NUB teOrisinden anlayan bakabilir mi

Merhaba canim burada bir sey anlasiliyor mu bi bakabilir misin? 12+3 haftam.
Canım bende senin gibi çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip eylesin bende bu nuba takık durumdayım senin resim kız gibi duruyor burdan gördüklerime göre ama hayırlısı elbette bana daha var 8. Haftanın içindeyiz daha günlerr geçmiiyyiiiirrr

Amin canim, senin de öyle. Insallah saglikla kucaklariz bebislerimizi. Evet nub yorumlamak icin henüz erken, zaman da yavas geciyor anliyorum ama o günler de gelecek. Ilk üc ay hic bitmeyecek gibiydi simdi bitti bende bak. Hayirlisi ilk bebis bu, saglikli olsun da ikisine de sevinirim ama kiza bi tik daha fazla sevinirim gibi geliyor su siralar :) senin ilk bebis mi canim?

Benim 2. Canım ilkim kız kocaman oldu 11 yaşında şimdi sabırsızlıkla kardeşini bekliyoruz ve tabiki cinsiyetini merak ediyoruz Allah sağlıklı eli ayagı düzgün bebişler versin cümlemize 17 ocakta öğrenecez cinsiyetini daha çokk var ablassıı

Ayy ne güzel ya, Allah bagislasin canim. Az kalmis yine de. Ben de haftaya kesin olarak ögrenecegim bakalim, heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…