2800 2900 civarı dedi ama ne biliyim küçük daha zamanı gelmedi diye üzülüyorum. Benim yek tesellim o sancım var en azındanSancin kac cikiyor ki yatis yaptı direk ?? Benim arkadasimda 2700 dogum yapti bebisi gayet saglikli canim sikma canini sancinin hic gelmemesi daha zor sanki kendini boyle teselli et dogumunda kolay olur ins bebisini alirsin kucagina
Bak bende trabzonluyum sevgim buyuk sana :)Çıktım çok şükür hastaneden canım evde dinleniyorum Allah razı olsun sağlıkla kavuş yavruna
Canim işte bendeki büyüme devam ediyor. Beni araştırma hastanesine gönderdiler yarın gidecez bakalım ne olacakBenim kizimdada çıktı bobrek genislemesi tam senin haftalarinda ama suan gecti cok sukur hic kafana takma ben cok agladim uzuldum ama gecici inan doguma kadar geçiyor sadece takibini yap doktora her gitmene sor ne durumda diye
Vay hemşerim benim :)Bak bende trabzonluyum sevgim buyuk sana :)
Benim sancım 100 ve üzeri canım malesef.Bellı olmaz benımde 31 de 60 sancım vardı ,
37+4 dogurdum
Takip edilecek şimdi. İnilh sorun olmaz o ben çok kadınla görüştüm doğunca düzelen olmuş doğmadan düzelen olmuş ama sıkıntı yaşayan olmamış hiç korkma inşCanim işte bendeki büyüme devam ediyor. Beni araştırma hastanesine gönderdiler yarın gidecez bakalım ne olacak
Eve çıktın herhalde canım inşallah 1-2 hafta daha hastane yolu görünmez sana. Sancım 100 ve üzeri demişsin ben önce doğum yapmadım hiç bilmiyorum sadece arkadasım 40 ken ölecekmiş gibi oldum demişti onun için merak ettim nasıl bir hisBenim sancım 100 ve üzeri canım malesef.
Canım eve geldim şükür cuma günü yine çağırdı nst için, bebeğimin gelişimi iyi olduğundan çok bunaltmadılar beni. İşte benim sorunum tam bu noktada. Sancım 100 üstü ama ben hafif bir bel ağrısı hafif kasılma hissediyorum. İlk gebeliğimde de hissetmediğim için az kalsın evde doğuracaktım 6 cm açılma olmuştu ruhum duymadanEve çıktın herhalde canım inşallah 1-2 hafta daha hastane yolu görünmez sana. Sancım 100 ve üzeri demişsin ben önce doğum yapmadım hiç bilmiyorum sadece arkadasım 40 ken ölecekmiş gibi oldum demişti onun için merak ettim nasıl bir his
Canım eve geldim şükür cuma günü yine çağırdı nst için, bebeğimin gelişimi iyi olduğundan çok bunaltmadılar beni. İşte benim sorunum tam bu noktada. Sancım 100 üstü ama ben hafif bir bel ağrısı hafif kasılma hissediyorum. İlk gebeliğimde de hissetmediğim için az kalsın evde doğuracaktım 6 cm açılma olmuştu ruhum duymadanDr o nedenle hastanede tutuyor hissetmediğim için risk altındayım
Canım eve geldim şükür cuma günü yine çağırdı nst için, bebeğimin gelişimi iyi olduğundan çok bunaltmadılar beni. İşte benim sorunum tam bu noktada. Sancım 100 üstü ama ben hafif bir bel ağrısı hafif kasılma hissediyorum. İlk gebeliğimde de hissetmediğim için az kalsın evde doğuracaktım 6 cm açılma olmuştu ruhum duymadanDr o nedenle hastanede tutuyor hissetmediğim için risk altındayım
İnilh canım tek tesellim kolay doğumum olur inşl. İnilh Şen'de bi avazda kurtulursunAslında bi yandan çok iyi bişey bu Allah'ın izniyle çok rahat doğum yaparsın inşallah bende böyle az sancı çok açılma yasarım
Inşallah cnm dediğin gibi olur.Takip edilecek şimdi. İnilh sorun olmaz o ben çok kadınla görüştüm doğunca düzelen olmuş doğmadan düzelen olmuş ama sıkıntı yaşayan olmamış hiç korkma inş
ben büyük Doğum hastanesine gidiyorum İnan oradaki Dr çok önemsemedi bile bide erkek bebeğin . Bu düzelir ben 4 gebelikten birinde görüyorum nerdeyse dedi. 2 perinatolog 3 uzman gördü hepsi aynı şeyi söylediInşallah cnm dediğin gibi olur.
Ahh cnm inşallah benim bebeğimde düzelir dua etmekten başka elimizde ise gelmiyor işte.ben büyük Doğum hastanesine gidiyorum İnan oradaki Dr çok önemsemedi bile bide erkek bebeğin . Bu düzelir ben 4 gebelikten birinde görüyorum nerdeyse dedi. 2 perinatolog 3 uzman gördü hepsi aynı şeyi söyledi
Düzelir Allah'ın izniyle en kötü bi sünnette bakar. İnş öteki mevzu düzelir inşlh zamanını bekler bebeğinAhh cnm inşallah benim bebeğimde düzelir dua etmekten başka elimizde ise gelmiyor işte.
Inşallah cnm ya inşallah zamanında gelir bebeğim. Doktor rahim ağzına dikiş atılması gerekliydi dedi ama geç kalınmış dedi.Düzelir Allah'ın izniyle en kötü bi sünnette bakar. İnş öteki mevzu düzelir inşlh zamanını bekler bebeğin
Daha önce bu sorunu bilmiyor muydun peki? Hakkaten serklaj yapılıyor erken haftalarda. Seni o kadar iyi anlıyorum ki erken Doğum korkusuyla geçti iki gebeliğimde rabbim yüzüne baksın evladını korusunInşallah cnm ya inşallah zamanında gelir bebeğim. Doktor rahim ağzına dikiş atılması gerekliydi dedi ama geç kalınmış dedi.
Biliyordum aslında hep dotoruma da soyluyordum. Doktor her olctu günde ya 28 ya da 30 mm çıkıyordu çok kötü degil diyordu. Iste bugün ölcunce 16 ya indiğini görünce doktor da bayaa tedirgin oldu.Daha önce bu sorunu bilmiyor muydun peki? Hakkaten serklaj yapılıyor erken haftalarda. Seni o kadar iyi anlıyorum ki erken Doğum korkusuyla geçti iki gebeliğimde rabbim yüzüne baksın evladını korusun
Önlem almalıydı Dr çünkü bu bir rahatsızlık ve tek değilsin emin ol bir çok kadın bunu yaşıyor . Şimdi bundan sonrasını düşüneceksin 10 hafta dayan canım benim yat yataktan kalkma gerekirse ne gibi tedbir alınabilirmiş Dr ne önerdi şunu yap bunu yap gibiBiliyordum aslında hep dotoruma da soyluyordum. Doktor her olctu günde ya 28 ya da 30 mm çıkıyordu çok kötü degil diyordu. Iste bugün ölcunce 16 ya indiğini görünce doktor da bayaa tedirgin oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?