Doğuma Hazırlık Nub teorisine gore bebisimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nub teorisini görünce dedim bakıyım nedir ne değildir, anladığım kadarıyla çıkıntı paralel ise kız, belli bir açıyla yukarı bakıyorsa erkek oluyor. Orada kendimi görmeye zorladığım ve görmeye inandığım şekil belli bir açıyla bakan bir çıkıntı oldu ama doktor yok diyorsa yoktur. Allah hayırlı evlat nasip etsin.

Amin canim sagol merak insani yiyo bitiriyo iste :)

Gördüğümu düşünüyorum :) ne zaman kesin belli olacak bide başka dr a git ugurlu gelir belki :)
Nisanin 8 inde belli olacak meraktan catliycam fal bktiriyorum hep erkek bebek diyo doktor bisey demiyo cevremdekiler kiz diyo bn sadece merak dusun dusun yok :)))

Gördüğümu düşünüyorum :) ne zaman kesin belli olacak bide başka dr a git ugurlu gelir belki :)
Nisanin 8 inde belli olacak meraktan catliycam fal bktiriyorum hep erkek bebek diyo doktor bisey demiyo cevremdekiler kiz diyo bn sadece merak dusun dusun yok :)))

İnsallah kalbinden gecen olur canim benim de gosterirse 7nisanda belli olacak ikili testim var gittigim dr soyluyormus hemen

İnsallah kalbinden gecen olur canim benim de gosterirse 7nisanda belli olacak ikili testim var gittigim dr soyluyormus hemen
Ne dicek yaz bana canim insallah gonlumuzdekini versin rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu teoriyi de yeni öğrenmiş bulunuyorum :))
Acaba benim meleğimin cinsiyeti de belli olur mu ?

İkili testte söylemedi doktor , emin değilim o yüzden söylemiycem dedi , güldü hatta :)

Ne dicek yaz bana canim insallah gonlumuzdekini versin rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canim tabikide yazarim oglum olsun istiyorum aslindaa bi kızım var . Ama kiz kardeşi olursada üzülmem akil beden sagligi yerinde olsun en önemlisi

varmı tahmininiz arkadaşlar

Eklentiler

• IMAG1895.webp
    10 KB · Görüntüleme: 473
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…