Her erkek bir oğlu her kadın bir kızı olsun ister evden göndericez ne kadar saçma ve cahil bi düşünce ya mal mı o evden göndericeksiniz evladınız o bir gün evlenmek ya da ayrı yaşamak isterse tabi ki ayrılıcak o evden ama EVDEN ailesinden değil erkek olunca napıcakmış eşin pamuklara sarıp altın kafeste mi tutucak erkek evden gitmiyo mu ? Hayır bi de sende kadınsın nasıl böyle konuşmasına müsade edebiliyosun heralde sende o zihniyettesinde ondan
Hee kızınızı gelinlikle görüp ağlarsınız diye kız istemiyosunuz anladım çok mantıklıBi gün evlenecek tabi ki de. O zaman sende vicdansizlik. Eee, yarin bi gün evden kizinin gelinikle gittigini görsen aglamayacak misin ?? Duygusuz olan sizseniz ben ne yapabilirim ki ??? Esim ilk böyle dediginde bende sasirdim.. "Ben nasil dayanirim." demisti o zaman anladim. Demek surdan bunu anlayabiliriz. Sizin bi kiziniz olsa, evden giderse gitsin umrunuzda olmaz, ayni benim annem, babam gibi. Bunu mu anlamaliyim acaba ??? Oglan ve Kizi bu sekilde kiyaslamanizi da cok kinadim ayrica, kizlar hep farkli oluyor bunu unutmayin.
Hee kızınızı gelinlikle görüp ağlarsınız diye kız istemiyosunuz anladım çok mantıklıhaftalardır kız olmasının korkusuyla burda 1000 tane topic açıp erkek mi diye soran 6 7 aylık hamile olup doktorun kız demesine inanmayıp burda bi umut herkese ben erkek istiyorum diyen sen erkek ve kızı kıyaslayan benim öyle mi ya canım sen çok komiksin biliyo musun zeytinyağı gibi üste çıktın lafını senin gibiler için bulmuşlar bence cahille uğraşma baş edemezsin demişler valla doğru hadi canım Allahtan size akıl fikir doğacak olan kızınızada sağlık diliyorum iyi akşamlar.
Allah yardım etsin bize çok şükür Türk doktor buldum ilgileniyor derdimi anlatıyorum bakıyor bu perşembe terminim var ama ondan önceki doktor almandı olumsuz olan herşeyi söyledi bana daha çocuğunuz olmaz sizin dedi biz tüp bebek için gittimizde tanıştık doktorumuzla almandan kurtulduk ama tabi hale cinsiyetini söylemedi 20.hafta bitiyor bugün halbuki oğlumda 13.haftada söylemişti cinsiyetiniDoktor "kiz" da demiyor "erkek" de... Ben buna sinirleniyorum. En basta ben hep "kiz" istiyordum. Ama karnim sivri. Gören herkes "erkek" diyor. Doktor "TÜRK" oldugum icin dogru dürüst ilgilenmiyor. Bak daha bugün ögreniyorum. "Seker Testi" oluyormus. Bana daha bu zamana kadar Test falan yapilmadi. Burda Alman arkadaslarima hap falan vermisler, bana hap verilmedi. Simdi düsünüyorum da, zaten ne zaman doktora gitsem, doktor böyle umursamaz gibi. Ilgilenmiyor. Baska hastalarina 15 dk bakarken, benim girdigim ciktigiim bir oluyor. simdi sen söyle:
SEN BENIM YERIMDE OLSAN NE YAPARDIN ????
Allah yardım etsin bize çok şükür Türk doktor buldum ilgileniyor derdimi anlatıyorum bakıyor bu perşembe terminim var ama ondan önceki doktor almandı olumsuz olan herşeyi söyledi bana daha çocuğunuz olmaz sizin dedi biz tüp bebek için gittimizde tanıştık doktorumuzla almandan kurtulduk ama tabi hale cinsiyetini söylemedi 20.hafta bitiyor bugün halbuki oğlumda 13.haftada söylemişti cinsiyetini
Benim bebeğim bu 8. Haftadaki görüntüsü şu an 11+3 sizce cinsiyeti ne lütfen anlayan varsa yorumlayabilir mi?
Kese konumuna göre kesedeki Bebek yuvarlaksa kız ince uzunsa erkek diyo,bu yuvarlak da değil oval mi desem yarın kontrol var bakalım öğrenebilecek miyizKese konumuna bak istersen bi, pek net degil cok anlayamadim, ama "kese konumuna göre cinsiyet tahmini" yazarsan cikar belki bir seyler... :)
Kese konumuna göre kesedeki Bebek yuvarlaksa kız ince uzunsa erkek diyo,bu yuvarlak da değil oval mi desem yarın kontrol var bakalım öğrenebilecek miyiz
Bugün 11+4 te çekilen yeni ultrason görüntümüz. Buna göre bir tahminde bulabilir misiniz? Doktor ya emin olamadı ya göremedi bilmiyorum ama söylemedi
Eki Görüntüle 1887505 işaretli yere dikkat edebilirmisiniz kızlar nub için tahminlerinizz 11 hafta 3 günlük resim
İlk bebeğin mi :)Allahım ya Allahım ne diyim ya Allah seninde gönlüne göre versin yarabbim böyle söylenince bile bana dünyaları veriyorsunuz Allahım ya
Yok değil ama kız bebek için yanıp tutuşuyorumİlk bebeğin mi :)
O zman erkek çocuğun var allah gönlüne göre versin canım bence yüksek ihtimal kızYok değil ama kız bebek için yanıp tutuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?