Kesin seninki de kiz kizlar nazlaniyor gostermiyor :)ay gitttim gittim ama bizimkisi göstermedi kendisiniçok inatçı . Geçen hafta da doktor istediği pozisyonu versin diye çok uğraştı . 1.5 saat bizimle uğraştı
Haftaya bir daha çağırdı . Nasipse haftaya . Bizimkisinin keyfi iyi olursa öğreneceğiz yanisiz ne zaman gidiyorsunuz
Ay hadi inşallah :))Kesin seninki de kiz kizlar nazlaniyor gostermiyor :)
Haftaya gidecem canim bende
Ay hadi inşallah :))Kesin seninki de kiz kizlar nazlaniyor gostermiyor :)
Haftaya gidecem canim bende
Ay hadi inşallah :))
Senden de haberler bekliyorum kuzu
Bence kiz:)Kızlar bi tahminde bulunur musunuz?Rizeli-53 canım sana da demiştim etiketlicem diye sence kız mi erkek mi? 12+2 Ultrasona göre. .
Nubu gorebildinmi canım? Başka resimde atabilirim.Bence kiz:)
Evet bence goeunuyo, tam popoya parelel:)Nubu gorebildinmi canım? Başka resimde atabilirim.
Anladım canım yorumun içim teşekkür ederim. Başka yorum yapcak arkadaşlar yokmu?Evet bence goeunuyo, tam popoya parelel:)
Bacak arasi gozukmuyorki o çikinti degil. Benzer usg bende var. O uzun ya plesenta ya bacagi. Cikinti o kadar buyuk olmaz.Kızlar bi tahminde bulunur musunuz?Rizeli-53 canım sana da demiştim etiketlicem diye sence kız mi erkek mi? 12+2 Ultrasona göre. .
Resim nuba uyumlu değil mi?Bacak arasi gozukmuyorki o çikinti degil. Benzer usg bende var. O uzun ya plesenta ya bacagi. Cikinti o kadar buyuk olmaz.
Bana erkek gibi geldi Can'ım bacağının olduğu yerde yukarı doğru nubu sanki yoksa paralel nub görünmüyorKızlar bi tahminde bulunur musunuz?Rizeli-53 canım sana da demiştim etiketlicem diye sence kız mi erkek mi? 12+2 Ultrasona göre. .
Hyr o bacak arasi degil bence . O kadar net olsa dr kesin soyler. O kadar buyuk olmuyor cikintilari. Kocaman o baska birseyResim nuba uyumlu değil mi?
Aslında doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi canım hatta kesin konuştu diyebilirim bacak arasında bana bi çıkınti gösterdi bakalım 16. Haftada netlestiririz dedi..Hyr o bacak arasi degil bence . O kadar net olsa dr kesin soyler. O kadar buyuk olmuyor cikintilari. Kocaman o baska birsey
Doktorda erkek dedi canım ama yinede bu teorinin doğruluğu ne kadar ona göre çevremdeki hamilelere anlatmak istedim tabi erkek dedi ama bu kesin erkek olduğu anlamına gelmio 1 ay sonra net sonucu söyler heralde..Bana erkek gibi geldi Can'ım bacağının olduğu yerde yukarı doğru nubu sanki yoksa paralel nub görünmüyor
Can'ım tahmin ettiğim gibi nubu bacağına doğru çıkmış bak dikkatli görürsün renk farkından. Erkek denilip değişen çok nadir hayırlı olsun bebişin :)Doktorda erkek dedi canım ama yinede bu teorinin doğruluğu ne kadar ona göre çevremdeki hamilelere anlatmak istedim tabi erkek dedi ama bu kesin erkek olduğu anlamına gelmio 1 ay sonra net sonucu söyler heralde..
Saol canım benim herkese hayirlisini nasip etsin Rabbim. . Bak bu resimde belki daha net görürsün ben pek anlamıyorum ama sen bu işi biliyosun:)Can'ım tahmin ettiğim gibi nubu bacağına doğru çıkmış bak dikkatli görürsün renk farkından. Erkek denilip değişen çok nadir hayırlı olsun bebişin :)
Yazalı baya olmuşsunuz ama cinsiyetiniz belli oldumuKizlar biz bugun doktora gittik 10+6 olmus ama cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonra randevumuz ve cinsiyeti merak ettim. Saglikli olsun tabi oncelikle ama varsa tahmininiz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?