nub teorisi

Doktor bana "kiz gibi duruyor, ama herseyi pembe alma" demisti iki termin öncesi, son terminde de "karninda isik yok, bisey göremiyorum" dedi :) Yani simdi bu soruna ben "kiz" mi desem "erkek" mi desem bilemedim, aciklama yaptim

Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu :)

Doktor bana "kiz gibi duruyor, ama herseyi pembe alma" demisti iki termin öncesi, son terminde de "karninda isik yok, bisey göremiyorum" dedi :) Yani simdi bu soruna ben "kiz" mi desem "erkek" mi desem bilemedim, aciklama yaptim
Resmini yollasana 12 haftalık çok merak etdim çoook manyak doktormuş bence başkasına gitsene canım kızlar geç gösterir diyolar benim bebeğimin ilk kalp atışı 128 di sonra sağ taraftan döllenme olmuştu eğer kız olursa hiçbiri tutmuyor

Bide bişe daha sorucam 2 tane çubuk gibi durandan nuba bakıyorya doktorlarda onlar ne bacak mı ben bakıyorum anlıyamıyorum

Bide bişe daha sorucam 2 tane çubuk gibi durandan nuba bakıyorya doktorlarda onlar ne bacak mı ben bakıyorum anlıyamıyorum

Bu teoriye göre o haftalarda bebeğin kuyruğu kayboluyor ve "nub" denen bir çıkıntı meydana geliyor. Bu çıkıntı eğer bebeğin poposuna paralelse kız, yukarı doğru hafif açılıysa erkek oluyormuş...

Arkadaslar banada yorum yapabilirmisiniz sizce kiz mi erkekmi

Eklentiler

• IMG-20160919-WA0000.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG-20160919-WA0003.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…