Ah canim nubu gorebildin mi sakliyo benimki goremedi doktor :)Bence kiza benziyor :)
Amin canim sagol merak insani yiyo bitiriyo iste :)Nub teorisini görünce dedim bakıyım nedir ne değildir, anladığım kadarıyla çıkıntı paralel ise kız, belli bir açıyla yukarı bakıyorsa erkek oluyor. Orada kendimi görmeye zorladığım ve görmeye inandığım şekil belli bir açıyla bakan bir çıkıntı oldu ama doktor yok diyorsa yoktur. Allah hayırlı evlat nasip etsin.
Ah canim nubu gorebildin mi sakliyo benimki goremedi doktor :)
Nisanin 8 inde belli olacak meraktan catliycam fal bktiriyorum hep erkek bebek diyo doktor bisey demiyo cevremdekiler kiz diyo bn sadece merak dusun dusun yok :)))Gördüğümu düşünüyorum :) ne zaman kesin belli olacak bide başka dr a git ugurlu gelir belki :)
Nisanin 8 inde belli olacak meraktan catliycam fal bktiriyorum hep erkek bebek diyo doktor bisey demiyo cevremdekiler kiz diyo bn sadece merak dusun dusun yok :)))Gördüğümu düşünüyorum :) ne zaman kesin belli olacak bide başka dr a git ugurlu gelir belki :)
Nisanin 8 inde belli olacak meraktan catliycam fal bktiriyorum hep erkek bebek diyo doktor bisey demiyo cevremdekiler kiz diyo bn sadece merak dusun dusun yok :)))
Ne dicek yaz bana canim insallah gonlumuzdekini versin rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinİnsallah kalbinden gecen olur canim benim de gosterirse 7nisanda belli olacak ikili testim var gittigim dr soyluyormus hemen
Ne dicek yaz bana canim insallah gonlumuzdekini versin rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Canim seninki net erkek :)varmı tahmininiz arkadaşlar
Yani teoriye gore tahminim oyle allah hayirlisini versin canimAnlarmisin gercekten cokkk merakk ediyorummm cunkuuu :)
erkek gibi görünüyorvarmı tahmininiz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?