nub teorisi

buda ikinci fotografimiz
Kesen fasulye böyle olunca erkek diyolar ama burda gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaşta benimki fasulye ama kız diyo karışık yani kafası solda olunca genelde erkek diye biliyorum bide şekli şemali daha şimdiden ortada bu da erkeğe yöneltiyo yani kısacası ümitlendirmiyim ama erkek gibi

canim hareketliydi ultrasonda.hatta bu resimlerde 5 tane daha var.ordada belli,ve benim bebis 8 haftalikken oynadi 5 gun kadar.kimse inanmadi dr da dahil.bagirsak hareketleri dediler hp ama ben biliyorum bagirsak hareketlerinin nasi oldugunu.annm dediki erkek bebek 40 gunlukken oynamaya baslarmis.8 haftalikken 5 gun oynadi.sonra dr a gttm korktum bi kac gun oynamadi die dr bana guldu imkansiz oynamasi dedi.dun yine oynamaya basladi.kimse inanmasada

bu arada bu benim ikinci gebeligim.bir kizim var 2 yasinda.bi oglusum olsun cooook isterim.tabi saglikli sihhatli olmasi daha muhim,artik ALLAha kalmis bise.cuma dr a gidicem,bu arada aslnda fotolarda 9+2 ydi.ama 10+4 dedi dr.onden gidiomus.acaba cuma gunu solermi cinsiyeti

Yok. Hala belli degil. Ama inanir misin, sen beni görsen "kesin bu erkek" dersin
Canım sen neden ısrarla erkek diyosun anlamıyorum doktorda kıza benziyo demiş biz anlamayız ama bize görede böyle sen hala beni görsen diyosun alnında erkek bebeğe hamile falan mı yazıyo bu kadar takık olma bence yıllarca isteyipte kızı oğlu olamayanlar var sanırım sen cinsiyetçisin

Bencede doktor haklı ki doktordan daha iyi kimse bilemez biz burda öyle sallamasyan konuşuyoruz hislere dayalı :)

iyi bi doktorsa 12 de hemen söylüyo kimisi 16 yı bekliyo emin olmak için 2. Çocukta insan çeşit istiyodur haklısın inşallah kalbinden geçen olur

Bencede doktor haklı ki doktordan daha iyi kimse bilemez biz burda öyle sallamasyan konuşuyoruz hislere dayalı :)

Doktor "kiz" da demiyor "erkek" de... Ben buna sinirleniyorum. En basta ben hep "kiz" istiyordum. Ama karnim sivri. Gören herkes "erkek" diyor. Doktor "TÜRK" oldugum icin dogru dürüst ilgilenmiyor. Bak daha bugün ögreniyorum. "Seker Testi" oluyormus. Bana daha bu zamana kadar Test falan yapilmadi. Burda Alman arkadaslarima hap falan vermisler, bana hap verilmedi. Simdi düsünüyorum da, zaten ne zaman doktora gitsem, doktor böyle umursamaz gibi. Ilgilenmiyor. Baska hastalarina 15 dk bakarken, benim girdigim ciktigiim bir oluyor. simdi sen söyle:
SEN BENIM YERIMDE OLSAN NE YAPARDIN ????

iyi bi doktorsa 12 de hemen söylüyo kimisi 16 yı bekliyo emin olmak için 2. Çocukta insan çeşit istiyodur haklısın inşallah kalbinden geçen olur

:) katiliyorummmm

Son düzenleyen: Moderatör:

Doktor "kiz" da demiyor "erkek" de... Ben buna sinirleniyorum. En basta ben hep "kiz" istiyordum. Ama karnim sivri. Gören herkes "erkek" diyor. Doktor "TÜRK" oldugum icin dogru dürüst ilgilenmiyor. Bak daha bugün ögreniyorum. "Seker Testi" oluyormus. Bana daha bu zamana kadar Test falan yapilmadi. Burda Alman arkadaslarima hap falan vermisler, bana hap verilmedi. Simdi düsünüyorum da, zaten ne zaman doktora gitsem, doktor böyle umursamaz gibi. Ilgilenmiyor. Baska hastalarina 15 dk bakarken, benim girdigim ciktigiim bir oluyor. simdi sen söyle:
SEN BENIM YERIMDE OLSAN NE YAPARDIN ????

Başka topicte doktor kıza benzettim dedi demişssin ondan bahsediyorum :) ayrıca koca memlekette başka doktor mu yok madem beğenmiyosun gitme neden o doktora devam ediyosun ki

Benim doktorum beni "Karninda isik yok" deyip eve gönderiyor. Üstüne üstelik bana bebegimin fotografini bile vermiyor. Ben hayatimda böyle bi sacmalik görmedim ??? Bana acaba birisi bi söyleyebilir mi "Karninda isik yok" ne demek ???

Başka topicte doktor kıza benzettim dedi demişssin ondan bahsediyorum :) ayrıca koca memlekette başka doktor mu yok madem beğenmiyosun gitme neden o doktora devam ediyosun ki

Bizim cevremizde baska doktor yok :) Esim bu doktor erkek diye beni ilk 12 hafta 70 km götürüp getiriyordu her termine. En sonunda kaynanam "Oglum kizi mahvediyorsun" dedi de öyle razi geldi buraya. Doktor da "kiz gibi, ama herseyi pembe alma" dedi. Gecen terminde de sordum "Karninda isik yok" dedi. Böyle bi sacmalik olabilir mi yaaa ???? Bebebgimin fotosunu bile vermedi. Gözükmüyor diye...

Hiç böyle bişey duymadım o yüzden yorum yapamıcam bir sonraki kontrolde net bi şekilde öğrenirsin artık başka bi yol yoksa bekliceksin mecburen ama kendini kıza hazırla bence çünkü bebeğin baya büyük yanılma payı yok gibi

Yok , yok benim icin hic fark etmez, sadece kizdigim, doktorun dalga gecer tavri. Ben gelemiyorum böyle seylere, biz "kiz" istiyoruz. Esimin annesi, babasi, kardesleri olsun. Ama esim "erkek" istiyor, "kizi büyüdü mü evden göndercez" diyo, duygusal oldugu icin dayanamaz biliyorum...

Her erkek bir oğlu her kadın bir kızı olsun ister evden göndericez ne kadar saçma ve cahil bi düşünce ya mal mı o evden göndericeksiniz evladınız o bir gün evlenmek ya da ayrı yaşamak isterse tabi ki ayrılıcak o evden ama EVDEN ailesinden değil erkek olunca napıcakmış eşin pamuklara sarıp altın kafeste mi tutucak erkek evden gitmiyo mu ? Hayır bi de sende kadınsın nasıl böyle konuşmasına müsade edebiliyosun heralde sende o zihniyettesinde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…