İlk gebeliğim o yüzden cinsiyeti hiç fark etmez ama yinede merak ediyor insan. Senin ilk çocugunun cinsiyeti ne?
İnşallah canım Allah herkese nasip etsinBenim bir kızım var canım şimdi yine hamileyim 13 haftalık oldum bilmiyorum hiç merak etmiyorum, rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah herkese sonra da bana.
sende hayırlısı ile kucağına al bebeğini inşallah
erkek sankibuda bizim 11+3
erkek sankimerhaba 19 haftalık gebeyim 13 haftamda erkek 18 haftamda kız dendi kafamız karıştı birde siz yorumlarmısınız ultrason 12 haftalık görüntüEki Görüntüle 2095447
nuba göre erkekBende yorum alabilir miyim rica etsem17 haftalığız, doktor yandan erkeğe benziyor dedi
erkek gibiEki Görüntüle 2105694 Arkadaşlar bende yorum alabilir miyim? 11+5 haftalığız
kıza benzettimBenim bebeğim içimde cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz cuma günü doktorumuza gidicez bakalım kızmı oğlan mı diyecek birtane oğlum var kısmetse bu ne olacak bu ultrasonda 12 haftalıktık
Erkege benzettim canmBenim bebeğim içimde cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz cuma günü doktorumuza gidicez bakalım kızmı oğlan mı diyecek birtane oğlum var kısmetse bu ne olacak bu ultrasonda 12 haftalıktık
konu sahibi bakar bakmaz erkek dedim ben[/QUOTE
Ama kızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?