nst ücreti ..

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
arkadaşlar ben medical park bahçelievlere gidiyorum..bu hafta nst ye gircem,ekstra bi ücret alınıyor mu merak ettim özel hastanelerde..eğer ekstra ücret alınıyorsa ne kadar bilen varsa beni de bilgilendirirse sevinirim..

hayır alınmıyor. ben de özel hastaneye gidiyorum hiç almadılar şimdiye kadar etrafımda da böyle bir şey duymadım. son haftalara doğru sık sık nst ye gireceksin zaten para almaları çok saçma olur.

umarım öyledir,yoksa dediğin gibi çok saçma olur eğer çok sık yapıyolarsa nst yi...zaten muayene ücretleri oldukça pahalı..hayırlısıyla sağlıkla alalım bebeklerimizi de inşallah başka bişey istemiyorum..

anammm alıyolar mı yanii...ay ne paracı şu hastaneler..hayırlısıyla bi bitseydi şu doğum telaşımız..Allahım bi aksilik vermesin inşallah hiçbirimize..

anammm alıyolar mı yanii...ay ne paracı şu hastaneler..hayırlısıyla bi bitseydi şu doğum telaşımız..Allahım bi aksilik vermesin inşallah hiçbirimize..

Malesef özeller alıyor gördüğüm kadarıyla en çokta ben veriyorum her gittiğimde :((devlette yaptırıp öylemi gitsem dr a oda ayrı para alıyor çünkü :28:

Malesef özeller alıyor gördüğüm kadarıyla en çokta ben veriyorum her gittiğimde :((devlette yaptırıp öylemi gitsem dr a oda ayrı para alıyor çünkü :28:

gerçekten çok şaşırdım. ben konya da özel bir hastaneye gidiyorum. nst ücreti almıyorlar. özel hastaneler maalesef para tuzağı ama mecbur gidiyoruz, devlet hastanelerinin de durumu malum çünkü

bende medical park bahçelievlere gidiyorum henüz nst zamanımız gelmedi ama muayene ücreti artmış ayrıca tetkiklerde çok pahalı ama bu saatten sonra doktorumu değiştiremem.gerçi çok temiz ve tam kapasiteye sahip bir hastane ama yinede ücretler beni biraz zorluyor.. olsun meleğim sağlıkla doğsunda önemli olan o:emir_bebek:

ay arkadaşlar gerizekalılar 50 tl aldılar bizden..nasıl sinirlendim anlatamam..dedim ki e sultangazi medical park 8 tl alıyouş..demesinler mi yerine göre değişiyo die..resmen soyuyolar bizi resmen...

Back
X