Eli agzindami o minnosun:)))) Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip eder inşallah yaa:) benimde bi kızım war Wè hamileliklerim çok farklıydı kızimda bulantim asermem hiç olmadı bu sefer herşeyden tiksindim odadan odaya bile gecemedim çok midem bulandı. 12. Haftada doktor erkek dedi bakalım yanlış gormediyse erkek. Sana bi tahminde bulunmadimi canım?
ense kalınlıgına bakıyorduu ihtimalle bile değil agız ucuyla kız gibi dedi ama ultrasyon da net değildi kendiside farkındaydıı hayırlısı bnmde bi kızım var ilk üç ay öide bulandısı kusma vardı buda çok farklı geçiyor kızımda limon falan çok yedim ekşi yani bundada hiç öylee aman aman cnm birşey istemedi ama tuzlu tatlı yiyorum agrıklı böyleee tam tersiii 18. hafta kesin birşey derim dediiiEli agzindami o minnosun:)))) Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip eder inşallah yaa:) benimde bi kızım war Wè hamileliklerim çok farklıydı kızimda bulantim asermem hiç olmadı bu sefer herşeyden tiksindim odadan odaya bile gecemedim çok midem bulandı. 12. Haftada doktor erkek dedi bakalım yanlış gormediyse erkek. Sana bi tahminde bulunmadimi canım?
Herseyin hayırlısı tabi kıza kız kardeş çok güzel bişey ama insan farklı meyweleride tatmak istio tabiki. Bende tamamen farklı şeyler yiyorum. Rabbim gonlumuzden geçeni nasip etsin inşallah. . Ben bebeğinin kafa ve çene yapisini erkeğe benzettim canım.ense kalınlıgına bakıyorduu ihtimalle bile değil agız ucuyla kız gibi dedi ama ultrasyon da net değildi kendiside farkındaydıı hayırlısı bnmde bi kızım var ilk üç ay öide bulandısı kusma vardı buda çok farklı geçiyor kızımda limon falan çok yedim ekşi yani bundada hiç öylee aman aman cnm birşey istemedi ama tuzlu tatlı yiyorum agrıklı böyleee tam tersiii 18. hafta kesin birşey derim dediii
inşlhh bendee erkk istyrm ama kızımda bacısı olsun istyrmm bacı candır yaaa cnm Allah kalbimi biliyorr 2 bebişle kalmak istemiyorum ama bu kız olsa bile 3.yü ekk isteyecm ALLAH nasip ederseee sağol hayatm sağlıklı olsunlardaaaaa yorumların için teşk.ederimmmHerseyin hayırlısı tabi kıza kız kardeş çok güzel bişey ama insan farklı meyweleride tatmak istio tabiki. Bende tamamen farklı şeyler yiyorum. Rabbim gonlumuzden geçeni nasip etsin inşallah. . Ben bebeğinin kafa ve çene yapisini erkeğe benzettim canım.
sweetwitch01 sen anlıyormusun cnm???
sağolll cnm bnmmmmm inşlh seninde olur böyle şirin varmı yada hamişmisin bilmemdee Allah isteyen herkese nasip etsinNubu faln bilmem de kız olsun kızçe gibi kibar, narin duruyor kuzucuk :) sağlıklı olsun, uzun ömrü olsun yavrucigin :)
ay bende okuya okuya geldim sayfa sonuna ve güzel haberi gördün canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin baya önce konuşmuştuk seninle bir topikte ordan biliyorum.bende geçen ay rahim filmi çektirdim ama dün adet oldum hemde aşırı kanamam var bu ayda olmadı bakalım hayırlısıkızlar bugun netleşti yazıyı okuyanlar içinn pipiyi gördük oğlusumu bekliyorummmm artıkk:)
O pipi degilmi yaa. Yukari doğru duruyo bence erkek
cnm çok sağolll inşlh en kısa zamanda Allahım sanada nasip ederrray bende okuya okuya geldim sayfa sonuna ve güzel haberi gördün canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin baya önce konuşmuştuk seninle bir topikte ordan biliyorum.bende geçen ay rahim filmi çektirdim ama dün adet oldum hemde aşırı kanamam var bu ayda olmadı bakalım hayırlısı
bu 13+1 usg si yüklediğim erkeğe benzettim dedii bu haftada videoya çektim pipisini çok rahat gördümm..bu hafta daki resimde 12 +1 dim kıza benzetti Eki Görüntüle 1980364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?