Nub teorisi yorum

Kesin seninki de kiz kizlar nazlaniyor gostermiyor :)
Haftaya gidecem canim bende

Kızlar bi tahminde bulunur musunuz? Rizeli-53 canım sana da demiştim etiketlicem diye sence kız mi erkek mi? 12+2 Ultrasona göre. .

Eklentiler

• 1488819088728-1116314740.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 336
Hyr o bacak arasi degil bence . O kadar net olsa dr kesin soyler. O kadar buyuk olmuyor cikintilari. Kocaman o baska birsey
Aslında doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi canım hatta kesin konuştu diyebilirim bacak arasında bana bi çıkınti gösterdi bakalım 16. Haftada netlestiririz dedi..

Bana erkek gibi geldi Can'ım bacağının olduğu yerde yukarı doğru nubu sanki yoksa paralel nub görünmüyor
Doktorda erkek dedi canım ama yinede bu teorinin doğruluğu ne kadar ona göre çevremdeki hamilelere anlatmak istedim tabi erkek dedi ama bu kesin erkek olduğu anlamına gelmio 1 ay sonra net sonucu söyler heralde..

Doktorda erkek dedi canım ama yinede bu teorinin doğruluğu ne kadar ona göre çevremdeki hamilelere anlatmak istedim tabi erkek dedi ama bu kesin erkek olduğu anlamına gelmio 1 ay sonra net sonucu söyler heralde..
Can'ım tahmin ettiğim gibi nubu bacağına doğru çıkmış bak dikkatli görürsün renk farkından. Erkek denilip değişen çok nadir hayırlı olsun bebişin :)

Can'ım tahmin ettiğim gibi nubu bacağına doğru çıkmış bak dikkatli görürsün renk farkından. Erkek denilip değişen çok nadir hayırlı olsun bebişin :)
Saol canım benim herkese hayirlisini nasip etsin Rabbim. . Bak bu resimde belki daha net görürsün ben pek anlamıyorum ama sen bu işi biliyosun:)

Eklentiler

• 14889201874381135539877.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 352
Kizlar biz bugun doktora gittik 10+6 olmus ama cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonra randevumuz ve cinsiyeti merak ettim. Saglikli olsun tabi oncelikle ama varsa tahmininiz cok sevinirim

Eklentiler

• PicsArt_03-08-05.15.25.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 160
Kizlar biz bugun doktora gittik 10+6 olmus ama cinsiyet icin erken dedi. 1 ay sonra randevumuz ve cinsiyeti merak ettim. Saglikli olsun tabi oncelikle ama varsa tahmininiz cok sevinirim
Yazalı baya olmuşsunuz ama cinsiyetiniz belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…