İsminizi sevmiyorsanız değiştirin gitsin, insanlar alışır. Ya da şimdiki isminizin yanına başka bir isim ekleyin, yeni tanıştığınız insanlara yeni adınızla tanıtırsınız kendinizi. Zamanla herkes sizi yeni adınızla tanır.
Prosedür nasıldır onu bilmiyorum yalnız. Benimde iki ismim var birini sildirmeyi düşünüyorum. Yazan olursa öğrenmiş oluruz.
Önceden dava açılarak yapılıyordu ama şuan bir dilekçe ile hallediliyor.Geçtiğimiz hafta bir arkadaşım değiştirdi.Hangi ismi istiyorsanız onu kullanın.Yeterki isteyin herkes alışır.
Aaa öyle mi bunu bilmiyordum yanlış bilgi vermişim o halde.7 yıl önceydi benim arkadaşımın adını değiştirmesi.sadece dilekçe işini adında yanlış yazılan harf olanlar için bir kereliğe mahsus getirdiler diye duymuştum ama.c yerine ç yazılması gibi.Önceden dava açılarak yapılıyordu ama şuan bir dilekçe ile hallediliyor.Geçtiğimiz hafta bir arkadaşım değiştirdi.Hangi ismi istiyorsanız onu kullanın.Yeterki isteyin herkes alışır.
Takipteyim konuyu bende merak ediyorum güncel kanunu konu sahibi birlikte başlayalım sürece :)
Ben ismimi değiştirdim o yüzden yardımcı olabilirim ilk önce cok uzun bi süreç oluyo 4 5 ay gibi değişmesi için bilginiz olsun bi miktar parayla dilekçe veriyorsunuz mahkemeye benim arkadasım dilekçeyi 50 tl ye yazdırmıştı kac sene önce şimdi 100 falan olmustur o yüzden sakın oyle bişey yapmayın netten acın orneklere bakarak yazın ben oyle yaptım sonra mahkemeye çıkıyorsunuz size bi vakit söylediklerinde değiştirme nedenlerinizi hakime soyluyosunuz şahitte istiyolar en az 2 tane ama benim hakim şahit dinlemedi sonra resmî gazeteye ilan veriyosunuz gibi işlemler sizi bekliyoHep birlikte bir isim değiştirenler kulübü oluşturalım..
Basta ben ve benim kaderimi yasayan iki kızım gelirizHep birlikte bir isim değiştirenler kulübü oluşturalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?