Neden evlenemedi tam olarak sorun neydi hatirliyor musunuz?
yazmıyor işte cherry
adamın biri evlenemedi bunun için en son kavga etmiş nüfus memuru ile
kadın hamile karnı burnunda adam evlenmek istiyor bir an önce
kadının isim denkliği tartışması, pasaport vs bir türlü ikna olmuyorlar kavga gürültü çıkıyor
ı i tartışması cidden çok büyük sıkıntı oluyor
ben tam anlam veremedimo yuzden pas gectim seni hahahahah. O zaman seninki de benimle ayni durum IRIS(ırıs) durumu. Belki de boyle olmasi daha iyidir Suan iki pasaporttada kizimin adi buyuk harflerle IRIS, iki ulkede de ayni ama kucuk harfler yazilirsa sikinti cikiyor iste.harbi mi ya bende de ayni durum var ama benim abdde i turkiyede I aslinda kelimenin orijinali de i ile basliyor.
kafam kazan gibi tam tersini yazmisim yukarida, kimse de yassy abdde ne ı sı dememis ahsjshsjshjsh
ilerde sorun cikarir mi ki? turkiyeye gelince halletmeye calisirim olmazsa.
harbi mi ya bende de ayni durum var ama benim abdde i turkiyede I aslinda kelimenin orijinali de i ile basliyor.
kafam kazan gibi tam tersini yazmisim yukarida, kimse de yassy abdde ne ı sı dememis ahsjshsjshjsh
ilerde sorun cikarir mi ki? turkiyeye gelince halletmeye calisirim olmazsa.
Merhaba
Bu konuyu kadinlar kulubunde yurtdisinda yasayan arkadaslarin bilebilecegini dusundum.
Yabanci uyruklu biriyle evliyim. Soyadim degisti WILLIAM(William) (ornek olarak veriyorum gercek soyadim degil) . Konsoloslukta kayit ederlerkenbuyuk harfle WILLIAM olarak yazilmis. Turkce de kucuk harfle Wıllıam olarak cikiyor. Yine ayni sekilde yurtdisinda dogan kizimin adi IRIS(iris) turkcede kucuk harfle ırıs olarak cikiyor. Bunu yeni farkettim. Kafama takildi. Benzer durum yasayan ve ya bilen var mi
Gerçekten karmaşık bir konuymuş. benim eşim de yabancı ve şimdi hamileyim isim bulabilmek yetmiyor bir de en az 3 ülkeye uyumlu olan bir isim seçmemiz lazım. Siz Türkçe hali tam olarak nasıl olmasını istiyorsunuz? Özel isim olduğu için ilk harf hep büyük olucak ama Iris mi İris mi olarak kaydedilmesini istiyorsunuz?
Turkiyede zorluk cekmesin diye İris(Turkiyede) (Iris) yurtdisinda olsun dedim ama fark etmedi yaniGerçekten karmaşık bir konuymuş. benim eşim de yabancı ve şimdi hamileyim isim bulabilmek yetmiyor bir de en az 3 ülkeye uyumlu olan bir isim seçmemiz lazım. Siz Türkçe hali tam olarak nasıl olmasını istiyorsunuz? Özel isim olduğu için ilk harf hep büyük olucak ama Iris mi İris mi olarak kaydedilmesini istiyorsunuz?
yazmıyor işte cherry
adamın biri evlenemedi bunun için en son kavga etmiş nüfus memuru ile
kadın hamile karnı burnunda adam evlenmek istiyor bir an önce
kadının isim denkliği tartışması, pasaport vs bir türlü ikna olmuyorlar kavga gürültü çıkıyor
ı i tartışması cidden çok büyük sıkıntı oluyor
Kızİş arkadaşım oğlunun adını Leo koydu bayağı beğendimHem anlamlı, hem uluslararası. Sizinki kız mı erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?