NST sonuçlarımız nasıl?

ne güzel konuştuklarınız...o kadar özeniyorum ki. benm bebeğim 12 hftalıkken kalbi durdu 12 gün oldu kürtaj olalı :( çok acı bişey hala kendimi toparlayamadım :( Allahım en kısa zamanda bana da sizin gibi doğumum yaklaşıp bunları konuşmayı nasip eder inşallah...Hepinizi ve bebeklerinizi Allah tüm kötülüklerden korusun...

Yukarıda yazdıklarımı okuduysan benim de bebeğim 8 haftalık iken kalbi durmuştu.Çok üzülmüştüm aynı senin gibi hatta çok ağlamıştım bir arkadaşımın hiç çocuğu olmamıştı ben üzülürken o bana niye üzülüyorsun sevinsene demişti çok sinir olmuştum önce en azından hamile kalabiliyorsun bu yaşamadıysa vardır bir hikmeti hem yine hamile kalma şansın var benim o ihtimalim bile yok demişti çok haklıymış sonra yine hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım.Üst üste 2 acı çektim.Sonra bir kızım oldu 3 yaşında şimdi de bir oğlum olacak inşallah digerlerinin acısını unuttum Rabbim sana da sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah her yaşadığımız bizler için imtihandır.Sabır göstererek mükafatını fazlasıyla alırsın.

Yukarıda yazdıklarımı okuduysan benim de bebeğim 8 haftalık iken kalbi durmuştu.Çok üzülmüştüm aynı senin gibi hatta çok ağlamıştım bir arkadaşımın hiç çocuğu olmamıştı ben üzülürken o bana niye üzülüyorsun sevinsene demişti çok sinir olmuştum önce en azından hamile kalabiliyorsun bu yaşamadıysa vardır bir hikmeti hem yine hamile kalma şansın var benim o ihtimalim bile yok demişti çok haklıymış sonra yine hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım.Üst üste 2 acı çektim.Sonra bir kızım oldu 3 yaşında şimdi de bir oğlum olacak inşallah digerlerinin acısını unuttum Rabbim sana da sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah her yaşadığımız bizler için imtihandır.Sabır göstererek mükafatını fazlasıyla alırsın.

yazdıklarını okudum canım...evet bana da öyle diyorlar hamile kalabiliyorsun enazından bunu bilmek bile güzel diyorlar...ama işte daha çok yeni olduğu için belki de hala zaman zaman ağlıyorum :( bu gün de anneler günü ... kutlu olsun senin ve tüm annelerin.sen kürtajdan sonra ne kadar korunmuştun?hemen hamile kalırsam bi sorun olur mu ki acaba? biz de şimdi korunma dönemindeyiz.ben ilk adetten sonra yine denemek istiyorummm.inşallah tekrar denemeye bşladığmzda yine hemen hamile kalırım ve bu kez sağlıklı bir bebeğimz olur...tek duam bu oldu.. Allah herkesin bebklerini korusun,kimseye evlat acısı yaşatmasın.

yazdıklarını okudum canım...evet bana da öyle diyorlar hamile kalabiliyorsun enazından bunu bilmek bile güzel diyorlar...ama işte daha çok yeni olduğu için belki de hala zaman zaman ağlıyorum :( bu gün de anneler günü ... kutlu olsun senin ve tüm annelerin.sen kürtajdan sonra ne kadar korunmuştun?hemen hamile kalırsam bi sorun olur mu ki acaba? biz de şimdi korunma dönemindeyiz.ben ilk adetten sonra yine denemek istiyorummm.inşallah tekrar denemeye bşladığmzda yine hemen hamile kalırım ve bu kez sağlıklı bir bebeğimz olur...tek duam bu oldu.. Allah herkesin bebklerini korusun,kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Uzulme canim, her sey Yaradan in takdiri. Hem senin de anneler gujun kutlu olsun, sen de bir melek annesisin sonucta. Bence hep umitli ol, Rabbim zamanini biliyor insallah..

