nub teorisi

Bacaklari tam acik olmuyor birde bebek kendini topluyorya pipiyi saklayabiliyor komsuma 8.aya kadar kiz dedi erkek oldugu ortaya cikti
Sirt ustu yatiyordu canim hep doktor bacagi kapali goremiyorum dedi sonrada kiz dedi en son gittiğimizde bas asgida duruyordu Rabbim saglik versin nasibimizde ne varsa o olur ama artik birşeyler almak istiyorum :)

Amin Amin..Rabbim sanda nasip etsin en kısa zamanda..bende düşükten sonra kız olma ihtimali yüksek diye duymuştum ama bu bebişimde düşük olan bebişimide isteyerek olmadı hatta küçük oğlum 3 yaşında erken diye düşünmüştük ama Rabbim verdiyse hayırlısıyla verir dedik.. biliyorsun yinede umudum yok gibiydi..hamile olduğumu öğrenince etrafımdakileri çok bunalttım cinsiyeti öğrenene kadar eşim hep bu kız diyordu çok rahattı. kayınvaldeyi arayıp hamile olduğumu söylediğimde rüya gördünü bununda erkek olduğunu söyleyince çok ağlamıştım..

Kizlar nub a gore bir değerlendirin bakalim cinsiyetimiz ne olacak

Eklentiler

• 1477475606752-1457829363.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 235
Yazdığınızı tesadüfen gördüm ve sonra merak edip yazdıklarınızı inceledim biraz,kız evlat istiyormuşsunuz iki erkekten sonra doğaldır tabi insanız sonuçta gözümüz doymaz:) ama inanın oğullarınız büyüdüğünde ve arkanızda kapı gibi üç erkek evladın olması kadar güzel birşey var mı? Hem oğullarınız birbirlerine çok faydalı olacaklardır çünkü farklı cinsiyetlerin doğası gereği paylaşımları daima sınırlıdr,içimde hep bir kız kardeş özlemi vardır mesala ama erkek kardeşim olsaydı keşke hiç demedim:) bence sizi üzen şey saçma sapan çevre baskısı,sanki herkesin hem kızı hem de oğlu olmak zorundaymış gibi saçma sapan düşünceleri sokuyorlar kafamıza. Bir arkadaşım 2.kızını aldı kucağına ve o da aynı şeyi söyledi,hatta;sosyal medyayı bile açmaktan korkar oldum 2.cinsiyeti farklı bulanların 'ay çok şanslıyız Allah gönlümüze göre verdi' diyenleri dövesim geliyor sanki aynı cinsiyet doğurmak şanssızlıkmış gibi diye yakındı:) halbuki aynı cinsiyetten kardeşlere sahip olmak dünyanın en büyük şansıdır. Allah nasip etmeyeceği şeyin peşinden koşturtmazmış,tabi dua ettiği şey imkansız değilse ki sizin ki imkansız değil,o kadar dua etmenize rağmen Rabbim 3.oğlanı nasip ettiyse bence sevinin demekki onun sevgili kulusunuz ve ona daha çok dua etmenizi istiyor. Belki yapmışsınızdır ama ben yine de nacizane bir tavsiye vereyim;Cuma geceleri Hacet namazı kılın ve Salati Tefeiciye duasını gönülden okuyun,belki 4.çocuğunuz kız olur hayırlısıyla,herşey bir vesiledir. Üzmeyin kendinizi hamileliğin tadını çıkarın,biz neyin hayır neyin şer olduğunu bilemeyiz.

Sirt ustu yatiyordu canim hep doktor bacagi kapali goremiyorum dedi sonrada kiz dedi en son gittiğimizde bas asgida duruyordu Rabbim saglik versin nasibimizde ne varsa o olur ama artik birşeyler almak istiyorum :)
Bende ayni durumdayim 18.haftadayiz hala ogrenemedik ikili testte kiza benzetti bacaklari kapali dedi 3 lu testte bacak arasinda cok fazla kordon toplanmis pipi mi ayirt edemiyoeum dedi kiz olabilir ama biseh alma daha dedi.son umudum ayrintili ultrason

