- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Erkek gibi sanki cok net degil foto ama erkek gibi hissetm inceleynce
Ben ettim ama görmedn sanırm :)Tahmin eden yokmu
Tatil havasindaydi mercimegimnYa ben yerim bunun rahatligini ya
Kuzu kiz gibi sankiBizide tahmin edin teyzeler
Valla sülalem raaat der gibi yatmışTatil havasindaydi mercimegimn
Balım kız tahmin edenimz cok az genelde erkek diyolar bnde içimden kız olsunda sizi ters köse edelm diyormKuzu kiz gibi sanki
Aynen kuzum benimde 10 martta haydi bakalim hayirlisi insallah
Demi :)))Valla sülalem raaat der gibi yatmışAllah'ım esirgesin gel beni ısır diyo
Herkes bana da erkek diyor amaa bence kizim olacak :)Balım kız tahmin edenimz cok az genelde erkek diyolar bnde içimden kız olsunda sizi ters köse edelm diyorm
Cok sukur kuzum hayirli olsun insallahcanım 2 li test sonucumuzu öğrendik bugün çok şükür bir sıkıntı cıkmadı ama cinsiyet konsuunda doktor bişey söylemedi :)
İkili test sonucu ne kadar sürede aldınız bende pzt kan vereceğim uzun sürüyor mu endişeliyimcanım 2 li test sonucumuzu öğrendik bugün çok şükür bir sıkıntı cıkmadı ama cinsiyet konsuunda doktor bişey söylemedi :)
Herkes bana da erkek diyor amaa bence kizim olacak :)
Bakalim ben 13 unde ogrenecegim heyecanla bekliyorim yazarim sana kuzubana da herkes erkek diyor ama içime de kız doğuyor. bakalım ne olacak
Ay hadi bakalım takipteyim canımcım :))Bakalim ben 13 unde ogrenecegim heyecanla bekliyorim yazarim sana kuzu
İkili test sonucu ne kadar sürede aldınız bende pzt kan vereceğim uzun sürüyor mu endişeliyim
Kuzum gittin mi doktoraaAy hadi bakalım takipteyim canımcım :))
Bende yarın doktora gideceğim bakalım söyler inşallah net
ay gitttim gittim ama bizimkisi göstermedi kendisiniKuzum gittin mi doktoraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?