Bir gün evde oturuyoruz ailece, sohbet muhabbet falan. Babamı biri aradı, " Evlat".
"Lale..? Beni arıyorsun..?" :)))
Numara benim numaram açınca bir beyfendi Babamın işiyle ilgili görüşmek istiyor falan. Tabii enteresan bir durum. Allâh'ım diyorum böyle işler hep mi bu kuluna denk gelir nasıl bir hayat bu, amazon ormanları gibi önüme ne çıkacağı belli olmuyor diye söyleniyorum bir yandan da ne olabilir diye düşünüyorum.
Konuşma bitince insanın numarasına baktık ki sadece aradan bir hanesi mi ne farklıydı :)
Öyle olunca sistem bile algılamamış direkt tanıdığı adres olan bana yönlendirmişti.
Allâh muhafaza ya tam tersi olsaydı ?
Düşünsenize, bir gün birini arıyorum hooooppp bir hanım abla açıyor "kocişim canım benim çorap köftesi nasılsın" diye sevgi dolu şeysileri söylüyor ve aldığı yanıt, Yenge ne kocası yea kankamı arıyorum. ben Lale açık tribünden. uyuyo mu bizim sığır yeaa, insanın dünya başına yıkılır travma geçirir, bir daha hiçbir telefonu açamaz
Çok enteresan şeyler olabiliyor ya... Tabii sizinki bu kadar masum değil. Miktarınca cezayı hak ediyor. Arayan kişilerden biriyle irtibata geçin derim. Bakın durum bu bu, derseniz her ne kadar farklı ilgi alanlarımız olsa da vicdanlı milletiz elbet size yardım ederler :) siteye ulaşabilir sonra hukuki süreci başlatabilirsiniz böylece.
Kolay gelsin