Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya gerçekten mi bilen birisine sordum zaten fikriniz yoksa zikriniz de olmasın ozaman. Sizi ilgilendiren bişey yok demekki ne kadar saçma bi cevap veriyorsunuz. Çeliskili ve yuzeysel konuştu vs. neden sorduğum beni ilgilendirir sormak istedim ve sordum sizene yani.Bunu orda yorumlamislardir zaten
Sizene ya napcagimi size mi sorucam hala akıl hocaliği peşindesiniz. Böyle bir tavir hakediyosunuz, sizi ilgilendirmeyen konu hakkında boş boş atıp tutuyosunuz. Uzman arasam buraya neden yazayım belki anlayan biri vardır yada bi ebe denk gelir forumda sohbet ederdik onun yorumuna inanıp inanmamak da benle ilgili bir durum sizene ya benim sorduğum sorudan :) haddinizi bilin. Bu forumda birsuru konu açıp ultrason kağıdı atiyolar doktor erkek dedi kız mı acaba yada cinsiyeti nedir sizce vs gibi. Onlari yorumlayanlar uzman mi oluyor yani ne alaka boş boş konuşuyosunuz. Forum bu forum sohbet ve fikir alışverişi yapılır sizene yani bi siz akillisiniz gerçektenFiktimde var zikrimde. Bunun yorumunu ancak ebeler ve doktorlar yapar. Burdaki insanlar bunun uzmani degil. Uzmanini dinlemeyip burda konu acmanin bi alemi yok. Hele boyke sacma sapan saldirgan saygisiz bi tavir takinmanin hic mi hic alemi yok
Yazım yanlışı olmuş hmmmmmm bir akıl küpü dahaÇok saçma gerçektenayrıca nts değil nst önce doğrusunu öğrenin
![]()
Cidden zeka yaşınız sıkıntılı valla kiyamammmGerçekten burda bazıları sayesinde çok eğleniyorum yaaa![]()
Allah allah2kedi-1deli arkadaşım dogru söylüyor bizler bunu nasıl yorumlayabiliriz ki ebe degiliz doktor degiliz sancın var galiba agrasifleşmişsin ama sakin arkadaşım gerçekten burda onun yorumunu bekleme yapan olmaz olursada güvenme yani bildiginden degil öylesine yorumlar yani cnm bana da sinirlenmede relax ol sakin kaç haftalıksın sen
neden bu kadar agrasif konuşuyorsunuz anlamıyorum bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum belki hesmşire ebe yada doktorsun ama genelimiz degilim cvp verdiysen arkadaşa cvp yazarsın ona cvp yazmış birini tersleme geregi neden duydun arkadaşımAllah allah
Neye dayanarak boyle bir fikirde bulunuyorsunuz?
Ben Cevap verdim, oylesine de vermedim.
Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.
Sizde ki bu sakin kalıp çıldırtma taktiğine de bayıldım doğrusu.neden bu kadar agrasif konuşuyorsunuz anlamıyorum bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum belki hesmşire ebe yada doktorsun ama genelimiz degilim cvp verdiysen arkadaşa cvp yazarsın ona cvp yazmış birini tersleme geregi neden duydun arkadaşım
Anlatsam da anlamayacak birisi için uğraşamayacağımneden bu kadar agrasif konuşuyorsunuz anlamıyorum bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum belki hesmşire ebe yada doktorsun ama genelimiz degilim cvp verdiysen arkadaşa cvp yazarsın ona cvp yazmış birini tersleme geregi neden duydun arkadaşım
kadına sarmadık arkadaşım ben desemki sancın yok otur evinde desem dogru olurmu lütfen saygıya devet ediyorm sizi biz ne anlarız doktoru zaten demiştir ona geregini degilmiSizde ki bu sakin kalıp çıldırtma taktiğine de bayıldım doğrusu.
Kadına sardiniz bir anda niye böyle konu açtın diye (ne haddinizeyse) sonra vay efendim niye böyle agresif konusuyorsun falan filan geçin siz bunları