nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum?

Biriyle konuşuyordum. Neyse konu uzadı baya konuştuk uyumluyduk. Nude atılmasını isterim dedi. Ben yapamam dedim. O zaman konuşmayalım dedi. Ben anlamıyorum ben mi geri kafalıyım nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum.
Sakın öyle bir aptallık etmeyin.Ayrılmak istediğinizde şantaj için kullanacak.Konuşmayı direkt bitir amacı belli sapığın

Biriyle konuşuyordum. Neyse konu uzadı baya konuştuk uyumluyduk. Nude atılmasını isterim dedi. Ben yapamam dedim. O zaman konuşmayalım dedi. Ben anlamıyorum ben mi geri kafalıyım nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum.

Hayatinizda ilk kez mi bir erkekle konusuyorsunuz? Nerede ve nasil tanistiniz? Konusmayi kesmesine takilmissiniz oysa bu durumda sizin konusmayi kesmeniz gerekmez mi? Bu iyi niyetle sizi cok uzerler.

Öncesinde nasıl bir izlenimi olursa olsun nud kelimesini bitirmeden kaç
Defolsun gitsin

Hayatinizda ilk kez mi bir erkekle konusuyorsunuz? Nerede ve nasil tanistiniz? Konusmayi kesmesine takilmissiniz oysa bu durumda sizin konusmayi kesmeniz gerekmez mi? Bu iyi niyetle sizi cok uzerler.
ben konuşmayı kesmesine üzülmedim tabi ki. demek istediğim şey ilişkide illaki nude isterim yoksa devam etmem demesi yani tuhaf geldi. nude olmayınca ilişkiye devam edemem demesi o anlamda sordum. yoksa üzülmüş değilim

ben konuşmayı kesmesine üzülmedim tabi ki. demek istediğim şey ilişkide illaki nude isterim yoksa devam etmem demesi yani tuhaf geldi. nude olmayınca ilişkiye devam edemem demesi o anlamda sordum. yoksa üzülmüş değilim

Nude olmadan iliskiye devam edemem demesine firsat vermeyip engeli basacaktiniz ama siz bir sekilde uyumlu oldugunuza hemen ikna olmussunuz. Bu tiplere bu kadar prim vermeyin.

Nude olmadan iliskiye devam edemem demesine firsat vermeyip engeli basacaktiniz ama siz bir sekilde uyumlu oldugunuza hemen ikna olmussunuz. Bu tiplere bu kadar prim vermeyin.
hanımefendi konuyu açtı sonra hemen ilişkiye devam edemem o zaman dedi ben de görüşürüz yazdım. aklını okuyamam ya

hanımefendi konuyu açtı sonra hemen ilişkiye devam edemem o zaman dedi ben de görüşürüz yazdım. aklını okuyamam ya

Sinirlenmeyin sakin olun. Evet aklini okuyamazsiniz belki ama hala ben mi anormalim diye kendinizi sorguluyorsunuz. Yasiniz ya cok kucuk ya da ilk defa bir erkekle konustunuz. Yoksa hemen uyumlu oldugunuzu dusunmezdiniz. Muhtemelen sosyal medyadan tanistiniz ve kandirilmaya musaitsiniz diye yaziyorum.

Sinirlenmeyin sakin olun. Evet aklini okuyamazsiniz belki ama hala ben mi anormalim diye kendinizi sorguluyorsunuz. Yasiniz ya cok kucuk ya da ilk defa bir erkekle konustunuz. Yoksa hemen uyumlu oldugunuzu dusunmezdiniz. Muhtemelen sosyal medyadan tanistiniz ve kandirilmaya musaitsiniz diye yaziyorum.
ilk defa falan konuşmuyorum. her şeyi kendi kafanızdaki gibi sanıyorsunuz. uzun süredir aklımda olan bir konuydu kendimi sorgulasam zaten hemen görüşürüz yazmam. buraya her türlü ufak bir soru işareti olsa da konu açabiliyoruz. ben de o yüzden o soru işaretini gidermek için yazdım. kafamda belli şeyler var onu oturtmaya çalışıyorum. siz insanların hepsini çözdüm sanıyorsunuz ama maalesef çözememişsiniz

Çok iyi yapmışsin.Ben olsam kufredip engellerdim.

Ya sapık mapık denmiş ama, bence tipik şımarık yurdum ergeni.
"İnsel nedir" diye aratsan tanımı budur işte.

Ezik, romantik iletişim kurma becerisinden yoksun, mutsuz, karşısındaki kadını salt cinsel obje olarak gören, istekleri karşılanmadığında sanki "hakkı olan birşeyden mahrum edilmiş" gibi triplere giren zavallılar güruhu.
Bundan ülkemizde de çok var, dünyada da.

Yapılması gereken, o "nude" sorusu geldiği anda cevap bile vermeden bloklamak.
Hiç "yapamam, gönderemem, olmaz" filan diye açıklama yapmadan. Çünkü ona bir cevap veya açıklama borcunuz yok.

bu tipler önce nude ister bi sonraki aşamada mast. yaparken video at derler. en sonunda da aranızda oluşacak ufak bir olumsuzlukta elimde fotoların videoların var yayarım diye tehdit ederler.
basın engeli sapık herife

Mahreminizi atıp atmamaniz size kalmış tabi normalde kimse yapmalı ama istemediniz diye sizi birakiyorsa bir zahmet onu düşünmeyin

o zaman bunlar bu haddi nereden buluyorlar. belki de dedim kızlar yapıyordur. herkes yapmıyorsa bunlar nasıl böyle normalmiş gibi davranıyor

Herkes yapsa bile sen istemiyorsan, sana doğru gelmiyorsa konu bitmiştir.
Sana saygısı olmadığını en baştan anlamışsın çok iyi olmuş.

Back
X