Tüp Bebek Merkezleri Numan beyazıt

aag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
6
0
1
İstanbul
Arkadaşlar lütfen bu doktora tüp bebek yaptıranlar bizlere bilgi versin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de araştırıyorum acaba siz ne yaptınız gittiniz mi? Nasıl dr

Merhaba ben numan Bayazıt in yaninda tedavi olmustum kesinlikle tavsiyemdir. 3 kez farkli yerde tüp yapmıştım sonuc negatif.daha sinra onun yanina gittim tabi yine negatif ama bizimkisi karışık zor biraz. Ama negatif olmasina rağmen uzulmedim cok. Cok ilgili alakali tatli dilli, işi için dertlenen biri. Maddi durumlari duzeltebilirsek kesinlikle yine ona giderim

Merhaba ben numan Bayazıt in yaninda tedavi olmustum kesinlikle tavsiyemdir. 3 kez farkli yerde tüp yapmıştım sonuc negatif.daha sinra onun yanina gittim tabi yine negatif ama bizimkisi karışık zor biraz. Ama negatif olmasina rağmen uzulmedim cok. Cok ilgili alakali tatli dilli, işi için dertlenen biri. Maddi durumlari duzeltebilirsek kesinlikle yine ona giderim
Gecen hafta gittik ilk izlenimimiz iyidi bizimde suanda tahlillerimiz yapilior daha yolun basindayiz insallah bi skinti yasamayiz rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder insallah

Dr. Numan bey ile tanışmamız ve tedaviye onunla devam etmemiz en doğru karardı. eşimin doktoru emre bakırcıoglu ile ortak çalışma ve tedavi ile 2 başarılı tese, 2 olumsuz transfer yaşadık. Fakat her zaman yanımızda olan dostlarımız ve bizi motive eden Dr. Numan beyazıt, aynı klinikte ortak çalışan ürolog dr. Emre bakırcıoğlu ve üreme sağlığı ekibi her zaman güleryüzleri ile yanımızda oldular. 3. transferde ise herşey yolunda idi. Numan bey gece gündüz istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Doğuma kadar verdiği destekler her türlü takdire şayandır.
nihayetinde Oğlumuz dünyaya geldi ve şuan 2 aylık oldu. Yakın zamanda ziyaretine de geleceğiz inşallah.. sizi tanımak çok güzeldi hocam ;)

Arkadaşlar lütfen bu doktora tüp bebek yaptıranlar bizlere bilgi versin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6. Tüp bebek tedavimde keşfettim kendisini..çok şey borçluyuz Numan Bayazıta..geç buldum kendisini..kesinlikle tavsiye ediyorum..bu zamanda böyle doktor bulmak o kadar zor ki..çoğu ticarete dökmüş işi..reklamlara aldanmayın..tüp bebek konusunda çok başarılı

Back
X