- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Beni rahatsız eden. Birileri var numaramı değiştirmek istiyorum yarın değiştireceğim ama aileme ne diyebilirim beni rahatsız ettiklerini söylemeden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hattımı degistirecegim numaramı da değiştirmek istedim diyebilirsiniz , veya alışveriş yaptığım sitelerden reklam tanıtım mesajları geliyor numara ile kayıt olduğum için falanBeni rahatsız eden. Birileri var numaramı değiştirmek istiyorum yarın değiştireceğim ama aileme ne diyebilirim beni rahatsız ettiklerini söylemeden
Teşekkür ederimHattımı degistirecegim numaramı da değiştirmek istedim diyebilirsiniz , veya alışveriş yaptığım sitelerden reklam tanıtım mesajları geliyor numara ile kayıt olduğum için falan
Benimle yatmak ve eski hatalarımı yüzüme vurmak sen oru..... DiyorlarBirde çok özel değilse bir değil birileri rahatsız ediyor demişsiniz , ne için rahatsız ediyorlar ve engellediniz de başka numaralardan mi ariyorlar , dertleri ne ??
Niye cvp yaziyorsunuz kiBu adamlar beni rahat bırakmıyorlar
Rahat bıraksınlar diyeNiye cvp yaziyorsunuz ki
Gercekten cok ise yaramis…Rahat bıraksınlar diye
Operatörü arayarak değiştirdim.Kullanılmamış numara diye satılanlar bile daha önce kullanılmış numara oluyormuş.
Uygulama üzerinden değiştirdiğiniz numaralar zaten değişiklik yapan kişilerin havuzundan geliyor. (Sanırım 2 yıl bekletiliyor numara).
Şundan dolayı söyledim; bir tanıdığım değiştirdi eşinden ayrıldığı için, yeni aldığı numarada daha önce sorunlu birine aitmiş. Sürekli uygunsuz aramalar vs geliyormuş.
Numaranızı değiştirirken "ismim gizli kalsın" dersiniz numaranızın kime ait olduğu öğrenilemez aklınızda bulunsun.Beni rahatsız eden. Birileri var numaramı değiştirmek istiyorum yarın değiştireceğim ama aileme ne diyebilirim beni rahatsız ettiklerini söylemeden