Doğuma Hazırlık Nub teorisi varmi fikri olan?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eskudo

mucizem lutfen benimle kal
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.231
609
123
merhaba arkadaslar nubdan anlayan varmi acaba ve yorum yapabilirmisiniz?
bebegim 12+2 burda merak ediyorum dr tahminde bulundu ama ben emin degilim

Eklentiler

• IMG_6258.webp
    15 KB · Görüntüleme: 341
  • IMG_6259.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 331
  • IMG_6260.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 305
Nubu cok net gorulmuyor ya da ben cok anlamiyorum ama kiz gibi galiba yanlis gormuyorsam yatay geldi bana nubu

Canlar bide benim bebege bakar misiniz sizce erkek mi kiz mi tabi saglik olsun yeter sadece cok merakliyim

Eklentiler

• 20171018_155306.webp
    9 KB · Görüntüleme: 321
bakti erkek dedide dr radyolog kadin dogumcu degil.ikili testi yapan kisi.kizimdada erkek demisti yanilmisti
Radyolog doktorlar cinsiyet tahmininde yanılıyor
Benim ilk oğlum karnımda 7 aylıktı. Radyolog doktor kızınız çok iyi demişti

evet ayni adam radyolog iste uc sene once kizima erkege benziyor dedi kizim oldu simdi yine ayni adam buyuk ihtimalle erkek dedi ama fotolarda yukari bakan nub goremedim ben hayirlisi kizim cok istiyor kizkardesi olsun yinede saglikli hayirli olsun diyorum

sizinkide fenaymis yalniz yedi aylikken kiz demesi.radyologlar herseye bakiyorlar gogus icorgan ne biliyom her turlu ultrason cekimi yapiyorlar

sizinkide fenaymis yalniz yedi aylikken kiz demesi.radyologlar herseye bakiyorlar gogus icorgan ne biliyom her turlu ultrason cekimi yapiyorlar
Haklısın onların lafına pek güvenilmiyor. Erkek olursa senin için hoş olur bir kız bir oğlan annesi olmuş olursun. Kız olursa kızın sevinmiş olur. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım

Haklısın onların lafına pek güvenilmiyor. Erkek olursa senin için hoş olur bir kız bir oğlan annesi olmuş olursun. Kız olursa kızın sevinmiş olur. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım
evet bakalim canim merak ediyorum hayirlisi artik belli olunca yazarim

Selam kızlar birde bnm bebise yorum yaparmsnz

Eklentiler

• 2388FF4F-6DF1-41D3-809A-C2B14CAFE4F6.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…