Kızlarr yorum lütfen
Doktor %60 kız dedi Ama belki yanılma vardır diyorum sence hiçmi kaçarı yokBak sana da diyorum bu "KIZ".... Kesin :) Lütfen yaz, belli olunca, lütfen :)
Amin inşallah hemde 2 tane var oğlumO zman erkek çocuğun var allah gönlüne göre versin canım bence yüksek ihtimal kız
12 hafta 3 günlükDoktor %60 kız dedi Ama belki yanılma vardır diyorum sence hiçmi kaçarı yok
Çok teşekkür ederim böyle söylenince çok takmıyorum Allahım sanada versin istediğini Yarabbim çok sağol perşembe gelir gelmez yazarımBu kesin"KIZ" !!! Bak lütfen cinsiyeti belli oldu mu yaz ne olur :)
Sırtı dönük gibi duruyor sanki :)
Kıza benziyor bence çıkıntısı yok çünküYaaa bir ay daha mı beklemem gerek bir tane daha foto ekliyim yine dünden
Kıza benziyor bence çıkıntısı yok çünkü
Doktor %60 kız dedi Ama belki yanılma vardır diyorum sence hiçmi kaçarı yok
Yaaa bir ay daha mı beklemem gerek bir tane daha foto ekliyim yine dünden
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu :)Hic kacarin yok...Demedi demeeeee
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu :)
Resmini yollasana 12 haftalık çok merak etdim çoook manyak doktormuş bence başkasına gitsene canımDoktor bana "kiz gibi duruyor, ama herseyi pembe alma" demisti iki termin öncesi, son terminde de "karninda isik yok, bisey göremiyorum" dedi :) Yani simdi bu soruna ben "kiz" mi desem "erkek" mi desem bilemedim, aciklama yaptim
Bide bişe daha sorucam 2 tane çubuk gibi durandan nuba bakıyorya doktorlarda onlar ne bacak mı ben bakıyorum anlıyamıyorumDoktor bana "kiz gibi duruyor, ama herseyi pembe alma" demisti iki termin öncesi, son terminde de "karninda isik yok, bisey göremiyorum" dedi :) Yani simdi bu soruna ben "kiz" mi desem "erkek" mi desem bilemedim, aciklama yaptim
Bide bişe daha sorucam 2 tane çubuk gibi durandan nuba bakıyorya doktorlarda onlar ne bacak mı ben bakıyorum anlıyamıyorum
Resmini yollasana 12 haftalık çok merak etdim çoook manyak doktormuş bence başkasına gitsene canımkızlar geç gösterir diyolar benim bebeğimin ilk kalp atışı 128 di sonra sağ taraftan döllenme olmuştu eğer kız olursa hiçbiri tutmuyor
Aman yavrucuklarimiz ne kadar tatli, ha "kiz" ha "erkek" ne fark eder ki yaaaaBaktikca bakasi geliyo insanin :)
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?