Kız mı dediNuba gore sizce nedir doktor tahminde bulundu ama emin dsgilim dediEki Görüntüle 1888379
Kız mı dedi
Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin olurNubu kiz ama erkege benzetti tam emin olmamakla birlikte kordonda olabilir yanilmis olabilirim cok erken 10+5 haftalik 1 ay sonra netlesir dedi bende kiz hissediyorum ama hayirlisi
Meinliebe kuzum bizi habersiz birakma ögrenince yaz mutlaka. Allah gönlüne göre versin insallah..
Saatler kaldı 3.5 saat sonra Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa öğrenicem Rabbim seninde gönlüne göre versin
Tüh ya peki bişey sorucam anlamışmıyım bakalım nub dediğin şu işaretli kısım mı üstte kalan yer? Bi de altta var yine daire içinde, hangisi oluyo nub? Bana ikisi de paralel gibi geliyo şu an bakınca acaba yanlış yere mi bakıyorum
Yeni bir yöntem öğrendim bugün 4-5 kişide denedik tuttu. Yani yöntem yeni değil de ben yeni öğrendim
Bir kaba bir tatlı kaşığı kadar karbonat bir kaba da idrarımızı koyuyoruz. İdrarı karbonata dökünce kola gibi köpürürse erkek, bir değişiklik olmazsa kız demek. Bu eski Zamanlarda kullanılan bir yöntemmiş. Özellikle cinsiyeti doktor tarafından söylenenler deneyip yazabilir mi ? Ben yaptım köpürmedi yani kız.
Evet yeter1 tatli kasigi yeterlimi karbonat
Merakla bekliyorum sizlerin sonucunuDeneyeyim bakalim da benim ilk bi karbonat alip gelmem lazim canim :)
Merakla bekliyorum sizlerin sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?