- 3 Şubat 2023
- 31
- 5
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah12 haftalık ultrason görüntüsü cinsiyet tahmin edebilen varmı kızlarr ?
Pazartesi umuyorum :)Öğrendiniz mi cinsiyetini merak ettim
Bi siz erkek dediniz bakalım tutacakmı :)Maşallaherkege benzettim, YouTube da izliyodum cinsiyet belirleme videoları bu ara belki tutturuurm :)
Haber verin bize deBi siz erkek dediniz bakalım tutacakmı :)
Merhaba öğrendiniz mi yazmadınızPazartesi umuyorum :)
Hayır söylemedi doktor merakla beklıyorum artık :/Merhaba öğrendiniz mi yazmadınız
Başınız sağ olsun öbür dünyada size şefaatçi olsun inşallahBenim kaybettiğim bebeğime de beş doktor kız demişti erkek olarak doğduo yüzden yüzdeliklere inanmam kesin demeden gönlünüzdeki sağlıkla olsun inşallah
Amin sağ olun. Kız gibi geldi bana pipi böyle durmuyor gördüğüm doktor hiç bişey demedimi detaylı usg zamanıda geçmiş üreme organlarının incelenmesi gerekiyorBaşınız sağ olsun öbür dünyada size şefaatçi olsun inşallah
Bu görüntü arkadaşımın bebişinin, 28 haftalık oldu daha netleşemedi, sizce nedir?
Özel hastane bile arada kalmış ilk önce kız demiş cinsiyet partisinde kız denildi, daha sonra detaylı da erkek olabilir denince tekrar özele gitmiş bu kez o da arada kalmış hatta şakasına herşeyi sarı renk alın filan demiş şaka gibiAmin sağ olun. Kız gibi geldi bana pipi böyle durmuyor gördüğüm doktor hiç bişey demedimi detaylı usg zamanıda geçmiş üreme organlarının incelenmesi gerekiyor
Sürpriz olucak demekki doğumda öğrenicek sağlıkla gelsinÖzel hastane bile arada kalmış ilk önce kız demiş cinsiyet partisinde kız denildi, daha sonra detaylı da erkek olabilir denince tekrar özele gitmiş bu kez o da arada kalmış hatta şakasına herşeyi sarı renk alın filan demiş şaka gibi♀
Öyle olacak gibi, Allah razı olsun cennet meleğinin annesi, Allah'a emanet olunSürpriz olucak demekki doğumda öğrenicek sağlıkla gelsin![]()
Çok hoşsunuz gülümsettiizÖyle olacak gibi, Allah razı olsun cennet meleğinin annesi, Allah'a emanet olun![]()
Hep gülün, gülelim inşallahÇok hoşsunuz gülümsettiizsizde Allaha emanet olun varsa evladınızda
![]()
AmiiinHep gülün, gülelim inşallah
Bu topikten biliyorum sizi, bizde 22 haftalık olduk şükür cinsiyet tahmini yapmıştık
Birde oğlum var ellerinizden öper
Amiin inşallah eksik olmayın, hayırlı geceler dilerim size deAmiiinYaa Allah bağışlasın yeni bebişte sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Ya bu gerçekten erkek değilmi Allahım valla iyice cinsiyet konusunda şüphelerim arttı :)Başınız sağ olsun öbür dünyada size şefaatçi olsun inşallah
Bu görüntü arkadaşımın bebişinin, 28 haftalık oldu daha netleşemedi, sizce nedir?
Ah bir bilsek ne olduğunuuYa bu gerçekten erkek değilmi Allahım valla iyice cinsiyet konusunda şüphelerim arttı :)
Amin sağ olun. Kız gibi geldi bana pipi böyle durmuyor gördüğüm doktor hiç bişey demedimi detaylı usg zamanıda geçmiş üreme organlarının incelenmesi gerekiyor
Bana kız gibi geldi çok pipiye benzetemedim işaretlediğiniz yeriEki Görüntüle 3625207 Eki Görüntüle 3625210 Eki Görüntüle 3625207 Eki Görüntüle 3625210
Merhaba benimkine de erkeğe benzetiyorum dedi kordon degilse erkek dedi, daha önce de 14 haftalık erkeğe benzetti doktor, sonrada iki doktor kıza benzetti bu iki gün önce 16 haftalık erkeğe benzetiyorum dedi işte sizce nedir?