% 80 demiş ve 23 haftadasın bence için rahat olsunDoğrudur değilmi
İnşallah ya 22.hafta içindeyiz% 80 demiş ve 23 haftadasın bence için rahat olsun
Resim nerde ki göremedimBana kimse yorum yapmadi
Karbonat almaya çıkamadım
Çıkıntı göremedimMeinliebe sen benim bebeğime yorum yapmamıştın demi? 11+4 te çekilen görüntü bu.şu an 13 haftalığız ama kontrole 22 gün var daha.
Çıkıntı göremedim
Benim 2 oğluşum var küçüğü 28 aylık ve doktorum 21.haftada %80 kız dedi zati kız için yanıp tutuşuyorum İnşallahh doğru çıkar Rabbim bana kız evlat vermiştirBir de şu var, bir oğlum var bakalım bu kez ne olacak meraktayım
Benim 2 oğluşum var küçüğü 28 aylık ve doktorum 21.haftada %80 kız dedi zati kız için yanıp tutuşuyorum İnşallahh doğru çıkar Rabbim bana kız evlat vermiştir
Çıkıntı yerinde işaret var tam göremedimYukarıdaki son mesajıma bi resim daha ekledim ona da bakar mısın cnm
18. Sayfada eklemistimResim nerde ki göremedim
Kız gibime geldiAnlayan kimse yok mu
Benim erkek bebeklerde göbek çizgisi var o acayip kahve rengi olmuştu mesela şimdi 22.haftanın içindeyim doktor % 80 kız dedi ve göbekteki çizgim hiç kararmadı ve erkek bebeklerde GENELDE et tüketimi fazla ben şuan et balık yiyemiyorum18. Sayfada eklemistim
Benim Hiç öyle ayrımım yok . Önüme ne gelse yiyorum et, sebze, meyve :) Benim ilk çocuk çok merak ediyorum ..Benim erkek bebeklerde göbek çizgisi var o acayip kahve rengi olmuştu mesela şimdi 22.haftanın içindeyim doktor % 80 kız dedi ve göbekteki çizgim hiç kararmadı ve erkek bebeklerde GENELDE et tüketimi fazla ben şuan et balık yiyemiyorum
Bende öyleyim canımm :)))Benim Hiç öyle ayrımım yok . Önüme ne gelse yiyorum et, sebze, meyve :) Benim ilk çocuk çok merak ediyorum ..
Siz cinsiyeti öğrenir öğrenmez yazınBende öyleyim canımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?