- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
İlk bebeğinse normal buAslinda:) doktoruma dun belli mi dedim cinsiyeti evet ama emin olmadan soylemeyeyimndedi, dedim yok soyleme ogrenmek istemiyorum :) tahmin yurutmek saha keyifli geliyor sadece tahminleri merak ettim
kız cnm zatennn gözünaydınEki Görüntüle 1975899
Ben de yorum istiyorum..:) doktor kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi..
Abla sen kaç oldun tam olarak gün falan?Sorma canim ya o kadar duygulandim ki:) minicik bir insan yasiyor icimde... darisi sana olsun insallah
12+1 olmusuz canimAbla sen kaç oldun tam olarak gün falan?
12 haftalik olmusuz:) carsamba gunu perinatolog dan ikili test randevumuz var ama tahminler var mi merak ettim:)Eki Görüntüle 1975677
12 hafta olalım diyip duruyodun bak oldun:)12+1 olmusuz canim
Nub kız canm Rabbim hayirlisini versnEki Görüntüle 1975899
Ben de yorum istiyorum..:) doktor kesin bişey diyemem ama kıza benziyor dedi..
Canım ya masallah çok seviniyorum senin adına bekledin ve minnosun geldi snaa da büyüdü Bile bana da dua et olur mu kuzum12 haftalik olmusuz:) carsamba gunu perinatolog dan ikili test randevumuz var ama tahminler var mi merak ettim:)Eki Görüntüle 1975677
Cok sukur canim benim:) ah ah etmem mi rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin insallah herkes tez vakitte kavussun bebegine. Dua her gece ediyorum etmem miCanım ya masallah çok seviniyorum senin adına bekledin ve minnosun geldi snaa da büyüdü Bile bana da dua et olur mu kuzum
Allah razı olsin canım nasıl imreniyorum var ya anlatamam. İsmim aysenur canisi ismimle dua istiyorum sen ve burdaki hamislerdenCok sukur canim benim:) ah ah etmem mi rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin insallah herkes tez vakitte kavussun bebegine. Dua her gece ediyorum etmem mi
Ederim canim mutlaka. Hatta bunun icin topic actik yazmadiysan oraya da yaz.Allah razı olsin canım nasıl imreniyorum var ya anlatamam. İsmim aysenur canisi ismimle dua istiyorum sen ve burdaki hamislerden
Nub kız canm Rabbim hayirlisini versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?