Kürtajdan sonra ilk adeten 1 ay kadar korunduk sonra korunmayı bıraktık 2 ay sonra hamile kaldım yine 8 haftalıkken düşük yaptım sonra doktorum 6 ay dedi ama ben hemen hamile kalmam diye 3 ay korunduk bırakınca hemen hamile kaldım çok şükür ki sağlıklı kızım oldu.İnşallah seninde sağlıklı bir bebeğin olur üzülme

Ben ilk hamile kaldığımda bebeğim 8 haftalıktı karnımda öldü.Kürtaja girerkende çok korktuğum için genel anestezi istedim iyiki de istemişim rahim ağzı ters olduğu için kürtaj yapılamadı hatta doktorum zorlamış ve rahimde yırtık olmuş 2 dikiş atmış kürtajı da yapamadı sonra ilaçlarla düşük yaptırdılar ben bunları yaşadıktan sonra normal doğumdan çok korktum ve sezeryan istedim çok da memnun kaldım.Öğle 12 de sezeryana girdim saat 3 de kendime geldim akşam 8 de ayağa kalktım yani çok rahat geçti benim ki şimdi yine sezeryan olacağım inş. bu sefer de rahat geçer.geçen hastanede ekg çekildi nst'ye girdim. 5 tüp kan aldılar.Sonuçlarla beraber anestezi uzmanıyla görüştüm orada herşeyi soruyorlar hastalığın yada alerjin var mı diye rapor yazdı ve doktoruma gösterdim.Sende doktoruna gidince konuş bebeğim dönmezse sezeryan olursam neye alerjin varsa söyle seni bu konuda aydınlatır hiç kafana takma hakkında hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip etsin.Sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş.senin ilk mi?cinsiyeti ne ve bebişine isim koymudun mu?[/QUO

erkek benim bebişim :) adı da inş ömer adil olacak..

benim sorunum da neye alerjim var kesin belli değil...:( hayırlısı diyelim..... senin bebişinin cinsiyeti ne ve tabiki adı :)

Kürtajdan sonra ilk adeten 1 ay kadar korunduk sonra korunmayı bıraktık 2 ay sonra hamile kaldım yine 8 haftalıkken düşük yaptım sonra doktorum 6 ay dedi ama ben hemen hamile kalmam diye 3 ay korunduk bırakınca hemen hamile kaldım çok şükür ki sağlıklı kızım oldu.İnşallah seninde sağlıklı bir bebeğin olur üzülme

ben de ilk adetten sonra korunmayı bırakıcam..inşallah bundan sonrakş evlatlarıma Allah uzun ömürler verir...çok saol arkadşm ilgin için

Uzulme canim, her sey Yaradan in takdiri. Hem senin de anneler gujun kutlu olsun, sen de bir melek annesisin sonucta. Bence hep umitli ol, Rabbim zamanini biliyor insallah..

öyle düşündükçe içim huzur dolouyor...küçücük meleğim vr benm cennette diyorum...inşallah çok bekletmeden kardeşleri gelir ilkim hiç bir zaman unutulmaz ama... Allahım nasıl bağlanıyor insan daha parmak kadarken bile...Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah...dua edin bana da aklınızdan geçirmeniz bile yeter benm için iyi dilekler bile yeter...

erkek benim bebişim :) adı da inş ömer adil olacak..

benim sorunum da neye alerjim var kesin belli değil...:( hayırlısı diyelim..... senin bebişinin cinsiyeti ne ve tabiki adı :)[/QUOTE]

Evet hayırlısı olsun inş.benim bebişim de erkek ismi de Eymen utku olacak inş.

benım nst dün 100 leri gördü daha miniği çok küçük 2700 35+5 iz hemen doğmasın biraz daha beklesın miniğim
2 şişe serum yedim 25-30 lara indi
dikkat edin atlamayın her sancıyı dikkate alın

kızlar biz de 36+2 deyiz..bugüne kadar nst sonuçları iyiydi ama bugün yüksek çıktı.hastayım biraz.doktor buna bağladı.bir de idrar yolu enfeksiyonu var dedi.antibiyotik verdi.duocid adı.kullansam mı sizce?bu arada pazartesi günü yine nstye gireceğim.

Back
X