Tahmin var tabiki göremediği için kız demiştiTahminde mi edemiyor
3 defa sordum ilk doktorumda kız dedi bu 2.de kız dedi ama son doktora tekrar tekrar sordumTahmin var tabiki göremediği için kız demişti
Tam çözemedimmBenimkine De bakabilir misiniz
Amin inşallah :) evet başına ya da sonuna isim ekle nur ismi tek başına kullanilmazmis diye duymuştum bi ara. Rabbim sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahAllahtan hayırlısı ama hiç farketmez ki cinsiyeti rabbim onu bana nasip etti ya :) inşallah sağlıklı olur Allahın izni ile tabi hepimizin bebesi :) kız olursa isim bile buldum esmaül hüsnadan "nur" tabi başına yada sonuna bişi eklerim diye düşünüyom :)
Canim cook sevindim senin adinaa.. bak sana demistim umitsizlige kapilma Rabbimden umut kesilmez diye.. darisi bana dicem ama benim artik kesin Erkek sanirim.. ben umudumu artik dördüncüye erteledim insallah bende mahrum kalmam kiz evlat duygusundan.. tabi hayirli saglikli insallah. Canim sen bundan önce bi düsügünmü olmustu? Benmi yanlis hatirliyorum.3 defa sordum ilk doktorumda kız dedi bu 2.de kız dedi ama son doktora tekrar tekrar sordumçok şükür ya bin şükür Rabbime
Rabbim sanada versin inşallah dualarım seninle olacak evet bundan önce düşüğüm olmuştu ama dr o gebeliğin iyi bir gebelik olmadığından kaynaklı düşük yaptığımı söylemiştiCanim cook sevindim senin adinaa.. bak sana demistim umitsizlige kapilma Rabbimden umut kesilmez diye.. darisi bana dicem ama benim artik kesin Erkek sanirim.. ben umudumu artik dördüncüye erteledim insallah bende mahrum kalmam kiz evlat duygusundan.. tabi hayirli saglikli insallah. Canim sen bundan önce bi düsügünmü olmustu? Benmi yanlis hatirliyorum.
Bacaklari tam acik olmuyor birde bebek kendini topluyorya pipiyi saklayabiliyor komsuma 8.aya kadar kiz dedi erkek oldugu ortaya ciktiKizlar 20 haftaligiz 12 haftalikken kiz galiba dedi sonra erkek dedi yanilmisim dedi 15 haftalikken uyuyordu göremedi kiz dedi 19 haftalikken gittim yine net bi şey oylemedi kiz gibi sanki dedi Neden bu belirsizlik?
Günaydın meraklı annelerbugün 9+3te çekilmiş fotoğrafımız bu; doktorumuz henüz bir şey diyemem dedi ama bana sanki kız gibi geldi nub teorisinden anlayan arkadaşlar bir el atsanız olur mu
Sagolasin kuzum insallah banada Nasip olur inan cok ama cook istiyorum.. ozaman senin o düsük yaptigin büyük ihtimal erkekti. 3 Erkek veya 3 Kizdan sonra degisik cinsiyet ihtimali cok yüksekmis o yüzden sordum canim sanada.Rabbim sanada versin inşallah dualarım seninle olacak evet bundan önce düşüğüm olmuştu ama dr o gebeliğin iyi bir gebelik olmadığından kaynaklı düşük yaptığımı söylemişti
yaaa hadi inşallahKiz bencede düz geliyor açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?