Doğuma Hazırlık NST sonucum anlayan yorumlayabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cemremm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
19
3
36
33
Merhaba 35+3 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim, ilk bebeğimi 37+4 gün doğdu. Sizce doğum yakinmi daha doğrusu sancı var dimi bilen lütfen cevap yazabilirmi.
IMG20191106153933.webp

Bunu orda yorumlamislardir zaten
Hadi ya gerçekten mi bilen birisine sordum zaten fikriniz yoksa zikriniz de olmasın ozaman. Sizi ilgilendiren bişey yok demekki ne kadar saçma bi cevap veriyorsunuz. Çeliskili ve yuzeysel konuştu vs. neden sorduğum beni ilgilendirir sormak istedim ve sordum sizene yani.

2kedi-1deli arkadaşım dogru söylüyor bizler bunu nasıl yorumlayabiliriz ki ebe degiliz doktor degiliz sancın var galiba agrasifleşmişsin ama sakin arkadaşım gerçekten burda onun yorumunu bekleme yapan olmaz olursada güvenme yani bildiginden degil öylesine yorumlar yani cnm bana da sinirlenmede relax ol sakin kaç haftalıksın sen

Fiktimde var zikrimde. Bunun yorumunu ancak ebeler ve doktorlar yapar. Burdaki insanlar bunun uzmani degil. Uzmanini dinlemeyip burda konu acmanin bi alemi yok. Hele boyke sacma sapan saldirgan saygisiz bi tavir takinmanin hic mi hic alemi yok
Sizene ya napcagimi size mi sorucam hala akıl hocaliği peşindesiniz. Böyle bir tavir hakediyosunuz, sizi ilgilendirmeyen konu hakkında boş boş atıp tutuyosunuz. Uzman arasam buraya neden yazayım belki anlayan biri vardır yada bi ebe denk gelir forumda sohbet ederdik onun yorumuna inanıp inanmamak da benle ilgili bir durum sizene ya benim sorduğum sorudan :) haddinizi bilin. Bu forumda birsuru konu açıp ultrason kağıdı atiyolar doktor erkek dedi kız mı acaba yada cinsiyeti nedir sizce vs gibi. Onlari yorumlayanlar uzman mi oluyor yani ne alaka boş boş konuşuyosunuz. Forum bu forum sohbet ve fikir alışverişi yapılır sizene yani bi siz akillisiniz gerçekten 😂 ne kadar boşsunuz.

Gerçekten burda bazıları sayesinde çok eğleniyorum yaaa😂😂😂🤪🤪

2kedi-1deli arkadaşım dogru söylüyor bizler bunu nasıl yorumlayabiliriz ki ebe degiliz doktor degiliz sancın var galiba agrasifleşmişsin ama sakin arkadaşım gerçekten burda onun yorumunu bekleme yapan olmaz olursada güvenme yani bildiginden degil öylesine yorumlar yani cnm bana da sinirlenmede relax ol sakin kaç haftalıksın sen
Allah allah
Neye dayanarak boyle bir fikirde bulunuyorsunuz?
Ben Cevap verdim, oylesine de vermedim.
Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.

Allah allah
Neye dayanarak boyle bir fikirde bulunuyorsunuz?
Ben Cevap verdim, oylesine de vermedim.
Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.
neden bu kadar agrasif konuşuyorsunuz anlamıyorum bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum belki hesmşire ebe yada doktorsun ama genelimiz degilim cvp verdiysen arkadaşa cvp yazarsın ona cvp yazmış birini tersleme geregi neden duydun arkadaşım

Merhaba, arkadaşların dediği gibi sancılarınız düzensiz görünüyor. Benim hiç sancı çıkmamıştı bu haftalarda ama her muayenede Nst’ye alıp izlemeye devam etmişlerdi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

neden bu kadar agrasif konuşuyorsunuz anlamıyorum bu konuda ne kadar bilgin var bilmiyorum belki hesmşire ebe yada doktorsun ama genelimiz degilim cvp verdiysen arkadaşa cvp yazarsın ona cvp yazmış birini tersleme geregi neden duydun arkadaşım
Sizde ki bu sakin kalıp çıldırtma taktiğine de bayıldım doğrusu.
Kadına sardiniz bir anda niye böyle konu açtın diye (ne haddinizeyse) sonra vay efendim niye böyle agresif konusuyorsun falan filan geçin siz bunları

Anlatsam da anlamayacak birisi için uğraşamayacağım :KK25:

Sizde ki bu sakin kalıp çıldırtma taktiğine de bayıldım doğrusu.
Kadına sardiniz bir anda niye böyle konu açtın diye (ne haddinizeyse) sonra vay efendim niye böyle agresif konusuyorsun falan filan geçin siz bunları
kadına sarmadık arkadaşım ben desemki sancın yok otur evinde desem dogru olurmu lütfen saygıya devet ediyorm sizi biz ne anlarız doktoru zaten demiştir ona geregini degilmi

Back
X