Nub Teorisi

Benim kaybettiğim bebeğime de beş doktor kız demişti erkek olarak doğdu🥹o yüzden yüzdeliklere inanmam kesin demeden gönlünüzdeki sağlıkla olsun inşallah
Başınız sağ olsun öbür dünyada size şefaatçi olsun inşallah
Bu görüntü arkadaşımın bebişinin, 28 haftalık oldu daha netleşemedi, sizce nedir?

Eklentiler

• 1000159049.webp
    1000159049.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 19
Bu görüntü arkadaşımın bebişinin, 28 haftalık oldu daha netleşemedi, sizce nedir?
Amin sağ olun. Kız gibi geldi bana pipi böyle durmuyor gördüğüm doktor hiç bişey demedimi detaylı usg zamanıda geçmiş üreme organlarının incelenmesi gerekiyor

Amin sağ olun. Kız gibi geldi bana pipi böyle durmuyor gördüğüm doktor hiç bişey demedimi detaylı usg zamanıda geçmiş üreme organlarının incelenmesi gerekiyor
Özel hastane bile arada kalmış ilk önce kız demiş cinsiyet partisinde kız denildi, daha sonra detaylı da erkek olabilir denince tekrar özele gitmiş bu kez o da arada kalmış hatta şakasına herşeyi sarı renk alın filan demiş şaka gibi🤦🏻‍♀

Özel hastane bile arada kalmış ilk önce kız demiş cinsiyet partisinde kız denildi, daha sonra detaylı da erkek olabilir denince tekrar özele gitmiş bu kez o da arada kalmış hatta şakasına herşeyi sarı renk alın filan demiş şaka gibi🤦🏻‍♀
Sürpriz olucak demekki doğumda öğrenicek sağlıkla gelsin🤲🏻💗

Hep gülün, gülelim inşallah
Bu topikten biliyorum sizi, bizde 22 haftalık olduk şükür cinsiyet tahmini yapmıştık
Birde oğlum var ellerinizden öper
Amiiin🤲🏻💖Yaa Allah bağışlasın yeni bebişte sağlıkla hayırla gelsin inşallah

Ya bu gerçekten erkek değilmi Allahım valla iyice cinsiyet konusunda şüphelerim arttı :)

1000201944.webp
1000201945.webp
1000201944.webp
1000201945.webp

Merhaba benimkine de erkeğe benzetiyorum dedi kordon degilse erkek dedi, daha önce de 14 haftalık erkeğe benzetti doktor, sonrada iki doktor kıza benzetti bu iki gün önce 16 haftalık erkeğe benzetiyorum dedi işte sizce nedir?

Back
X