NST için ekstra para ödeyen var mı? MEdilife ekstra para alıyor mu?

burcuslm

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
630
1
296
İstanbul
:7:kızlar NST için baz hastaneler ekstra para alıyormuş ben medilife beylikdüzü senem hnm a gidyorum medilife de esktra ücret alıyorlar mı?Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

daha bügün girdim hiç bi ücret ödemedim izmir özel egepol hastanesi gidiyorum.. başka yerleri bilmem ama alınmıooodie biliiiom extra bişy yok kii nts de

bazı arkadaşların nst için ekstra paraq ödediklerini duydum o yzüden soruyorum bana da çok garip geldi dediğin gibi ekstra bişey yok kki

B.çekmece kolan hastanesi geçen sene her seferinde aldılar henüz nst ye girme aşamasına gelmedim sistem aynı belki zam bile gelmiştir...:52:[/QU

Aynı ultrason gibi başında bile doktor beklemiyor nst deyken adamlar resmen bizi müşteri olarak görüyor acaba benim de hastanem olsa ben de mi öle yapardım=?

hadi ya hastanelere bakkk resmen ücret alıolarr hiç bişey de yaptıkları yok ha başımızda bile beklemiolar takıp çıkıyolar sonra gelip sonuçu elimize veriip gönderiolar :37: :37: artık haftada bir gittiğim için muayene için de para ödemiom 15 gün dolmayınca ödeme almıolar ya :23: :23:

hadi ya hastanelere bakkk resmen ücret alıolarr hiç bişey de yaptıkları yok ha başımızda bile beklemiolar takıp çıkıyolar sonra gelip sonuçu elimize veriip gönderiolar :37: :37: artık haftada bir gittiğim için muayene için de para ödemiom 15 gün dolmayınca ödeme almıolar ya :23: :23:

aynen öle sanki başında bekliyor ya da bişeylerle uğraşıyor :59: bazı hastaneler 10 gün dolunca para alıyor hatta bazı doktorların bilerek 9 gün sonra deil de 10. gün çağpırdıkalrını duuymuştum

çoğu hastane nst için para alıyor,fakat gidilen hastanenin fiyat politikası ile nst ücreti belirleniyor sanıyorum,ben neredeyse muayne ücreti kadar nst için para ödedim son haftalarda bir problem olmamasına rağmen her dk kontrolunde nst ye de girdim,her defasında şart değilmiş aslında ama özel hastanelerde sorun olmasada önlem amacıyla yönlendiriliyoruz sanırım.

aynın 27 sinde gitcem en son gittiğimden sonra 15 gün dolduu bakalım alcalarmı benden de nts ücretii ... merak ettim şimdi

Back
X