Kiz gibi sanki ama yinede en iyi doktor bilirmerhaba arkadaslar nubdan anlayan varmi acaba ve yorum yapabilirmisiniz?
bebegim 12+2 burda merak ediyorum dr tahminde bulundu ama ben emin degilim
Erkek gibi canmCanlar bide benim bebege bakar misiniz sizce erkek mi kiz mi tabi saglik olsun yeter sadece cok merakliyim
Yok canim benim gor du ama soylemedi dedi ki ikili testte soylucem 1 hafta sonra gel dedi birazda meraklanin dedi ya iinsallaheli ayagi duzgun olsundaErkek gibi canmdr vi tahminde bulunmadi mi?
Amin canm saglicakla al kucaginaYok canim benim gor du ama soylemedi dedi ki ikili testte soylucem 1 hafta sonra gel dedi birazda meraklanin dedi ya iinsallaheli ayagi duzgun olsunda
Cokkkkk tesekkur ederim cnm bnm insallah sende saglicakla kucagina al cnm bnm peki senin ki kesinlestimi cinsiyet nub teorisi tuttu muAmin canm saglicakla al kucagina
bakti erkek dedide dr radyolog kadin dogumcu degil.ikili testi yapan kisi.kizimdada erkek demisti yanilmistiBanada kiz gibi geldi dr bi tahminde bulunmadı mi?
Radyolog doktorlar cinsiyet tahmininde yanılıyorbakti erkek dedide dr radyolog kadin dogumcu degil.ikili testi yapan kisi.kizimdada erkek demisti yanilmisti
evet ayni adam radyolog iste uc sene once kizima erkege benziyor dedi kizim oldu simdi yine ayni adam buyuk ihtimalle erkek dedi ama fotolarda yukari bakan nub goremedim ben hayirlisi kizim cok istiyor kizkardesi olsun yinede saglikli hayirli olsun diyorumRadyolog doktorlar cinsiyet tahmininde yanılıyor
Benim ilk oğlum karnımda 7 aylıktı. Radyolog doktor kızınız çok iyi demişti
sizinkide fenaymis yalniz yedi aylikken kiz demesi.radyologlar herseye bakiyorlar gogus icorgan ne biliyom her turlu ultrason cekimi yapiyorlarRadyolog doktorlar cinsiyet tahmininde yanılıyor
Benim ilk oğlum karnımda 7 aylıktı. Radyolog doktor kızınız çok iyi demişti
Haklısın onların lafına pek güvenilmiyor. Erkek olursa senin için hoş olur bir kız bir oğlan annesi olmuş olursun. Kız olursa kızın sevinmiş olur. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah canımsizinkide fenaymis yalniz yedi aylikken kiz demesi.radyologlar herseye bakiyorlar gogus icorgan ne biliyom her turlu ultrason cekimi yapiyorlar
Amin saol canm. Evet benm kizim olacak:)Cokkkkk tesekkur ederim cnm bnm insallah sende saglicakla kucagina al cnm bnm peki senin ki kesinlestimi cinsiyet nub teorisi tuttu mu
Anladm canm rabbim gonlunuzdeki hayirli bi sekilde nasip etsin. Kesinlesince yaz bana ama merak ettimbakti erkek dedide dr radyolog kadin dogumcu degil.ikili testi yapan kisi.kizimdada erkek demisti 9yanilmisti
evet bakalim canim merak ediyorum hayirlisi artik belli olunca yazarimHaklısın onların lafına pek güvenilmiyor. Erkek olursa senin için hoş olur bir kız bir oğlan annesi olmuş olursun. Kız olursa kızın sevinmiş olur. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım
tamam yazarim hayirlisi olsun hepimiz icinAnladm canm rabbim gonlunuzdeki hayirli bi sekilde nasip etsin. Kesinlesince yaz bana ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?