12 hatalikta ikili testte ben cinsiyet sordum ben kiz hissediyorum bakabilir misiniz dedim doktor da sanki bende kiz hissettim dedi sonra yanildim galiba erkek dedi. 15 haftalikken başka bir doktora gittim cinsiyeti kiza benzettiler dedim bakarmisini dedim sirt ustu yatiyordu bebis uyuyordu uyuyor bacaklari kapali göremedim dedi kiz sanki dedi 10 dakika sonra bakim dedi bence yine göremedi kiz dedi 19 haftalikkrn başka doktora gittim cinsiyet için kesin bi şey soylemiyorlat dedim bakarmisinz dedim kiza benziyor dediler dedim bas asabi duruyor dedi göremedi ama galiba bende kiz hissettim dedi şuan 21 haftaligiz hala ogrenemedik net bisey

Canim bu güzel yazin icin öncelikle cok Tesekkür ederim. Insanoglu iki cennet meyvesindende tatmak istiyor iste bide etrafdan kiz evlat cok farkli bi duygu her anneye bir kiz sart denmesi vs.. insan o duyguyuda tatmak istiyor iste..
Bizde 6 kiz Kardesiz bizdede Erkek yok mesela bende hicbizaman erkek kardesim olsun istemedim kizlarla cok Mutlu bi cocuklugumuz anilarimiz oldu ve hicbizaman bi arakadasa ihtiyac duymadik birbirimize yettik..
Iki Oglum oldu Rabbime cok sükrettim, fakat ücüncüyü planlarken icime öyle bi Kiz evlat istegi düstüki hamile kalmadan önce okadar cok dualar ettim bide mübarek günlere denk gelmisti kandil Ramazan, gece gündüz dilimden biran olsun duam düsmedi sürekli herkesten dua istedim. Kurbanlar adadim neler neler salati tefriciyeleri binlerce kez okudum hacet namazlari kildim. Nasip olmadi ilk basta hep neden Duam kabul olmadi diye biranlik gaflete düstüm elbette ama simdi hakkimda böylesi hayirliymis diyorum vardir Rabbimin bi bildigi diyorum. Suanki duamda Nasip etmeyecekse Rabbim gönlümdekini alsin benden bu istegi edeceksede insallah dördüncüye bende tadarim o duyguyu..
Allahim insallah herkesin gönlüne göre versin kuzum insallah dua edersen memnun olurum.
Buarada senin kiz Erkek varmi?

Ederim tabi ki canım seve seve hem de,sabırlı ol Allah nasip etmeyeceği şeyleri ısrarla kulunun kalbine düşürmezmiş,senin istediğin hayırlı sağlıklı bir kız evlat sadece,sen hiç umudunu kaybetmeden duanı et canım. Benim bir tane kızım bir tane de oğlum var,sezeryan olmama rağmen hayırlısıyla iki tane daha çocuk istiyorum çünkü kardeşim yok ve hep kalabalık ailenin özlemini çektim,sen çok şanslısın Rabbim 3 evlat nasip etmiş umarım bana da nasip olur. Bahsettiğim arkadaşımda erkek çocuk çok istiyor, vefat eden erkek kardeşimin ismini koymanın sevincini yaşamak istiyorum diyor.İnşAllah Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip eder,isteyen herkese nasip etsin canım yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim,karnındaki meleğini kucağına aldığında 10 tane kıza değişmezsin. Belli ki kalbin temiz,Dualarını yine aynı şekilde etmeye devam et canım. İnan bana kızları olanlara da erkek evlat başka diyorlar,ikisinden olanlara keşke bi tane de hemcins kardeşi olsaydı yalnız kalmasaydı diyorlar:) böyle insanlar anca konuşarak sanki elimizdeymiş gibi,Allah'a şirk koşmaktan başka bişey değil yaptıkları.

Ben çıkıntı gördüm sanki. Saglikli olsun da ne olursa olsun tabii ki. Haber verin lütfen

Çoğunluk erkeğe benzetmişti nubdan ama benım de kızım olacak inşallah.
6 yaşında bir oğlum var şimdide kızım olacak kısmetse.
18. Hafta şu an.

Evet paralel ama dik benim bebeğiminde böle ama benim doktorumda kıza benziyor dedi hayırlısı artık :)

Tahminin için çok teşekkür ederim gecen ay erkek gibi demişti doktorum bu ay gittim %100 kız dedi canım doktordan önce bildin vallaha tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…