Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorm attim kagidini ona bakamadim heyecandan ama artimed ya da predictor degilTestin markası nedir güvenilirse var gibi duruyor
Ya bilmiyorm direkt kan verdm bekkliyormbi tane daha test yapıp netleştirseydin canımm
İnsallah bekliyormİnşallah hamilesindir cnm![]()
Bekliyorm hala cikmadi.çıktı mı sonucunuz inşallah hamilesinizdir
Hayırlısı olsun inşallah nükleer tıp ne içindi?Bilmiyorm attim kagidini ona bakamadim heyecandan ama artimed ya da predictor degil
Ya tirodim var hipertirodi. Ama giremedm icmden bi ses girmeden test yap dedi. Ya sonuclar da cikmadi daha bekliyormHayırlısı olsun inşallah nükleer tıp ne içindi?
Ben testlerin hiçbir ine güvenmiyorum. Öyle net pozitif çıkardılar ki heyecandan ölecektim koskocaman negatif oldu . Bilmiyorum hangi marka ile yapacağız testi aklım almıyorÇikti kizlar degerim. Kocaman 0.5 cikti. Cok sinirliyim kendime kiziyorum. O kadar beklemisim randevuyu giremedim. Hayir yanimda annem ve esim var onlara diyemedm sonucu daha.
Softech yaptigim smdi hatrladm. Gercekten cok sinirliymBen testlerin hiçbir ine güvenmiyorum. Öyle net pozitif çıkardılar ki heyecandan ölecektim koskocaman negatif oldu . Bilmiyorum hangi marka ile yapacağız testi aklım almıyor
Bir daha yapmayacagim and ictmTestlere de gğven kalmadı gerçekten iyice gecikmeden yapmamak lazım galiba