Cok tesekkur ederim sızede bassaglıgı diliyorum bu acıyı ancak ceken bilir geercekten tarifsiz bir acı umarım bu acıyı unutturacak baska acı yasamayız .. Benim daha cok yeni 20 gün oldu acım cok taze fakat yinede gebelik düşünmek zorundayım benim merak ettiğim hamile kalmadan önce neler yaptınız hangi ilaçları kullandınız bende cok korksamda yeniden saglıklı bir sekilde hamile kalabilmeyi cok istiyorum o yuzden tecrubelrrinize cok ihtiyacım var simdiden tesekkur ederim bebeğinizi saglıkla kucagınıza almanızı yürekten diliyorum umarım o mutlu sona ulaşıp teselliyi yavrumuzda buluruz ve bu acı günleri az da olsa hafifletiriz..
Bu konuda elimden gelen desteği vermek isterim size, gerçekten yaşamayan bilmez bu acıyı. Böyle kötü bir deneyimden sonra çok da mutlu bir hamilelik geçirmek mümkün olmuyor ben devamlı endişeleniyorum bir şey mi oldu diyee... ama umarım sizde kısa zamanda hamile kalırsınız, bu duygu bile çok rahatlatrı sizi.. ben 6 ay boyunca folik asiti hiç aksatmadan aldım, bunun yanı sıra b12 ilacı kullandım ama bu süreçte çok iyi beslenmeye dikkat ettm hergün ceviz fındık tüketmeye de özen gösterdim hamile kalmayı planladığım ay ise kendime bir beslenme programıı ayarladım protein ağırlıkta olacak bir şekilde beslendm ve hamileymişim gibi hergün süt yoğurt ihmal etmeden tükettm ve neredeyse her sabah portakal suyu sıkıp içtim ve en öenmlisi de folik ait açısından zengin yiyecekleri hergün yedim. örneğin mercimek haşlayıp boş yediğimde oldu ıspanak salataları yaparak da yedim bunlara özen göstermen çok önemli.. böylece elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım, çok şükür ki detaylı ultarasonumuzzda temiz çıktı ama başka bir şey çıkar mı baska bir acı yaşar mıyım onu bilmiyorum ama bildiğim hamilelik öncesinde gerekli önlemleri almanın çok önemli olduğu.. tekrar başınız sağ olsun, her zaman yardım etmeye hazırım ben.