ne güzel konuştuklarınız...o kadar özeniyorum ki. benm bebeğim 12 hftalıkken kalbi durdu 12 gün oldu kürtaj olalıçok acı bişey hala kendimi toparlayamadım
Allahım en kısa zamanda bana da sizin gibi doğumum yaklaşıp bunları konuşmayı nasip eder inşallah...Hepinizi ve bebeklerinizi Allah tüm kötülüklerden korusun...
Yukarıda yazdıklarımı okuduysan benim de bebeğim 8 haftalık iken kalbi durmuştu.Çok üzülmüştüm aynı senin gibi hatta çok ağlamıştım bir arkadaşımın hiç çocuğu olmamıştı ben üzülürken o bana niye üzülüyorsun sevinsene demişti çok sinir olmuştum önce en azından hamile kalabiliyorsun bu yaşamadıysa vardır bir hikmeti hem yine hamile kalma şansın var benim o ihtimalim bile yok demişti çok haklıymış sonra yine hamile kaldım bu sefer de düşük yaptım.Üst üste 2 acı çektim.Sonra bir kızım oldu 3 yaşında şimdi de bir oğlum olacak inşallah digerlerinin acısını unuttum Rabbim sana da sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah her yaşadığımız bizler için imtihandır.Sabır göstererek mükafatını fazlasıyla alırsın.