nub teorisi

Cinsiyet onemli degil ama biseyler almak icin insan merak ediyor.12.haftada ogrenenlere cok ozeniyorum.en azindan ismiyle sesleniriz karnimiza oyle severiz cunku artik bizleri duyuyolar.bu cinsiyet muammasi ne zaman bitecek bilmiyorum.insallah ayrintiki ultrasonda ogrenebilirim ya

Bizeide bi yorumlarmisin kizlar benzetebildinizmi

Eklentiler

• IMG-20160926-WA0002.webp
    15 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20160824-WA0000.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20160926-WA0000.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 116
Valla canim bizimki de hala belirsiz ama ben kiz hissettiğim için evde hep eylül diye konuşuyoruz erkek olsaydi kutay koyacaktik doktorlarca genelde kiz diyor zaten o yüzden kiz daha agir basiyor bizde çok alistik :) eylül diye bahsetmeye tam tersi durumu bizde sok etkisi yaratir herhalde saglikli olsun eli ayagi düzgün olsun tabiki başka bi şey istemiyoruz ama dediğin gibi artik bireylerde almak istiyoruz hep kiz esyalarina bakiyorum telefonda birsuru indirdigim şeyler var ama alamiyorum belirsizlikten haftaya kesinleşir benmki artik

Bide karnim sivri top gibi önde kizda heryerin dolar diyorlar erkekte sivri top gibi olur diyorlar valla bende anlamadim gitti

Cok karmasik ben ruyalarimda hep erkek giruyorum benimde bir iki haftaya kesinlesir umarim :)karnim benimde sivri duruyo
Hic kiz yada erkek olarak rüya görmedim cnim sadece bikez teyzem rüyamda kafamda bucak çevirelim bebegin cinsiyetini öğrenmek için diyordu.uyanana kadar elimde bicakla gezdim annemler erkek çocuk diye yorumladi kismet tabiki herşey Rabbim saglikli bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimizede

Kızlar yorumlar mısınız?teşekkürler.

Eklentiler

• 20161107_195557.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
bende bu aralar her gece rüyamda kız görüyorum bi gün bebek halini bi gün 3 yaşındaki halini dün de yine büyük halini gördüm hatta adını koyduğumuzu .. sonuç ne aolacak bakalım..

Sağol canım teşekkür ederim hiç kıza benzemiyormu
canımm bana dedin herldee kendi msj ını alıntı yapmışssın yanlışlkla :)
canıımm Allah bilr ama yüzü dümdüz bak dikkt ettysen benm oğlumda da öleydi yüzü çıkntılı olunca kız oluyorr yine de Allah bilir cnm belli olunca da haber ver :)

Tamam belli olsun haber veririm canım yeni üye oldum çok anlamıyorum nereye nasıl yazacağımı kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…