Cinsiyet onemli degil ama biseyler almak icin insan merak ediyor.12.haftada ogrenenlere cok ozeniyorum.en azindan ismiyle sesleniriz karnimiza oyle severiz cunku artik bizleri duyuyolar.bu cinsiyet muammasi ne zaman bitecek bilmiyorum.insallah ayrintiki ultrasonda ogrenebilirim ya12 hatalikta ikili testte ben cinsiyet sordum ben kiz hissediyorum bakabilir misiniz dedim doktor da sanki bende kiz hissettim dedi sonra yanildim galiba erkek dedi. 15 haftalikken başka bir doktora gittim cinenzettiler dedim bakarmisini dedim sirt ustu yatiyordu bebis uyuyordu uyuyor bacaklari kapali göremedim dedi kiz sanki dedi 10 dakika sonra bakim dedi bence yine göremedi kiz dedi 19 haftalikkrn başka doktora gittim cinsiyet için kesin bi şey soylemiyorlat dedim bakarmisinz dedim kiza benziyor dediler dedim bas asabi duruyor dedi göremedi ama galiba bende kiz hissettim dedi şuan 21 haftaligiz hala ogrenemedik net bisey
Canım kız gibiBizeide bi yorumlarmisin kizlar benzetebildinizmi
Doktorda kiza benzetti bacak arasinda cok kordon var emin olamiyorum pipimi diye dedi bisey alma daha sen dedi bakakim ayrintili ultrasonda belli okur insallah:)Canım kız gibi
Valla canim bizimki de hala belirsiz ama ben kiz hissettiğim için evde hep eylül diye konuşuyoruz erkek olsaydi kutay koyacaktik doktorlarca genelde kiz diyor zaten o yüzden kiz daha agir basiyor bizde çok alistik :) eylül diye bahsetmeye tam tersi durumu bizde sok etkisi yaratir herhalde saglikli olsun eli ayagi düzgün olsun tabiki başka bi şey istemiyoruz ama dediğin gibi artik bireylerde almak istiyoruz hep kiz esyalarina bakiyorum telefonda birsuru indirdigim şeyler var ama alamiyorum belirsizlikten haftaya kesinleşir benmki artikCinsiyet onemli degil ama biseyler almak icin insan merak ediyor.12.haftada ogrenenlere cok ozeniyorum.en azindan ismiyle sesleniriz karnimiza oyle severiz cunku artik bizleri duyuyolar.bu cinsiyet muammasi ne zaman bitecek bilmiyorum.insallah ayrintiki ultrasonda ogrenebilirim ya
Cinsiyet onemli degil ama biseyler almak icin insan merak ediyor.12.haftada ogrenenlere cok ozeniyorum.en azindan ismiyle sesleniriz karnimiza oyle severiz cunku artik bizleri duyuyolar.bu cinsiyet muammasi ne zaman bitecek bilmiyorum.insallah ayrintiki ultrasonda ogrenebilirim ya
Cok karmasik ben ruyalarimda hep erkek giruyorum benimde bir iki haftaya kesinlesir umarim :)karnim benimde sivri duruyoBide karnim sivri top gibi önde kizda heryerin dolar diyorlar erkekte sivri top gibi olur diyorlar valla bende anlamadim gitti
Hic kiz yada erkek olarak rüya görmedim cnim sadece bikez teyzem rüyamda kafamda bucak çevirelim bebegin cinsiyetini öğrenmek için diyordu.uyanana kadar elimde bicakla gezdim annemler erkek çocuk diye yorumladi kismet tabiki herşey Rabbim saglikli bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimizedeCok karmasik ben ruyalarimda hep erkek giruyorum benimde bir iki haftaya kesinlesir umarim :)karnim benimde sivri duruyo
erkek canımm :) hayırlı olsun inş bebğinn
Sağol canım teşekkür ederim hiç kıza benzemiyormu
canımm bana dedin herldee kendi msj ını alıntı yapmışssın yanlışlkla :)Sağol canım teşekkür ederim hiç kıza benzemiyormu
Tamam belli olsun haber veririm canım yeni üye oldum çok anlamıyorum nereye nasıl yazacağımı kusura bakmacanımm bana dedin herldee kendi msj ını alıntı yapmışssın yanlışlkla :)
canıımm Allah bilr ama yüzü dümdüz bak dikkt ettysen benm oğlumda da öleydi yüzü çıkntılı olunca kız oluyorr yine de Allah bilir cnm belli olunca da haber ver :)
sorun değill beklyrm haberini :)Tamam belli olsun haber veririm canım yeni üye oldum çok anlamıyorum nereye nasıl yazacağımı kusura bakma
Kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?