Eki Görüntüle 1808182 teyzeleri bizde yorum alabilirmiyiz
Sonunda yüklemeyi başardım :)
Kızlar tahmin edebilir misiniz ?
Merhaba canım bugun gittim ikili test icin amniyo sivisi cok azdi tehlikeli gordu muayene edemedi on gun sonrs tekrar gelmemi istediNe dicek yaz bana canim insallah gonlumuzdekini versin rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Erkek bence nub yukarida bariz belli duruyorEki Görüntüle 1798919 KIZLAAARR NUB TEORİSİNE GORE TAHMİN LUTFENN :)
Erkek seninki devarmı tahmininiz arkadaşlar
canım inşaallah sağlıklı olsun da ama insan sabırsızlanıyor merak işteerkekkkkk
canım inşaallah sağlıklı olsun da ama insan sabırsızlanıyor merak işte
Sonunda yüklemeyi başardım :)
Kızlar tahmin edebilir misiniz ?
Bence erkek orta da bi cikinti var asagi toparlak biseyKizlar nedir cinsiyet i sizceee :)
Bende kiza benzettim Insallah hayirlisi olur...bu sene erkek senesi insallah Allah hepimizim gonlune gore saglikli hayirli evlat versinEki Görüntüle 1811644 buda dünkü fotomuz teyzesi doktor yüksek ihtimalle erkek dedi ama hala netleşmesi için 2 haftamız varmış ozaman kesinleşir dedi
Yaa cok istiyorum erkek olmasini. once saglik tabi bi kizim var kısmet bakalim 3 hafta nasil gececekBence erkek orta da bi cikinti var asagi toparlak bisey
Benim de iki kizim var ben de cok istiyorum erkek olmasini bakalim kismet...Yaa cok istiyorum erkek olmasini. once saglik tabi bi kizim var kısmet bakalim 3 hafta nasil gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?