• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numara degistirme tepkisini olcme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor
Arkadaşım niye engellesin adam seni?
Yeni hat aldın mesaj attın oda insancıl bir şekilde kaydetti diyelim, bu sana birşeyler hissediyor mu demek sence? :ruh:
E benim herhangi bir erkek arkadaşım böyle mesaj atsa kaydeder geçerim gayet anlam yüklenmeyecek bir durum.
Hayır anlamıyorsun ki adam hoşlansa ulaşmaz mı bunca zaman? Azcık mantık yahu. Naber yazmaya üşeniyorsun numara değiştirmeye üşenmiyorsun.

Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor

Ya üstüne bir de evlenip seni nikah şahidim yapayım diyip sana farklı bir evlendirme dairesi adresi de verebilir

Hoslanmiyorsan mesajlarima bakmayabilirsin ruh pastası es geçersin olur biter

Hoslanmiyorsan mesajlarima bakmayabilirsin ruh pastası es geçersin olur biter
Canım bak , bence böyle yaparak komik duruma düşmeni istemediğimiz için sana telkinlerde bulunuyoruz ( çoğul konuştum ama .affola )
Yani bu beyefendiye yaklaşmak yürümek v vs istiyorum bana ne önerirsiniz desen amenna
Numara değişikliği talep edeceksin ısrarla . ne gerek var . Tahütün bitmemiştir daha

profilinde 90 dogumlu yaziyor.saka yapiyor olmalisin.kendimi sorguladim suan resmen.yani 26 yasinda olup bir insanin senin numarani kaydedip kaydetmediginden seni sevip sevmedigini mi anlamaya calisiyorsun???gecen kuaforun numarasini kaydettim ben ama kadina asik felan degilim mesela yada bakkal recep amcanin v.s anlatabiliyormuyum..offf niyeyse bosuna yaziyorum gibi geliyor simdi sen yine yazarsin ya numarami kaydediyor gibi yapip kaydetmez ariyor gibi yapip aramaz beni engeller ama belkide butun engeller bu numara olayida baglidir diye:rolleyes::rolleyes:

Yok sadece yarın gerçekten numaramı değiştirip beni rehberine ekleyip eklemeycegi beni onemsiyirsa ekler onu gormek istiyorum.

Neden eklemesin elbette ekler.
Der ki aa bana ne kadar değer veriyor ki numarasını değiştirdiğini bana bildiriyor. Davete icabet etmek gerekir nezaketen:KK70:

Bir kere tüm kişilere açıklama yapılacak, ulaşamadıkların olacak, teknolojiden anlamayan büyükler 3-5 yıl daha "kızım seni arıyorum arıyorum numaran cevap vermiyor" diyecek ohoo. Değmez. Kesin bilgi yayalım.

Şu cümleler ne kadar da doğru hepsini yaşadım:KK70::KK70:
Konu sahibi nasılsın diyemiyor ama numara değişikliğini dahi bildirebiliyor:KK70:

ee ekleyeceğine inanıyorsan neden numaranı değiştirip ekleyecek mi diye merak ediyorsun..
durup dururken insan niye birinin numarasını silip engellesin ki ?
ayrıca adam zaten arayıp konuşuyormuş sizde iletişim kurmak için konuşmayı deneseniz ya normal insanlar gibi..

Benim anlamadigim kisim diyelim ki numarayi degistirdiniz, mesaji attiniz, o da sizi ekledi. Bundan haberiniz nasil olacak?
Size bi tavsiye eger sizden gercekten hoslaniyor olsaydi bu yonteme ihtiyac duymazdiniz. Bir sekilde arayi acmadan surekli iletisime gecerdi zaten. Pek umutlanmayin bence.

Ne gerek var basit numaralara böyle?
Konusmak istiyorsa merak ediyorsan arar sorarsin. Hayatinda istemiyorsan da hic sallamazsin

"Numaram degisecek, artik bana burdan ulasamazsiniz"mi?? Yapmayin ne olur ya.. Insanlar numarasini degistirir, o zaman yazar: " yeni numaram bu, digerini kullanmiyorum, xxx" gibi..
Sizin o dediginizi yazsanız sey gibi olur, "bak degistiriyorum ha bu numarayi, son sansiniz, bisey diyosanjz deyin"
Hem neden bu cabalara giriyorsunuz.. Umursamayan birine zorla mi kontak kurduracaksiniz?

Yok sadece yarın gerçekten numaramı değiştirip beni rehberine ekleyip eklemeycegi beni onemsiyirsa ekler onu gormek istiyorum.
Yapma bence sen bunun için degisiyosun adam kafasında kurar bu kız ne halt yedide numara değişti diye

amaç ne seni önemseyip önemsemediğini anlamak mı anlamadım?

Konuşmak istiyorsan sen ara konuş naber nasılsın canım sıkıldı bi hatrını sorayım dedim de. bu kadar basit biraz net olun yahu erkek dediğin düz mantık bi yapı. bizim kadar komplike değiller :D

Öyle alengirli işlere falan da gerek yok. En basiti de sen benimle ne amaçla görüşüyorsun de olsun bitsin cevabını beğenmezsen de teşekkürler bir daha görüşmesek iyi olur der kestirip atarsın. Asıl farklı niyeti varsa bu tavrından sonra çıkar ortaya niyeti işin ucunda kaybetmek var çünkü.

Şu cümleler ne kadar da doğru hepsini yaşadım:KK70::KK70:
Konu sahibi nasılsın diyemiyor ama numara değişikliğini dahi bildirebiliyor:KK70:

Numaramı değiştireli iki yıl oldu (haklı sebeplerim vardı) ve daha geçen gün bir tanıdık rehberini açıp "minerva senin numaran bu değil mi neden ulaşamıyorum" dedi :D Aynı sahneyi kimbilir kaçıncı kez yaşadım, eskisini sil yenisini yaz... Ama konu sahibi o kadar sabit fikirli ki vazgeçeceğine hiç inanmıyorum :KK51:

Ya niye yapıyorsun bunu kendine? Adam kaydedince cidden senden hoslaniyo filan diye mi dusuneceksin?? Cookk alakasiz, belki hic gorusmedigimiz insanlar bile kayitli rehberimizde..
Bi de "guvenim yok, sevgili olmak deyince geriliyorum" vs ayaktir, bahanedir.. Gercekten hoslandiysa o da oldurmaya çalışır bi seyleri..
Millet komik duruma dusmeni istemiyor, rica ederim biraz ciddiye al su yorumlari..

Recheel nasıl farklı niyeti varsa bundan sonra ortaya cikar

Herhalde artık görüşmüyorsunuz aramıyor yani yoksa numaram değişecek diye söylerdiniz artık görüşmüyorsanız ne gerek var?

Back
X