- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
Annemin demesine göre doğal. Doktoruma hiç sormadım. Normalde doktorum yaptırmıyordu 2li test ama bugün ben çok ısrar ettim diye tamam dedi ve yaptık.merhaba canım cok degısık bır hıs belkıde rahım kasları genıslıyor oda olabılır sanırım yanı neye yorumlıycagımı bılemedım acıkcası - rabbım saglıcakla almayı nasıp etsın ınsallah. canım 12. haftandasın sanırım bu arada ıkılı tarama testını yatırdın mı
Canıö belli değil senin ulturason resmindenKızlarrr hadi benim bebişime de yorum yapın lütfennn. 12+1
Annemin demesine göre doğal. Doktoruma hiç sormadım. Normalde doktorum yaptırmıyordu 2li test ama bugün ben çok ısrar ettim diye tamam dedi ve yaptık.
0.2 dedi sanırım. Normal dedi. İnşallah bi sorun yoktur. :)anladım canım ınsallah guzel sonuclarını alırsın ; saglıklı sıhhatlı pekı ense degerını hatırlıyor musun ? doktor olceerrken soyledımı
Hadi inşallah canım sağlıklı olsunlar da :) 3 ekimde kontrolüm var doktor tahminde bulunursa yazıcam :)kız gibi canım
Bekliyorum hayatım inşallah bi sorun yoktur. :)Hadi inşallah canım sağlıklı olsunlar da :) 3 ekimde kontrolüm var doktor tahminde bulunursa yazıcam :)
Ay çıkıklık paralel gibiydi.Canıö belli değil senin ulturason resminden
0.2 dedi sanırım. Normal dedi. İnşallah bi sorun yoktur. :)
Erkek olabilirKızlarrr hadi benim bebişime de yorum yapın lütfennn. 12+1
Çıkıntı göremedim 11 haftalık yok mu resimKızlar bana da yorum yapar mısınız? bi fotoda 6 haftalık, bi fotoda 9 hafta 4 günlük. çok merak ediyorum.
yok canım en son gittiğimde 9+4tüÇıkıntı göremedim 11 haftalık yok mu resim
Rabbim hayırlı ve güzel sonuç nasip etsin bitanemdeger guzelmıs canım masallah bebısede sana da darısı basıma ınsallah. bende 12. haftamı beklıyorum bakalım.
Ayyy çok teşekkür ederim :)Erkek olabilir
sizin ultrason resimleriniz ne kadar da net benimkinde bebek olduğunu zor anlıyorumbirtek gördüğüm koca kafası alttan çekilmiyorsunuz değil mi ?
Kızlarrr hadi benim bebişime de yorum yapın lütfennn. 12+1
Kızlar bana da yorum yapar mısınız? bi fotoda 6 haftalık, bi fotoda 9 hafta 4 günlük. çok merak ediyorum.
Çıkıntı olmayınca kız diyorlaryok canım en son gittiğimde 9+4tü
Senin ki "KIZ" gibi duruyor tatlim yaa :)
Tesekkur ediyorum ikinize deÇıkıntı olmayınca kız diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?